Opublikowano 12 czerwca12 cze Spoko ten cyfrowy artbook co dorzucili. No i Japoński wjeżdża elegancko, bo koreański mi się nie podobał.
Opublikowano 12 czerwca12 cze Ziomek z gildii poratował skinem za friko, ale kokosów i tak z tego klucza nie ma, ludzie sprzedają nawet po 10-15 dolarów
Opublikowano 13 czerwca13 cze W sklepach internetowych brakuje nakładów S.Blade. Chciałem zamówić ale nie maja pudełek Zaś gracze sie rzucili na EVE
Opublikowano 13 czerwca13 cze Bardzo fajnie, że tak im siadła sprzedaż, niech pichcą teraz dwójkę, bo pomimo ogólnej zajebistości można sporo rzeczy poprawić.
Opublikowano 13 czerwca13 cze Obiecuje ze nadrobię EVE z tym ze chciałbym nabyć jedno kompletne pudełeczko. Nieważne czy w środku będą kody czy nie. Chce kompletna wydanie i juz @Square ile juz wydałeś na ta gre, to sa jakieś zawrotne kwoty ?
Opublikowano 13 czerwca13 cze Deluxe 389 + dwa dodatki po 45zł + Tachyon pack 4,50zł. Matematykę zostawiam Tobie
Opublikowano 13 czerwca13 cze Łącznie jakieś 488,50 ale pomniejszone o tańsze zakupy zdrapek więc ok 400 zł.Ulepszenie do Deluxe nie jest warte swojej ceny, dodatek Nier też jest drogi za to co oferuje, a Nikke to ocenie po czasie.@Szermac Nier nie był po 50?
Opublikowano 13 czerwca13 cze Jak mi wypali licytacja o takie cos to sie nie zastanawiam dłużej nad edycja standardowa
Opublikowano 13 czerwca13 cze Daj spokój z tym steelbookiem z grafikami wyplutymi przez AI. EVE grzebiąca w śmietniku. Trzymajcie mnie bo nie wytrzymie.
Opublikowano 13 czerwca13 cze Muszą być tacy gracze jak Mevek, którzy będą się cieszyli że mają gołą półbabę czy półgołą babę na półce, zawsze respect u kolegów ;]
Opublikowano 13 czerwca13 cze Tych steelbooków i gameslipów z wydrukami AI to lata sporo na ebayu obecnie, wszystko w granicach 50złoty mniej więcej. Ja się do Evki długo zbierałem ale w końcu zamówiłem i czekam na giereczkę.
Opublikowano piątek o 13:065 dni Nie kupuje tego na sprzedaz tylko dla siebie wiec ten steel z dupeczka bardziej mnie grzeje niz standardowy art. Do E.Ringa, Silent Hilla i Sekiro tez dokupulem customowe. No tak juz mam ze jak sie upre to nie ma mocnych.2 godziny temu, Square napisał(a):A co to jest?To zwykly customowy steel bez gry za grosze. Poza tym dziwna jest ta wasza reakcja zeby nie napisac negatywna.Prawda jest taka ze gra juz od samego początku promuje kobiece piękno, seksapil i każdy sie tutaj co rusz zachwyca nowymi skórkami, strojami jak tylko wjada. I kto tu sie z czego cieszy teraz, co? Nie oszukujmy sie panowie
Opublikowano sobota o 18:124 dni "dodatek" Nikke zaczyna się na tej samej zasadzie jak z Nier. Na Pustkowiu i Pustyni jest dostępna postać, która daje nam misje znalezienia przedmiotów, więc w zasadzie tak samo jak Nier. Z tą różnicą, że po dotarciu we wskazane miejsce zamiast zwykłej animacji przenosi nas w tryb znany z Nikke, który jest zajebistą minigrą.Na razie zrobiłem tylko te na Pustkowiu, bo lecę od nowa więc jeszcze trochę zajmie dojście do Pustyni, ale już jest o niebo lepiej niż to co oferował dodatek Niera.
Opublikowano sobota o 18:174 dni Kurde, dajesz radę łazić po tych lokacjach 3-4 raz? Nie powiem żeby miejscówki w tej grze były jakieś ciekawe, cała ta pustynia w sumie to może 3-4 ciekawe miejsca, reszta to trochę nędza. Albo te kanały, brrr.