Skocz do zawartości

Captain Xbox: Civil War

Featured Replies

Opublikowano

Lekcja na przyszłość to ignorować użytkowników którzy nawet temat o Tinykinie potrafią zamienić w poligon swojej osobistej gamepassowej krucjaty. Niech moderacja sama się nimi zajmie 

• Odpowiedzi 151
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O kurwa o boze ratunku jaki jestem odpalony m a s a k r a.  Odpalila to cie stara do okna zycia dlatego polamana przez lata tulaczki po bidulach psychika teraz tworzy takie historie   Jeszcze s

• Robili* spencer założył smycz looter shootera i już mają zakaz robienia fajnych gier A w wywiadach muszą mówić że zawsze marzyli o stworzeniu takiej gry xD

• czuję dumę, że odpaliłem i schabka i ciebie  chciałbym napisac, ze to bylo jakies osiagniecie, ale niestety bylo latwo, bo jestescie jak dzieci z autyzmem 

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

Figus bedzie mial sporo roboty, bo beda zglaszane posciki NIE NA TEMAT i "zaczepiające".

No ty jesteś znany jako czołowy konfident forum, muszę się mieć na baczności.

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

No ty jesteś znany jako czołowy konfident forum, muszę się mieć na baczności.

czuję dumę, że odpaliłem i schabka i ciebie :banderas: chciałbym napisac, ze to bylo jakies osiagniecie, ale niestety bylo latwo, bo jestescie jak dzieci z autyzmem :smutas::lapka:

Opublikowano

Ten inch60 mega toxic chłopak, uważajcie na niego lepiej ziomale :pechowiec::lapka:

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Liściu sypie minusami jak z rękawa, w końcu odyebano naczelnych hejterów XBoxa. To musiało boleć.

Wezyr co Ty pier.dolisz chłopie. Sześćdziesiona nie dośc że kapuje (nie konfident tylko najgorszy kapuś) to jeszcze nie skleja pisssdy i jedzie po ludziach (purchlaki itp). I nie pisze tak bo typ obraził Roziego bo ten ma pewnie w dupie tego typa ale chodzi mi o foruming śmieciowy. A że typ siedzi non toper to jego pojazdy po innych, duma z bycia yabnym kapusiem nie zasługuje na nic inego jak spadek repki. Nie wiem skąd on ma seniora i tyle plusów - chyba za nie płaci. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

oj oj oj znowu ból o seniora u liscia :smutas: Niestety koleś, ale ludzie znani z nie grania w gry i bronienie lgbt 2 nie zasługują na taki kolorek

Opublikowano

eh, jakby shen przeczytał, że ktoś nazywa incha konfidentem numero uno to by tego tak nie zostawił, chłopak też ciężko pracował na to miano :) 

@LiŚciu no cóż, jak widzisz konflikt przeszedł z fazy wstępnej do fazy zasadniczej więc takie a nie inne słownictwo jest zrozumiałe :dunno: normalnie nie pochwalam, ale co ja jestem jego opiekunem, zeby zwracać mu uwagę? z resztą sam ma sporo racji, dla was beka bo ktoś się obrusza, ale serio wkurwia to jak gradasz o jakiejś grze która MOŻE SIĘ KOMUŚ PODOBAĆ, a SDF już ma tak, gotowe pisać o gównach z komórek, jebanym gamepassie i śmieciarze.

Allow Us To Introduce Ourselves Veggietales GIF - Allow Us To Introduce  Ourselves Veggietales Veggie - Discover & Share GIFs

Opublikowano

Boze, zieloni sie znowu o cos zes.rali a Wezyr uprawia para-psychologiczne fikolki zeby tego bronic? Nowe, nie znalem.

Opublikowano

Napisalem tylko, ze ich usprawiedliwiasz.

Opublikowano
13 minut temu, Mejm napisał:

Boze, zieloni sie znowu o cos zes.rali a Wezyr uprawia para-psychologiczne fikolki zeby tego bronic? Nowe, nie znalem.

