August 31, 20222 yr Lekcja na przyszłość to ignorować użytkowników którzy nawet temat o Tinykinie potrafią zamienić w poligon swojej osobistej gamepassowej krucjaty. Niech moderacja sama się nimi zajmie
August 31, 20222 yr 9 minut temu, 20inchDT napisał: Figus bedzie mial sporo roboty, bo beda zglaszane posciki NIE NA TEMAT i "zaczepiające". No ty jesteś znany jako czołowy konfident forum, muszę się mieć na baczności.
August 31, 20222 yr 3 minuty temu, Rozi napisał: No ty jesteś znany jako czołowy konfident forum, muszę się mieć na baczności. czuję dumę, że odpaliłem i schabka i ciebie chciałbym napisac, ze to bylo jakies osiagniecie, ale niestety bylo latwo, bo jestescie jak dzieci z autyzmem
August 31, 20222 yr Liściu sypie minusami jak z rękawa, w końcu odyebano naczelnych hejterów XBoxa. To musiało boleć.
August 31, 20222 yr 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Liściu sypie minusami jak z rękawa, w końcu odyebano naczelnych hejterów XBoxa. To musiało boleć. Wezyr co Ty pier.dolisz chłopie. Sześćdziesiona nie dośc że kapuje (nie konfident tylko najgorszy kapuś) to jeszcze nie skleja pisssdy i jedzie po ludziach (purchlaki itp). I nie pisze tak bo typ obraził Roziego bo ten ma pewnie w dupie tego typa ale chodzi mi o foruming śmieciowy. A że typ siedzi non toper to jego pojazdy po innych, duma z bycia yabnym kapusiem nie zasługuje na nic inego jak spadek repki. Nie wiem skąd on ma seniora i tyle plusów - chyba za nie płaci. Edited August 31, 20222 yr by LiŚciu
August 31, 20222 yr oj oj oj znowu ból o seniora u liscia Niestety koleś, ale ludzie znani z nie grania w gry i bronienie lgbt 2 nie zasługują na taki kolorek
August 31, 20222 yr eh, jakby shen przeczytał, że ktoś nazywa incha konfidentem numero uno to by tego tak nie zostawił, chłopak też ciężko pracował na to miano @LiŚciu no cóż, jak widzisz konflikt przeszedł z fazy wstępnej do fazy zasadniczej więc takie a nie inne słownictwo jest zrozumiałe normalnie nie pochwalam, ale co ja jestem jego opiekunem, zeby zwracać mu uwagę? z resztą sam ma sporo racji, dla was beka bo ktoś się obrusza, ale serio wkurwia to jak gradasz o jakiejś grze która MOŻE SIĘ KOMUŚ PODOBAĆ, a SDF już ma tak, gotowe pisać o gównach z komórek, jebanym gamepassie i śmieciarze.
August 31, 20222 yr Boze, zieloni sie znowu o cos zes.rali a Wezyr uprawia para-psychologiczne fikolki zeby tego bronic? Nowe, nie znalem.
August 31, 20222 yr 13 minut temu, Mejm napisał: Boze, zieloni sie znowu o cos zes.rali a Wezyr uprawia para-psychologiczne fikolki zeby tego bronic? Nowe, nie znalem. Ale rozi jest teamie niebieskich
August 31, 20222 yr Widzę że sporo osób jest niezaznajomionych z wydarzeniami, więc przedstawiam mniej więcej chronologię wydarzeń 1. Pupcio pochwalił Tinykina i napisał że to super gierka z Game Passa 2. Inch wytknął hipokryzję Pupciowi bo jeszcze niedawno dawał smutne emotki pod postami o Tinykinie 3. Na tym w sumie wątek powinien się skończyć, Pupcio mógłby powiedzieć że faktycznie beka i każdy by się rozszedł. 4. Potem pojawił się Rózi, który zażartował, całkiem udanie, że biuro propagandy game passa czuwa. 5. Potem Rozi, Inch i Wezyr przenieśli do tematu jakąś niezakończona dyskusje z tematu Shovel Knight gdzie Rozi oburzył się że Inch napisał że gra wygląda jak z Game Passa. 6. Potem ja napisałem żeby Rozi wypierdalał z tym offtopem i żeby przestał robić syf w temacie o Tinykinie 7. Potem już nie czytałem i Figus usunął posty
August 31, 20222 yr 10 minut temu, ASX napisał: Widzę że sporo osób jest niezaznajomionych z wydarzeniami, więc przedstawiam mniej więcej chronologię wydarzeń 1. Pupcio pochwalił Tinykina i napisał że to super gierka z Game Passa 2. Inch wytknął hipokryzję Pupciowi bo jeszcze niedawno dawał smutne emotki pod postami o Tinykinie 3. Na tym w sumie wątek powinien się skończyć, Pupcio mógłby powiedzieć że faktycznie beka i każdy by się rozszedł. 4. Potem pojawił się Rózi, który zażartował, całkiem udanie, że biuro propagandy game passa czuwa. 5. Potem Rozi, Inch i Wezyr przenieśli do tematu jakąś niezakończona dyskusje z tematu Shovel Knight gdzie Rozi oburzył się że Inch napisał że gra wygląda jak z Game Passa. 6. Potem ja napisałem żeby Rozi wypierdalał z tym offtopem i żeby przestał robić syf w temacie o Tinykinie 7. Potem już nie czytałem i Figus usunął posty 8. Wyhoduj jaja.
August 31, 20222 yr Reakcje na forum: burdel w temacie PlayStation - weź wypierdalaj z tym do CW, nikt cię tu nie chce burdel w temacie Xboxa - heheheh W Y C H O D U J J A J A
August 31, 20222 yr Grubas nerwowy odkąd został ostatnim pełnoletnim wyznawca Korwina po zachodniej stronie Bugu
September 3, 20222 yr Popular Post W dniu 31.08.2022 o 16:29, 20inchDT napisał: czuję dumę, że odpaliłem i schabka i ciebie chciałbym napisac, ze to bylo jakies osiagniecie, ale niestety bylo latwo, bo jestescie jak dzieci z autyzmem O kurwa o boze ratunku jaki jestem odpalony m a s a k r a. Odpalila to cie stara do okna zycia dlatego polamana przez lata tulaczki po bidulach psychika teraz tworzy takie historie Jeszcze sam sobie jednokomorkowiec zaprzecza w tym samym poscie. Jak juz nurkujesz w tym smietniku jebanym za 4zl to otworz czasami pokrywe zeby sie dotlenic
September 3, 20222 yr no kurde, kilka razy odstrzelony był, a potem lisciowi na psn wysylal wyzwiska, a ten wklejal screenshoty słaba psycha
September 3, 20222 yr czooo? XDdd 2 minuty temu, 20inchDT napisał: no kurde, kilka razy odstrzelony był, a potem lisciowi na psn wysylal wyzwiska, a ten wklejal screenshoty słaba psycha nieeee to nie może być prawda, nie ma takich ludzi