Skocz do zawartości

Stellar Blade

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 168,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończone. Ostatnie godziny i sama końcówka  Cudo gra, ja wiem, że się jarałem jak oszołom, długo przed premierą, ale to jest nic, ta gra przebiła te wszystkie oczekiwania, nie sądziłem, że to będzi

• Całe szczęście że gaming ratują chinczyki. GOTY 

• Najlepsza gra single player 2024    Forumkowa skala spokojnie 96/100

Opublikowano

Ciekawe, gdzie są rzeczy z Nikke, pewnie dopiero pustkowia ?

19765d7386454-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Spoko ten cyfrowy artbook co dorzucili. No i Japoński wjeżdża elegancko, bo koreański mi się nie podobał.

Opublikowano

Ziomek z gildii poratował skinem za friko, ale kokosów i tak z tego klucza nie ma, ludzie sprzedają nawet po 10-15 dolarów

obraz.png

Opublikowano

W sklepach internetowych brakuje nakładów S.Blade. Chciałem zamówić ale nie maja pudełek empathy Zaś gracze sie rzucili na EVE Aloy_cool1

Opublikowano

Bardzo fajnie, że tak im siadła sprzedaż, niech pichcą teraz dwójkę, bo pomimo ogólnej zajebistości można sporo rzeczy poprawić.

Opublikowano

Druga część powinna wprowadzić przede wszystkim regulację miseczek.

Opublikowano

Obiecuje ze nadrobię EVE z tym ze chciałbym nabyć jedno kompletne pudełeczko. Nieważne czy w środku będą kody czy nie. Chce kompletna wydanie i juz szekle

@Square ile juz wydałeś na ta gre, to sa jakieś zawrotne kwoty ?

Opublikowano

Deluxe 389 + dwa dodatki po 45zł + Tachyon pack 4,50zł. Matematykę zostawiam Tobie

Opublikowano

Łącznie jakieś 488,50 ale pomniejszone o tańsze zakupy zdrapek więc ok 400 zł.

Ulepszenie do Deluxe nie jest warte swojej ceny, dodatek Nier też jest drogi za to co oferuje, a Nikke to ocenie po czasie.

@Szermac Nier nie był po 50?

Opublikowano

Jak mi wypali licytacja o takie cos to sie nie zastanawiam dłużej na edycja standardowa obama

s-l1600.webp

Opublikowano

Daj spokój z tym steelbookiem z grafikami wyplutymi przez AI. EVE grzebiąca w śmietniku. Trzymajcie mnie bo nie wytrzymie.

Opublikowano

Muszą być tacy gracze jak Mevek, którzy będą się cieszyli że mają gołą półbabę czy półgołą babę na półce, zawsze respect u kolegów ;]

Opublikowano

Tych steelbooków i gameslipów z wydrukami AI to lata sporo na ebayu obecnie, wszystko w granicach 50złoty mniej więcej.

Ja się do Evki długo zbierałem ale w końcu zamówiłem i czekam na giereczkę.

Opublikowano

Nie kupuje tego na sprzedaz tylko dla siebie wiec ten steel z dupeczka bardziej mnie grzeje niz standardowy art. Do E.Ringa, Silent Hilla i Sekiro tez dokupulem customowe. No tak juz mam ze jak sie upre to nie ma mocnych.

2 godziny temu, Square napisał(a):

A co to jest?

To zwykly customowy steel bez gry za grosze.

Poza tym dziwna jest ta wasza reakcja zeby nie napisac negatywna.

Prawda jest taka ze gra juz od samego początku promuje kobiece piękno, seksapil i każdy sie tutaj co rusz zachwyca nowymi skórkami, strojami jak tylko wjada. I kto tu sie z czego cieszy teraz, co? Nie oszukujmy sie panowie P

Opublikowano

Co jak co, ale ziomek zajebiste ma te steelbooki do kupienia.
image.png
image.png

obama

Opublikowano

Skupiasz swoja uwage nie na tym co trzeba flag_of_truce