Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano

Bardziej na poziomy Levoire bym ponarzekał, a tak to z przyjemnością będę odkrywał kolejne stroje.

Szkoda, że nie zostawili tego kopniaka na ziemi.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 175,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

Nie wiem czy było, ale DLC fabularny do Stellara ewoluował w rzeczy do sequela

Opublikowano

Oby tylko znowu nie dali dwóch niemal identycznych otwartych map, na których będą tylko znajdźki i wrogowie. 2027 jest w ich zasięgu.

Opublikowano

Wczoraj spróbowałem Manna na hardzie, no i napsuł mi krwi. Sporo ataków ma łatwych do zablokowania, ale ma też takie, które ściągną nam całe życie, więc jeden błąd i lipa. Nie wiem czy to bug, ale raz zginąłem będąc w trybie tachionowym, także ten.

Ogólnie zajebista walka, szkoda tylko, że nie jest wpleciona w grę normalnie.

Opublikowano

No fajny ten tryb, ograłem ten 1/5. Jeśli chodzi o zawartość to to DLC bardziej warte. Na tamto pewnie wydali wciul na licencję xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpaliłem sobie znowu grę i mam jakieś wezwanie o pomoc oznaczone "???". Gdzie tego szukać? Nie mam dlc.

Ten strój faktycznie spoko.

197bd11b5a757-screenshotUrl.jpg

Opublikowano
7 minut temu, PiotrekP napisał(a):

mam jakieś wezwanie o pomoc oznaczone "???

Pokaż.

Opublikowano

@Square dziś już nie dam rady. To nie jest oznaczone na mapie, tylko odpala się w miejscu dialogu. W zadaniach też nic nie ma.

Opublikowano

To misja poboczna Diggera, północny wschód mapy.