Ale rozi jest teamie niebieskich

Opublikowano

Widzę że sporo osób jest niezaznajomionych z wydarzeniami, więc przedstawiam mniej więcej chronologię wydarzeń

1. Pupcio pochwalił Tinykina i napisał że to super gierka z Game Passa

2. Inch wytknął hipokryzję Pupciowi bo jeszcze niedawno dawał smutne emotki pod postami o Tinykinie

3. Na tym w sumie wątek powinien się skończyć, Pupcio mógłby powiedzieć że faktycznie beka i każdy by się rozszedł.

4. Potem pojawił się Rózi, który zażartował, całkiem udanie, że biuro propagandy game passa czuwa.

5. Potem Rozi, Inch i Wezyr przenieśli do tematu jakąś niezakończona dyskusje z tematu Shovel Knight gdzie Rozi oburzył się że Inch napisał że gra wygląda jak z Game Passa.

6. Potem ja napisałem żeby Rozi wypierdalał z tym offtopem i żeby przestał robić syf w temacie o Tinykinie

7. Potem już nie czytałem i Figus usunął posty

Opublikowano

Tinykin giga koks grajcie chłopaki :sonkassie:

Opublikowano
10 minut temu, ASX napisał:

Widzę że sporo osób jest niezaznajomionych z wydarzeniami, więc przedstawiam mniej więcej chronologię wydarzeń

1. Pupcio pochwalił Tinykina i napisał że to super gierka z Game Passa

2. Inch wytknął hipokryzję Pupciowi bo jeszcze niedawno dawał smutne emotki pod postami o Tinykinie

3. Na tym w sumie wątek powinien się skończyć, Pupcio mógłby powiedzieć że faktycznie beka i każdy by się rozszedł.

4. Potem pojawił się Rózi, który zażartował, całkiem udanie, że biuro propagandy game passa czuwa.

5. Potem Rozi, Inch i Wezyr przenieśli do tematu jakąś niezakończona dyskusje z tematu Shovel Knight gdzie Rozi oburzył się że Inch napisał że gra wygląda jak z Game Passa.

6. Potem ja napisałem żeby Rozi wypierdalał z tym offtopem i żeby przestał robić syf w temacie o Tinykinie

7. Potem już nie czytałem i Figus usunął posty

8. Wyhoduj jaja.

Opublikowano

Schabek miał rację z tym grotołazem, niech mnie chuj :kekw:

Opublikowano

Grubas nerwowy odkąd został ostatnim pełnoletnim wyznawca Korwina po zachodniej stronie Bugu :shieeet:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
W dniu 31.08.2022 o 16:29, 20inchDT napisał:

czuję dumę, że odpaliłem i schabka i ciebie :banderas: chciałbym napisac, ze to bylo jakies osiagniecie, ale niestety bylo latwo, bo jestescie jak dzieci z autyzmem :smutas::lapka:

O kurwa o boze ratunku jaki jestem odpalony m a s a k r a. 
Odpalila to cie stara do okna zycia dlatego polamana przez lata tulaczki po bidulach psychika teraz tworzy takie historie :kekw: 

Jeszcze sam sobie jednokomorkowiec zaprzecza w tym samym poscie. Jak juz nurkujesz w tym smietniku jebanym za 4zl to otworz czasami pokrywe zeby sie dotlenic

Opublikowano

no kurde, kilka razy odstrzelony był, a potem lisciowi na psn wysylal wyzwiska, a ten wklejal screenshoty :smutas: słaba psycha

Opublikowano

czooo? XDdd

2 minuty temu, 20inchDT napisał:

no kurde, kilka razy odstrzelony był, a potem lisciowi na psn wysylal wyzwiska, a ten wklejal screenshoty :smutas: słaba psycha

nieeee to nie może być prawda, nie ma takich ludzi