Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

Opublikowano

No nic to lece do finału ponownie i dobije do Pustkowi i czekanko na 11 czerwca, akurat przystawka przed DS2 D

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 162,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

Czyli co nowa lokacja, nowy boss poza kosmetyką? pepegasm Też muszę odpalić i sprawdzić gdzie jestem chyba początek NG+3 po robieniu 3 zakończeń.

Opublikowano

Te wstawki że strzelaniem to rozumiem tylko w Nikke będą? Bardzo dziwnie to promują, lepiej niech dadzą porządny opis co gdzie będzie dostępne.

Opublikowano

Po za tym to trailer Stellar Blade, a nie Nikke i widać buttony z PCta podczas tej sekcji.

Opublikowano

No to fajnie. Ciekawa jaka cena za dodatek i ulepszenie do Kompletnej. Zawartosciowo więcej niż z Niera, więc pewnie z 84?

Opublikowano
19 minut temu, Szermac napisał(a):

Nom, pewnie 84, albo 112 D

Nie no, 84 to już będzie grubo. Te Nierowe były pewnie zawyżone przez licencję, zawartosciowo była bieda.

Opublikowano

Pudełko w wersji kompletnej też bym przytulił ale najszybciej o ile wogóle to wersja remastered na PS6 dopiero wyjdzie.

Opublikowano
7 godzin temu, Square napisał(a):

Te wstawki że strzelaniem to rozumiem tylko w Nikke będą? Bardzo dziwnie to promują, lepiej niech dadzą porządny opis co gdzie będzie dostępne.

Wszystko co pokazali będzie w stellarze. Ta walka z tym "bossem" to na 100% będzie coś w ramach sparingu. Mechanike gry z nikke i postacie postacie wrzucą do stellarka a za kilka dni pokażą pewnie jak Ewka będzie wyglądać i jej skille w nikke

Screenshot_NIKKE_20250522_171512.jpg

Tak wygląda walka w mobilce(co początek trailera czerpie z tego garściami)

*Monetyzacje maja ciekawą, gównostroje za 125zł

Screenshot_NIKKE_20250522_172209.jpg

Także ten dodatek w stellarze to jak za darmo)

Edytowane przez grabipl

Opublikowano

Gra z progiem wiekowym 17+, a SONY każe cenzurować stroje. facepalm Który mamy rok? 1995?

Edytowane przez LukeSpidey

Opublikowano
16 godzin temu, grabipl napisał(a):

*Monetyzacje maja ciekawą, gównostroje za 125zł

Screenshot_NIKKE_20250522_172209.jpg

Także ten dodatek w stellarze to jak za darmo)

Ktoś musi gre utrzymać, na szczescie stroje to czysta kosmetyka.

Opublikowano
29 minut temu, LukeSpidey napisał(a):

Gra z progiem wiekowym 17+, a SONY każe cenzurować stroje. facepalm Który mamy rok? 1995?

To jest wynik amerykańskiej obyczajowości. Kategorie wiekowe i przepisy sobie a internetowe gównoburze, pozwy zbiorowe i wynikające z nich realne konsekwencje finansowe to drugie.

Edytowane przez dominalien

Opublikowano
49 minut temu, LukeSpidey napisał(a):

SONY każe cenzurować stroje

Z tą cenzurą to wyszło komicznie, bo stroje które doszły po premierze były w formie pierwotnej albo bardziej skąpe. Szkoda tylko, że nie odwrócili tych zmian.

Opublikowano

Beke mam od dawna z tej cenzury na PlayStation, na Switcha wychodzą hentai gierki, a to Nintendo się kreuje na family friendly sprzęt

Opublikowano

Dokładnie takie samo jak było na PS, po przejściu odblokowuje się Boss dodatkowy.

Opublikowano

Po przejściu dema na PC jest nowy zwiastun, a w nim dwa nowe stroje. Ten pierwszy obama