Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Lekcja na przyszłość to ignorować użytkowników którzy nawet temat o Tinykinie potrafią zamienić w poligon swojej osobistej gamepassowej krucjaty. Niech moderacja sama się nimi zajmie
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 9 minut temu, 20inchDT napisał: Figus bedzie mial sporo roboty, bo beda zglaszane posciki NIE NA TEMAT i "zaczepiające". No ty jesteś znany jako czołowy konfident forum, muszę się mieć na baczności.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, Rozi napisał: No ty jesteś znany jako czołowy konfident forum, muszę się mieć na baczności. czuję dumę, że odpaliłem i schabka i ciebie chciałbym napisac, ze to bylo jakies osiagniecie, ale niestety bylo latwo, bo jestescie jak dzieci z autyzmem
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Liściu sypie minusami jak z rękawa, w końcu odyebano naczelnych hejterów XBoxa. To musiało boleć.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Liściu sypie minusami jak z rękawa, w końcu odyebano naczelnych hejterów XBoxa. To musiało boleć. Wezyr co Ty pier.dolisz chłopie. Sześćdziesiona nie dośc że kapuje (nie konfident tylko najgorszy kapuś) to jeszcze nie skleja pisssdy i jedzie po ludziach (purchlaki itp). I nie pisze tak bo typ obraził Roziego bo ten ma pewnie w dupie tego typa ale chodzi mi o foruming śmieciowy. A że typ siedzi non toper to jego pojazdy po innych, duma z bycia yabnym kapusiem nie zasługuje na nic inego jak spadek repki. Nie wiem skąd on ma seniora i tyle plusów - chyba za nie płaci. Edytowane 31 sierpnia 20222 l przez LiŚciu
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l oj oj oj znowu ból o seniora u liscia Niestety koleś, ale ludzie znani z nie grania w gry i bronienie lgbt 2 nie zasługują na taki kolorek
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l eh, jakby shen przeczytał, że ktoś nazywa incha konfidentem numero uno to by tego tak nie zostawił, chłopak też ciężko pracował na to miano @LiŚciu no cóż, jak widzisz konflikt przeszedł z fazy wstępnej do fazy zasadniczej więc takie a nie inne słownictwo jest zrozumiałe normalnie nie pochwalam, ale co ja jestem jego opiekunem, zeby zwracać mu uwagę? z resztą sam ma sporo racji, dla was beka bo ktoś się obrusza, ale serio wkurwia to jak gradasz o jakiejś grze która MOŻE SIĘ KOMUŚ PODOBAĆ, a SDF już ma tak, gotowe pisać o gównach z komórek, jebanym gamepassie i śmieciarze.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Boze, zieloni sie znowu o cos zes.rali a Wezyr uprawia para-psychologiczne fikolki zeby tego bronic? Nowe, nie znalem.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 13 minut temu, Mejm napisał: Boze, zieloni sie znowu o cos zes.rali a Wezyr uprawia para-psychologiczne fikolki zeby tego bronic? Nowe, nie znalem. Ale rozi jest teamie niebieskich
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Widzę że sporo osób jest niezaznajomionych z wydarzeniami, więc przedstawiam mniej więcej chronologię wydarzeń 1. Pupcio pochwalił Tinykina i napisał że to super gierka z Game Passa 2. Inch wytknął hipokryzję Pupciowi bo jeszcze niedawno dawał smutne emotki pod postami o Tinykinie 3. Na tym w sumie wątek powinien się skończyć, Pupcio mógłby powiedzieć że faktycznie beka i każdy by się rozszedł. 4. Potem pojawił się Rózi, który zażartował, całkiem udanie, że biuro propagandy game passa czuwa. 5. Potem Rozi, Inch i Wezyr przenieśli do tematu jakąś niezakończona dyskusje z tematu Shovel Knight gdzie Rozi oburzył się że Inch napisał że gra wygląda jak z Game Passa. 6. Potem ja napisałem żeby Rozi wypierdalał z tym offtopem i żeby przestał robić syf w temacie o Tinykinie 7. Potem już nie czytałem i Figus usunął posty
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l 10 minut temu, ASX napisał: Widzę że sporo osób jest niezaznajomionych z wydarzeniami, więc przedstawiam mniej więcej chronologię wydarzeń 1. Pupcio pochwalił Tinykina i napisał że to super gierka z Game Passa 2. Inch wytknął hipokryzję Pupciowi bo jeszcze niedawno dawał smutne emotki pod postami o Tinykinie 3. Na tym w sumie wątek powinien się skończyć, Pupcio mógłby powiedzieć że faktycznie beka i każdy by się rozszedł. 4. Potem pojawił się Rózi, który zażartował, całkiem udanie, że biuro propagandy game passa czuwa. 5. Potem Rozi, Inch i Wezyr przenieśli do tematu jakąś niezakończona dyskusje z tematu Shovel Knight gdzie Rozi oburzył się że Inch napisał że gra wygląda jak z Game Passa. 6. Potem ja napisałem żeby Rozi wypierdalał z tym offtopem i żeby przestał robić syf w temacie o Tinykinie 7. Potem już nie czytałem i Figus usunął posty 8. Wyhoduj jaja.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Reakcje na forum: burdel w temacie PlayStation - weź wypierdalaj z tym do CW, nikt cię tu nie chce burdel w temacie Xboxa - heheheh W Y C H O D U J J A J A
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Grubas nerwowy odkąd został ostatnim pełnoletnim wyznawca Korwina po zachodniej stronie Bugu
Opublikowano 3 września 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W dniu 31.08.2022 o 16:29, 20inchDT napisał: czuję dumę, że odpaliłem i schabka i ciebie chciałbym napisac, ze to bylo jakies osiagniecie, ale niestety bylo latwo, bo jestescie jak dzieci z autyzmem O kurwa o boze ratunku jaki jestem odpalony m a s a k r a. Odpalila to cie stara do okna zycia dlatego polamana przez lata tulaczki po bidulach psychika teraz tworzy takie historie Jeszcze sam sobie jednokomorkowiec zaprzecza w tym samym poscie. Jak juz nurkujesz w tym smietniku jebanym za 4zl to otworz czasami pokrywe zeby sie dotlenic
Opublikowano 3 września 20222 l no kurde, kilka razy odstrzelony był, a potem lisciowi na psn wysylal wyzwiska, a ten wklejal screenshoty słaba psycha
Opublikowano 3 września 20222 l czooo? XDdd 2 minuty temu, 20inchDT napisał: no kurde, kilka razy odstrzelony był, a potem lisciowi na psn wysylal wyzwiska, a ten wklejal screenshoty słaba psycha nieeee to nie może być prawda, nie ma takich ludzi