Skocz do zawartości

Captain Xbox: Civil War

Featured Replies

Opublikowano

No kurde jak to nie. Siedzisz z nami w cw i nie pamietasz? Jego dziewczyna sie zmartwiła czemu go nie ma i sie go zapytał czy nie ma bana, a ten wyslał wiązanke w moja strone XDD Jeszcze po banie wysłał priva na forum :pawel: Xbox wyzwala w nich demona

• Odpowiedzi 151
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O kurwa o boze ratunku jaki jestem odpalony m a s a k r a.  Odpalila to cie stara do okna zycia dlatego polamana przez lata tulaczki po bidulach psychika teraz tworzy takie historie   Jeszcze s

• Robili* spencer założył smycz looter shootera i już mają zakaz robienia fajnych gier A w wywiadach muszą mówić że zawsze marzyli o stworzeniu takiej gry xD

• czuję dumę, że odpaliłem i schabka i ciebie  chciałbym napisac, ze to bylo jakies osiagniecie, ale niestety bylo latwo, bo jestescie jak dzieci z autyzmem 

Opublikowano

Jakoś mało spicy te jego posty, chociaż status jest bardzo PROWOKACYJNY

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

czooo? XDdd

nieeee to nie może być prawda, nie ma takich ludzi 

Słuchaj kapusia sześćdziesiony to poznasz prawdę:obama:

Była pmka do do przekazania inchowi żeby pilnował dupsko jak wróci schabek z bana a nie żadne wyzwiska. Inna sprawa że zawsze jak sie schabek pojawia w tematach to kapuś trzęsie portami jak mała dziewczynka więc coś w tym jest że go zabolała tamta pmka

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

a nie żadne wyzwiska.

tak lisciu, tobie mozna zawsze ufac, ze napiszesz prawde. tak jak w tej akcji z minusami XDD

Screenshot_2022-09-03-10-03-15-58_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.9ebf3755ca75a81a8d9519817ab2de0c.jpg

Stare chłopy, a głupie

Opublikowano

W sumie musiałbym przysiąść i na spokojnie pomyśleć czy bardziej żałosne jest pisanie takich wiadomości czy raportowanie ludzi w cw :) 

Opublikowano

w cw raporciki lecialy za wyzywanie od kurew, smieci i obrazanie matek :usmiech: No cóż, niektorzy ciezko znoszą obrazanie marki i plastiku

Opublikowano

1D97EC2E-6B48-4F21-9D0E-0124AC96F635.thumb.jpeg.e235cc95fd5ab1c0d5bdee468598cc8f.jpeg

Pojemny przelyk biegal z kwiatami do colina czesciej niz vizir do jaskini asaxa. Co jest o tyle imponujace ze chajzer z podlasia nie opuscil jaskini asaxa od dobrych paru lat :kekw:

EFEKTY PIORUNUJACE 

Czlowiek slowa i czynu nie ma czasu ani ochoty taplac sie w tym smietniku z zielonymi kreaturami a 20piesXD bedzie pisal ze wysyla ludzi na banicje XDDDDD ostatni boss w grze banicja to podjebania square do colina i wtedy to juz napewno pielegniarka poluzuje kaftan w nagrode

Opublikowano

Najbardzie żałosne jest edytowanie postów i udawanie głupiego

Jeszcze to FAKTYCZNIE od swiezo odbanowanego xddd

Schab kiedy dotrzymasz słowa jak prawdziwy mezczyzna i usuniesz konto?

Opublikowano
21 minut temu, 20inchDT napisał:

tak lisciu, tobie mozna zawsze ufac, ze napiszesz prawde. tak jak w tej akcji z minusami XDD

Screenshot_2022-09-03-10-03-15-58_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.9ebf3755ca75a81a8d9519817ab2de0c.jpg

Stare chłopy, a głupie

Głupi jesteś tylko nie zdajesz sobie z tego sprawy. Japisze o tym co mi schabek napisał i co przekazałem a nie o twoich pmkach 

Opublikowano

Nie bede szukał twojego posta ze zdjeciem, bo musialbym przekopac sie przez tysiąc śmieciowych wysrywów, a finalnie i tak bys udawał głupiego

Dobra, eot przegrywy

Opublikowano

Tag team konfidentów szkrabek/mopsiarz wrócił?

Spodziewajcie się znowu znikających postów w CW :shieeet:

Opublikowano
13 minut temu, 20inchDT napisał:

Nie bede szukał twojego posta ze zdjeciem, bo musialbym przekopac sie przez tysiąc śmieciowych wysrywów, a finalnie i tak bys udawał głupiego

Dobra, eot przegrywy

A sobie kop. Właśnie patrze na tą PMke na PSN i nie ma tam słowa wyzwiska. No chyba że nazywanie konfiturą takiego ciapka jak ty jest dla ciebie bolesne, więc powtórze - jebać zielone konfitury:lapka:

Opublikowano

Wrócił alfons i jak dziewuszka nagle odwagi nabrała :reggie:

Opublikowano
W dniu 31.08.2022 o 18:06, ASX napisał:

Widzę że sporo osób jest niezaznajomionych z wydarzeniami, więc przedstawiam mniej więcej chronologię wydarzeń

1. [wstaw nazwe uzytkownika] pochwalił [wstaw nazwe gierki] i napisał że to super gierka z [wstaw nazwe uslugi]

2. [wstaw nazwe uzytkownika] wytknął hipokryzję [wstaw nazwe uzytkownika] bo jeszcze niedawno dawał smutne emotki pod postami o [wstaw nazwe gierki]

3. Na tym w sumie wątek powinien się skończyć, [wstaw nazwe uzytkownika] mógłby powiedzieć że faktycznie beka i każdy by się rozszedł.

4. Potem pojawił się [wstaw nazwe uzytkownika], który zażartował, całkiem udanie, że biuro propagandy[wstaw nazwe uslugi] czuwa.

5. Potem [wstawy nazwy uzytkownikow]  przenieśli do tematu jakąś niezakończona dyskusje z tematu [wstaw nazwe gierki] gdzie [wstaw nazwe uzytkownika] oburzył się że [wstaw nazwe uzytkownika] napisał że gra wygląda jak z [wstaw nazwe uslugi].

6. Potem ja napisałem żeby [wstaw nazwe uzytkownika] wypierdalał z tym offtopem i żeby przestał robić syf w temacie o [wstaw nazwe gierki]

7. Potem już nie czytałem i [wstaw nazwe nadgorliwego moderatora ] usunął posty

Prosze chlopaki, dzieki pomocy asaxa, zrobilem wam szablon do praktycznie wszystkich dram o gierki na tym forum. Przyda sie tez pewnie przy podpier.dalaniu do moderki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak Asax serio nie jest opłacony przez Microsoft, to ja nie wierzę, jak można być takim betonem i hochsztaplerem.

Morawiecki 2.0 :/

Opublikowano

A tobie kto płaci? Czy robisz z siebie debila za darmo?

Opublikowano

IMG_20220915_162814.jpg

Opublikowano

Już widzę jak zielone graczyki odplają coś poza asasynem i deathloopem 

Opublikowano

U zielonych to już nikomu nie można wierzyć. Takiego zakłamywania rzeczywistości po :balon: to nigdzie na świecie nie ma. 

Opublikowano
48 minut temu, LiