Skocz do zawartości

Captain Xbox: Civil War

Featured Replies

Opublikowano

Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama Tinykin, okazało się, że chłopak popełnił samobójstwo. Powiesił się, zostawił list pożegnalny, w którym napisał, że nie może znieść szykanowania go w internecie. Brawo! Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury. Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szykanować najsłabszych? Nawet sobie nie wyobrażacie co ten chłopiec przeżywał - nie miał żadnych znajomych, był autystykiem i bał się wychodzić ze swojego pokoju. Jedyne co miał to internet, forum i gamepassa, a nawet to mu zabraliście.
Nie pierwszy raz spotykam się z takim aktem przemocy w internecie. Dwa lata temu również mój znajomy z gamepassa popełnił samobójstwo bo dużo ludzi w internecie się z niego śmiało, myślałem, że ten przypadek był wystarczająco nagłośniony, ale mylę się. Brawo forumowe trolle, tak trzymać.

• Odpowiedzi 151
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O kurwa o boze ratunku jaki jestem odpalony m a s a k r a.  Odpalila to cie stara do okna zycia dlatego polamana przez lata tulaczki po bidulach psychika teraz tworzy takie historie   Jeszcze s

• Robili* spencer założył smycz looter shootera i już mają zakaz robienia fajnych gier A w wywiadach muszą mówić że zawsze marzyli o stworzeniu takiej gry xD

• czuję dumę, że odpaliłem i schabka i ciebie  chciałbym napisac, ze to bylo jakies osiagniecie, ale niestety bylo latwo, bo jestescie jak dzieci z autyzmem 

Opublikowano

bezbek

wymienili cirexa na pampucha ; (

ciekawe kiedy kolejna roszada

Opublikowano

Gorzej że lata po jakis starych tematach-trupach i szuka plusików wśród swoich klakierow wyznawców :/

Opublikowano

Ale to sama prawda. Xboxowcy maja jakiś chory kompleks i zaczęli już wszystkiego bronić. Jaranko filmem Immortal na 12 terafankach to już szczyt odklejenia XDF. Jakby Xbox był taki cool to nie trzeba by było bronić. Tinytank to kolejny przykład. W temacie Xboxa to aż strach coś napisać bo się odpalają jeden po drugim. 

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Jaranko filmem Immortal na 12 terafankach to już szczyt odklejenia XDF

Zagrałeś? Bo ja tak. Mimo tego, że to film to jest fpytę mocno. Ale pewnie moja opinia się nie będzie liczyć, bo to tytuł z Xboxa i - o zgrozo - jest w Game Passie :(

Opublikowano

„ej jak to nie nie mogę wejść i robić CW w temacie Xboxa? yebany zamordym, kiedyś było tylko PlayStation i byl spokój , a teraz jakieś wynalazki z USA i jeszcze to nintnedo :/ nikt was tu nie chce, tu jest Polska! tu gra się na Plejce!”

Opublikowano

Pisać o grze ze jest słaba czy nie słaba to od razu CW? No grubo. Xboxowcy zrobili z siebie taki bastion ofiar który teraz gryzie po kostkach jak chociaż przechodzisz obok. 

4 minuty temu, Bzduras napisał:

Zagrałeś? Bo ja tak. Mimo tego, że to film to jest fpytę mocno. Ale pewnie moja opinia się nie będzie liczyć, bo to tytuł z Xboxa i - o zgrozo - jest w Game Passie :(

Zagram na komórce.

Opublikowano

Ten temat to jest jakiś spinoff cw? Bo nie wiem czy się uruchamiać

Opublikowano

Trochę racji w tym jest, bo czasami jak niektórzy zieloni użytkownicy się odpalą to aż przykro patrzeć, ale to też działa w dwie strony - niektórzy niebiescy biegają i kąsają w nogawki, a potem udają, że nie wiedzą o co chodzi mimo tego, że posty aż ociekają sarkazmem.

2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Zagram na komórce.

No i fajno, jak lubisz to spoko, ja nie lubię i wolę na komsolecie.

Opublikowano

ehhh jak zawsze. klap sie osmieszy, usuną posty, a potem wleci taki lisciu, ktory nie wie o co chodzi i pisze o kompleksach.

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

Pisać o grze ze jest słaba czy nie słaba to od razu CW? No grubo. Xboxowcy zrobili z siebie taki bastion ofiar który teraz gryzie po kostkach jak chociaż przechodzisz obok. 

Zagram na komórce.

Ja pierdole, wiesz ze jest przyzwolenie na jebanie Xboxa i nie udawaj głupiego. Rozi teraz wrócił to izi ma z kim robić syf, ale jak zwrócisz uwagę to jest hurr durr nie można nawet pluć na śmiecia yebanego ;////

Opublikowano

Przecież ty sam łazisz po tematach gier Playstation i zaczepiasz, więc siad płaski.

A jakby najpotężniejsza konsola świata, była taka potężna, to Biuro Propagandy nie musiałoby pracować 24/7 i nie reagowałoby na zaczepki. Rzeczywistość jest jednak inna.

35 minut temu, Pupcio napisał:

Ten temat to jest jakiś spinoff cw? Bo nie wiem czy się uruchamiać

To temat o Xbox Defence Force, można tu wrzucać różne smaczki.

Opublikowano

W jakim temacie play$tation ostatnio byłem i kogo zaczepiłem?

Siadaj na puszce po energetyku

Opublikowano
9 minut temu, Rozi napisał:

Przecież ty sam łazisz po tematach gier Playstation i zaczepiasz, więc siad płaski.

Różnica jest taka, że ja w gry które zaczepiam gram, a wy przychodzicie się ordynarnie wysrać. :) 

Opublikowano

Hahahhahhahahhaahhahah

W TLOU remake grałeś?

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Hahahhahhahahhaahhahah

W TLOU remake grałeś?

gralem w jedynkę dwójkę i słusznie jebie cashgrab, jak dla ciebie to jest to samo co wchodzenie do tematu jakiejś gry i pisanie o „śmietniku z gamepassa” to polecam powrót do edukacji podstawowej

Opublikowano

Pokaż gdzie napisałem o "śmietniku z Gamepassa", czekam.

Opublikowano

Teraz jak wszystkie posty powylatywały to sobie możesz udawać głupiego, ale nie martw się - jak spadnie jakiś twój post w temacie Xboxa to możesz śmiało założyć, że to moja robota. :) Dość pobłażania chujowym zagrywkom. :) 

Opublikowano

To ciekawe:

Kolega z Biura robi dywersję, a typy piszą, że to ja xd

Opublikowano

W ogole smieszne, ze purchlak uroił sobie jakies prześladowania playstation xdd Figus bedzie mial sporo roboty, bo beda zglaszane posciki NIE NA TEMAT i "zaczepiające".

Teraz, Rozi napisał:

To ciekawe:

Kolega z Biura robi dywersję, a typy piszą, że to ja xd

1) czy to temat playstation? 2) o jakiej zaczepce tu mowa?

W gamepassie sa najlepiej oceniane indyki, wiec nazwanie czegos, ze wyglada jak kandydat do gamepassa to nie obraza. No chyba, ze sie jest fanbojem i ma sie kosmate mysli :usmiech:

Opublikowano
25 minut temu, Rozi napisał:

To temat o Xbox Defence Force, można tu wrzucać różne smaczki.

To był wydzielony temat jak się gryźli między sobą różni użytkownicy Xboxa, więc trochę rozmijasz się z prawdą. Szczerze mówiąc cała ta dyskusja od pierwszego Twojego postu z cytatem ASX powinna znaleźć się w CW, a nie tutaj.

Opublikowano

No i spoko :)