Opublikowano 12 czerwca 20251 r Spoko ten cyfrowy artbook co dorzucili. No i Japoński wjeżdża elegancko, bo koreański mi się nie podobał.
Opublikowano 12 czerwca 20251 r Ziomek z gildii poratował skinem za friko, ale kokosów i tak z tego klucza nie ma, ludzie sprzedają nawet po 10-15 dolarów
Opublikowano 13 czerwca 20251 r W sklepach internetowych brakuje nakładów S.Blade. Chciałem zamówić ale nie maja pudełek Zaś gracze sie rzucili na EVE
Opublikowano 13 czerwca 20251 r Bardzo fajnie, że tak im siadła sprzedaż, niech pichcą teraz dwójkę, bo pomimo ogólnej zajebistości można sporo rzeczy poprawić.
Opublikowano 13 czerwca 20251 r Obiecuje ze nadrobię EVE z tym ze chciałbym nabyć jedno kompletne pudełeczko. Nieważne czy w środku będą kody czy nie. Chce kompletna wydanie i juz @Square ile juz wydałeś na ta gre, to sa jakieś zawrotne kwoty ?
Opublikowano 13 czerwca 20251 r Deluxe 389 + dwa dodatki po 45zł + Tachyon pack 4,50zł. Matematykę zostawiam Tobie
Opublikowano 13 czerwca 20251 r Łącznie jakieś 488,50 ale pomniejszone o tańsze zakupy zdrapek więc ok 400 zł.Ulepszenie do Deluxe nie jest warte swojej ceny, dodatek Nier też jest drogi za to co oferuje, a Nikke to ocenie po czasie.@Szermac Nier nie był po 50?
Opublikowano 13 czerwca 20251 r Jak mi wypali licytacja o takie cos to sie nie zastanawiam dłużej nad edycja standardowa
Opublikowano 13 czerwca 20251 r Daj spokój z tym steelbookiem z grafikami wyplutymi przez AI. EVE grzebiąca w śmietniku. Trzymajcie mnie bo nie wytrzymie.
Opublikowano 13 czerwca 20251 r Muszą być tacy gracze jak Mevek, którzy będą się cieszyli że mają gołą półbabę czy półgołą babę na półce, zawsze respect u kolegów ;]
Opublikowano 13 czerwca 20251 r Tych steelbooków i gameslipów z wydrukami AI to lata sporo na ebayu obecnie, wszystko w granicach 50złoty mniej więcej. Ja się do Evki długo zbierałem ale w końcu zamówiłem i czekam na giereczkę.
Opublikowano 13 czerwca 20251 r Nie kupuje tego na sprzedaz tylko dla siebie wiec ten steel z dupeczka bardziej mnie grzeje niz standardowy art. Do E.Ringa, Silent Hilla i Sekiro tez dokupulem customowe. No tak juz mam ze jak sie upre to nie ma mocnych.2 godziny temu, Square napisał(a):A co to jest?To zwykly customowy steel bez gry za grosze. Poza tym dziwna jest ta wasza reakcja zeby nie napisac negatywna.Prawda jest taka ze gra juz od samego początku promuje kobiece piękno, seksapil i każdy sie tutaj co rusz zachwyca nowymi skórkami, strojami jak tylko wjada. I kto tu sie z czego cieszy teraz, co? Nie oszukujmy sie panowie
Opublikowano 14 czerwca 202514 cze "dodatek" Nikke zaczyna się na tej samej zasadzie jak z Nier. Na Pustkowiu i Pustyni jest dostępna postać, która daje nam misje znalezienia przedmiotów, więc w zasadzie tak samo jak Nier. Z tą różnicą, że po dotarciu we wskazane miejsce zamiast zwykłej animacji przenosi nas w tryb znany z Nikke, który jest zajebistą minigrą.Na razie zrobiłem tylko te na Pustkowiu, bo lecę od nowa więc jeszcze trochę zajmie dojście do Pustyni, ale już jest o niebo lepiej niż to co oferował dodatek Niera.
Opublikowano 14 czerwca 202514 cze Kurde, dajesz radę łazić po tych lokacjach 3-4 raz? Nie powiem żeby miejscówki w tej grze były jakieś ciekawe, cała ta pustynia w sumie to może 3-4 ciekawe miejsca, reszta to trochę nędza. Albo te kanały, brrr.