Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Spoko ten cyfrowy artbook co dorzucili. No i Japoński wjeżdża elegancko, bo koreański mi się nie podobał.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ziomek z gildii poratował skinem za friko, ale kokosów i tak z tego klucza nie ma, ludzie sprzedają nawet po 10-15 dolarów
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W sklepach internetowych brakuje nakładów S.Blade. Chciałem zamówić ale nie maja pudełek Zaś gracze sie rzucili na EVE
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Bardzo fajnie, że tak im siadła sprzedaż, niech pichcą teraz dwójkę, bo pomimo ogólnej zajebistości można sporo rzeczy poprawić.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Druga część powinna wprowadzić przede wszystkim regulację miseczek.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Obiecuje ze nadrobię EVE z tym ze chciałbym nabyć jedno kompletne pudełeczko. Nieważne czy w środku będą kody czy nie. Chce kompletna wydanie i juz @Square ile juz wydałeś na ta gre, to sa jakieś zawrotne kwoty ?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Deluxe 389 + dwa dodatki po 45zł + Tachyon pack 4,50zł. Matematykę zostawiam Tobie
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Łącznie jakieś 488,50 ale pomniejszone o tańsze zakupy zdrapek więc ok 400 zł.Ulepszenie do Deluxe nie jest warte swojej ceny, dodatek Nier też jest drogi za to co oferuje, a Nikke to ocenie po czasie.@Szermac Nier nie był po 50?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak mi wypali licytacja o takie cos to sie nie zastanawiam dłużej na edycja standardowa
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Daj spokój z tym steelbookiem z grafikami wyplutymi przez AI. EVE grzebiąca w śmietniku. Trzymajcie mnie bo nie wytrzymie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Muszą być tacy gracze jak Mevek, którzy będą się cieszyli że mają gołą półbabę czy półgołą babę na półce, zawsze respect u kolegów ;]
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tych steelbooków i gameslipów z wydrukami AI to lata sporo na ebayu obecnie, wszystko w granicach 50złoty mniej więcej. Ja się do Evki długo zbierałem ale w końcu zamówiłem i czekam na giereczkę.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie kupuje tego na sprzedaz tylko dla siebie wiec ten steel z dupeczka bardziej mnie grzeje niz standardowy art. Do E.Ringa, Silent Hilla i Sekiro tez dokupulem customowe. No tak juz mam ze jak sie upre to nie ma mocnych.2 godziny temu, Square napisał(a):A co to jest?To zwykly customowy steel bez gry za grosze. Poza tym dziwna jest ta wasza reakcja zeby nie napisac negatywna.Prawda jest taka ze gra juz od samego początku promuje kobiece piękno, seksapil i każdy sie tutaj co rusz zachwyca nowymi skórkami, strojami jak tylko wjada. I kto tu sie z czego cieszy teraz, co? Nie oszukujmy sie panowie