September 12, 20213 yr Robili* spencer założył smycz looter shootera i już mają zakaz robienia fajnych gier A w wywiadach muszą mówić że zawsze marzyli o stworzeniu takiej gry xD
September 12, 20213 yr 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: No to polecam zagrać w Fife, bo też grasz często na innym boisku z innym wyglądem i mecz może inaczej wyglądać. No ale mi nie chodzi o zmianę grafiki, a co chwilę inne mechaniki, praktycznej do końca gry. Z drugiej strony takie gierki jak FIFA czy NBA to w sumie dobry przykład, bo faktycznie nie ma dwóch takich samych meczy i jak się potrafi w to grać to naprawdę jest ok.
September 12, 20213 yr Tyle, że różnica polega na tym, że w Psycho 2 dostajesz z biegiem fabuły i nawet nie musisz ich się uczyć, a w Fifie czy NBA masz od razu cały festiwal ruchów i mechanik odblokowany tylko musisz się nauczyć. Jak w realnym życiu, a jak coś jest jak realne życie to ma większą duszę.
September 12, 20213 yr 2 godziny temu, creatinfreak napisał: Że tak sobie wtrące, po pierwsze dla każdego gra z duszą to zupełnie co innego. Podam przykład mój i mojego kolegi Pipolinio. Moje dwie ostatnie ograne gry czyli Hades i Carrion. No dla mnie meeeega gry z duszą, dla niego crapy na po 5 minut i wypad z dysku. Po drugie jest jakaś definicja gry z duszą? Looter shooter nie może mieć duszy? Niby dlaczego? Takie destiny klimatem, designem, fajnym gameplayem i ogólnym feelingiem nie może mieć duszy bo to luterszuter? No coomon, każdy inaczej to widzi. Dokładnie, dlatego śmieszne jest to pierdolenie że jakaś gra nie może mieć "duszy" bo nie i chuj
September 12, 20213 yr Gra z duszą? Gram regularnie w MFS, grałem w Hadesa i próbuje teraz Psychonauts 2. Hades mnie wkurwiał i poleciał z dysku, Psychonauts spoko, ale nie czuję jakieś mega podjarki. MFS? Mogę latać i latać, gra z duszą . Yebac, którzy będą mi mowic, jakie gry mają duszę, pozwólcie że sam sobie wyrobię opinie. Mam nadzieję, że pomogłem.
September 12, 20213 yr Widzę, że każdy tutaj pisze to co ja pisałem o RedFall i Arkane. Cieszy mnie to. Może być świetna gra, ale świetna nie oznacza wcale, że ma duszę. Gra z duszą wyróżnia się w swoim gatunku wszystkim na najwyższym poziomie. Dla przykładu podam kilka tytułów gier z duszą. Demon's/Dark Souls 1,2,3 Bloodborne Otogi 1,2 Dishonored 1,2 Mirror's Edge Bioshock 1,2,3 Bayonetta I wiele, wiele innych. Jednak w ogólnym rozrachunku i liczbie gier to bardzo mały procent. Czy każdy może wskazać grę z duszą i mieć racje? Niestety nie. Trzeba mieć kilka cech i wyrobiony gust by można było dobrze to ocenić. Jednak Ci którzy tego nie czują zawsze mogą posłuchać opinii tych którzy mają tą umiejętność i potrafią polecić taką grę pod typ danej osoby. Edited September 13, 20213 yr by Jordanensis
September 13, 20213 yr Nie no, trzymajcie mnie... Jakiś internetowy random o reputacji poniżej 0 NA GROWYM FORUM, którego niespecjalnie bym chciał poznać w życiu realnym będzie się malował na grową wyrocznię i oznajmiał, które gry mogą mieć mityczną duszę, a reszta ma słuchać Edited September 13, 20213 yr by Shago
September 13, 20213 yr dobrze że jest taki Jerome i inni którzy mogą powiedzieć nam maluczkim, które gry mają dusze a które nie, bez nich żylibyśmy jak ślepcy
September 13, 20213 yr Gra ma duszę w tedy kiedy byśmy chcieli się w świecie tej gry znaleźć. Tak jak seria filmów o Harrym Potterze. Jedyny film z duszą, bo każdy by tam chciał być. Hogwart Legacy będzie miało duszę.
September 13, 20213 yr MFS ma duszę, bo chciałbym uratować potężnego Boeinga jako pasażer po zemdleniu wszystkich pilotów i na koniec otrzymać brawa od pasażerów i napalonych stewardess
September 13, 20213 yr Ale zostawmy ten temat zielonym fanom konsoli Xbox. To u nich jest wojna domowa i rozłam. Niech się tłuką. Niebiescy są zgrana ekipa i takie niesnaski nie występują.
September 13, 20213 yr Mfs niegra ma mieć dusze Co następne? Farming simulator? A nie, to gra nie ma loga xboxa więc nie ma na to szans
September 13, 20213 yr Dusza jest kiedy grasz na PS3 w RDR na telewizorze CRT gdy za oknem jest już wieczór, a na stoliku stoi ciepła herbatka i ciasteczka. Ale się kurwa rozmarzyłem.
September 13, 20213 yr Grasz tak długo, aż zasypiasz przy grze. Później przychodzi mama, ściąga kapcioszki, przykrywa cię kocykiem i całuję w czoło na dobranoc. Sen masz piękny, jesteś szeryfem na dzikim zachodzie.
September 13, 20213 yr Ja pier.dole, zaraz bedziecie deliberowac czy gry to sztuka. Tak w ogole fajny temat xD Odpowiednik wkpowskiego "czy kolega ... moglby przestac wozic sie jak alfons po forum".
September 13, 20213 yr Red dead Redemption=sztuka Ulubiona gra mejma? Zdecydowanie nie sztuka i na dodatek pewnie mega crap
September 13, 20213 yr Jak temat Gra z duszą, to tylko Spoiler No bo chodzi o sterowanie duszą, c'nie?
August 30, 20222 yr Czy dostaliśmy cytat roku? Cytat Ledwo wróciłeś na forum i znowu zaczynasz. Nie mógłbyś po prostu zostawić Tinykina w spokoju. Jestem pewny że gdyby gra nie trafiła do GP to nigdy byś nie napisał posta w tym temacie.