Opublikowano 14 czerwca14 cze Bardziej na poziomy Levoire bym ponarzekał, a tak to z przyjemnością będę odkrywał kolejne stroje.Szkoda, że nie zostawili tego kopniaka na ziemi.
Opublikowano 15 czerwca15 cze Nie wiem czy było, ale DLC fabularny do Stellara ewoluował w rzeczy do sequela
Opublikowano 15 czerwca15 cze Oby tylko znowu nie dali dwóch niemal identycznych otwartych map, na których będą tylko znajdźki i wrogowie. 2027 jest w ich zasięgu.
Opublikowano 16 czerwca16 cze Wczoraj spróbowałem Manna na hardzie, no i napsuł mi krwi. Sporo ataków ma łatwych do zablokowania, ale ma też takie, które ściągną nam całe życie, więc jeden błąd i lipa. Nie wiem czy to bug, ale raz zginąłem będąc w trybie tachionowym, także ten.Ogólnie zajebista walka, szkoda tylko, że nie jest wpleciona w grę normalnie.
Opublikowano 16 czerwca16 cze O cholera, postarali się z odwzorowaniem gameplayu z Nikke, ta fizyka po odrzucieEdit: zbanowali mi videohttps://streamable.com/ylg5aj
Opublikowano 16 czerwca16 cze https://x.com/genki_jpn/status/1934656148898238848?s=46Do usunięcia, nie chce otwierać twita z „pokazem fizyki” przy strzelaniu z karabinu[emoji41]
Opublikowano 16 czerwca16 cze No fajny ten tryb, ograłem ten 1/5. Jeśli chodzi o zawartość to to DLC bardziej warte. Na tamto pewnie wydali wciul na licencję xD
Opublikowano 29 czerwca29 cze Odpaliłem sobie znowu grę i mam jakieś wezwanie o pomoc oznaczone "???". Gdzie tego szukać? Nie mam dlc.Ten strój faktycznie spoko.
Opublikowano 29 czerwca29 cze 7 minut temu, PiotrekP napisał(a):mam jakieś wezwanie o pomoc oznaczone "???Pokaż.
Opublikowano 29 czerwca29 cze @Square dziś już nie dam rady. To nie jest oznaczone na mapie, tylko odpala się w miejscu dialogu. W zadaniach też nic nie ma.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Nowy patch poprawiający błędy https://x.com/StellarBlade/status/1952227382103835120?t=xKh5zqyI7JhVyYv8PBiC8w&s=19
Opublikowano 4 sierpnia4 sie 20h na liczniku, a ja biegam sobie po pustkowiu, robię misje poboczne, cieszę się każdym pojedynkiem, bo system walki jest świetny, i podziwiam widoki, bo jest co podziwiać. Tryb foto jeden z lepszych jakie widziałem w grach, można dodać min 6 różnych źródeł światła. Kilka chwil przestawiania suwaków i wychodzą śliczne zrzuty.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ilość dodatków trochę przytłacza, w ogóle, któryś z nich tak na prawdę warto kupić do podstawki?
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Masz całe dwa dodatki, Nier i Nikke. Za chyba tę samą cenę Nikke oferuje więcej, bo oprócz strojów jest minigierka i dodatkowa walka z bossem. Nie są to dodatki fabularne, nic się nie traci gdy się ich nie ma.
Opublikowano 14 sierpnia14 sie Jestem kawałek po tym co było w demo i robi się co raz lepiej. Co prawda często wrogowie atakują w sposób niesynchroniczny i parry nie wchodzi i mam problem z unikaniem "żółtych" ataków ale to kwestia wyczucia. Świetnie się zapowiada
Opublikowano 14 sierpnia14 sie Tak już widziałem bo chwilę przeglądałem drzewka postaci, klasycznie staram się parować wszystko co się da.
Opublikowano wtorek o 09:592 dni A czy wrogowie się odradzają po opuszczeniu lokacji? Zawsze przy odpoczynku się reaktywowali, ale zauważam, że za każdym razem jak wrócę na pustkowia to znów wszyscy są mimo, że nie odpoczywałem. Trochę jest naginanie Eve do zadań ale ogólnie te pustkowia nie są złe i fajnie się wykonuje na nich misje dodatkowe.Na razie najwięcej krwi mi napsuł naytiba z zadania żywot złomiarza. Ma dwie kule na ramionach i potrafił sporo kombinacji w krótkim czasie wyprowadzić. Misje poboczne raczej przeciętne jak na razie.
Opublikowano wtorek o 10:532 dni Przeciwnicy się odradzają po odpoczynku w obozie i chyba zawsze przy wgraniu lokacji.Bestia fajny boss, był na samym początku też, ale dużo słabszy. Tam fajny strój się zdobywa z tego co pamiętam.
Opublikowano wtorek o 12:372 dni @mario10 misje poboczne niestety wszystkie na jedno kopyto, do tego niektóre głupio ograniczone, albo trzeba się wracać. Typowa zagrywka, że czegoś możesz użyć/wziąć dopiero jak misję weźmiesz, chociaż byłeś tam wcześniej.
Opublikowano wtorek o 16:572 dni No modlę są średnie i często trzeba zasuwać daleko. Skończyłem misje poboczne na pustkowiu teraz wróciłem się na eidos 7 wkurzające bo nie ma mapy, i lecę na coś 11😁