September 3, 20222 yr No kurde jak to nie. Siedzisz z nami w cw i nie pamietasz? Jego dziewczyna sie zmartwiła czemu go nie ma i sie go zapytał czy nie ma bana, a ten wyslał wiązanke w moja strone XDD Jeszcze po banie wysłał priva na forum Xbox wyzwala w nich demona
September 3, 20222 yr 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: czooo? XDdd nieeee to nie może być prawda, nie ma takich ludzi Słuchaj kapusia sześćdziesiony to poznasz prawdę Była pmka do do przekazania inchowi żeby pilnował dupsko jak wróci schabek z bana a nie żadne wyzwiska. Inna sprawa że zawsze jak sie schabek pojawia w tematach to kapuś trzęsie portami jak mała dziewczynka więc coś w tym jest że go zabolała tamta pmka
September 3, 20222 yr 9 minut temu, LiŚciu napisał: a nie żadne wyzwiska. tak lisciu, tobie mozna zawsze ufac, ze napiszesz prawde. tak jak w tej akcji z minusami XDD Stare chłopy, a głupie
September 3, 20222 yr W sumie musiałbym przysiąść i na spokojnie pomyśleć czy bardziej żałosne jest pisanie takich wiadomości czy raportowanie ludzi w cw
September 3, 20222 yr w cw raporciki lecialy za wyzywanie od kurew, smieci i obrazanie matek No cóż, niektorzy ciezko znoszą obrazanie marki i plastiku
September 3, 20222 yr Pojemny przelyk biegal z kwiatami do colina czesciej niz vizir do jaskini asaxa. Co jest o tyle imponujace ze chajzer z podlasia nie opuscil jaskini asaxa od dobrych paru lat EFEKTY PIORUNUJACE Czlowiek slowa i czynu nie ma czasu ani ochoty taplac sie w tym smietniku z zielonymi kreaturami a 20piesXD bedzie pisal ze wysyla ludzi na banicje XDDDDD ostatni boss w grze banicja to podjebania square do colina i wtedy to juz napewno pielegniarka poluzuje kaftan w nagrode
September 3, 20222 yr 4 minuty temu, Pupcio napisał: W sumie musiałbym przysiąść i na spokojnie pomyśleć czy bardziej żałosne jest pisanie takich wiadomości czy raportowanie ludzi w cw CW to nie bluzgownica
September 3, 20222 yr Najbardzie żałosne jest edytowanie postów i udawanie głupiego Jeszcze to FAKTYCZNIE od swiezo odbanowanego xddd Schab kiedy dotrzymasz słowa jak prawdziwy mezczyzna i usuniesz konto?
September 3, 20222 yr 21 minut temu, 20inchDT napisał: tak lisciu, tobie mozna zawsze ufac, ze napiszesz prawde. tak jak w tej akcji z minusami XDD Stare chłopy, a głupie Głupi jesteś tylko nie zdajesz sobie z tego sprawy. Japisze o tym co mi schabek napisał i co przekazałem a nie o twoich pmkach
September 3, 20222 yr Nie bede szukał twojego posta ze zdjeciem, bo musialbym przekopac sie przez tysiąc śmieciowych wysrywów, a finalnie i tak bys udawał głupiego Dobra, eot przegrywy
September 3, 20222 yr Tag team konfidentów szkrabek/mopsiarz wrócił? Spodziewajcie się znowu znikających postów w CW
September 3, 20222 yr 13 minut temu, 20inchDT napisał: Nie bede szukał twojego posta ze zdjeciem, bo musialbym przekopac sie przez tysiąc śmieciowych wysrywów, a finalnie i tak bys udawał głupiego Dobra, eot przegrywy A sobie kop. Właśnie patrze na tą PMke na PSN i nie ma tam słowa wyzwiska. No chyba że nazywanie konfiturą takiego ciapka jak ty jest dla ciebie bolesne, więc powtórze - jebać zielone konfitury
September 4, 20222 yr W dniu 31.08.2022 o 18:06, ASX napisał: Widzę że sporo osób jest niezaznajomionych z wydarzeniami, więc przedstawiam mniej więcej chronologię wydarzeń 1. [wstaw nazwe uzytkownika] pochwalił [wstaw nazwe gierki] i napisał że to super gierka z [wstaw nazwe uslugi] 2. [wstaw nazwe uzytkownika] wytknął hipokryzję [wstaw nazwe uzytkownika] bo jeszcze niedawno dawał smutne emotki pod postami o [wstaw nazwe gierki] 3. Na tym w sumie wątek powinien się skończyć, [wstaw nazwe uzytkownika] mógłby powiedzieć że faktycznie beka i każdy by się rozszedł. 4. Potem pojawił się [wstaw nazwe uzytkownika], który zażartował, całkiem udanie, że biuro propagandy[wstaw nazwe uslugi] czuwa. 5. Potem [wstawy nazwy uzytkownikow] przenieśli do tematu jakąś niezakończona dyskusje z tematu [wstaw nazwe gierki] gdzie [wstaw nazwe uzytkownika] oburzył się że [wstaw nazwe uzytkownika] napisał że gra wygląda jak z [wstaw nazwe uslugi]. 6. Potem ja napisałem żeby [wstaw nazwe uzytkownika] wypierdalał z tym offtopem i żeby przestał robić syf w temacie o [wstaw nazwe gierki] 7. Potem już nie czytałem i [wstaw nazwe nadgorliwego moderatora ] usunął posty Prosze chlopaki, dzieki pomocy asaxa, zrobilem wam szablon do praktycznie wszystkich dram o gierki na tym forum. Przyda sie tez pewnie przy podpier.dalaniu do moderki.
September 15, 20222 yr Jak Asax serio nie jest opłacony przez Microsoft, to ja nie wierzę, jak można być takim betonem i hochsztaplerem. Morawiecki 2.0
September 15, 20222 yr U zielonych to już nikomu nie można wierzyć. Takiego zakłamywania rzeczywistości po to nigdzie na świecie nie ma.
September 15, 20222 yr 48 minut temu, LiŚciu napisał: U zielonych to już nikomu nie można wierzyć. Takiego zakłamywania rzeczywistości po to nigdzie na świecie nie ma. GAME PASS = RÓŻNORODNOŚĆ cepie.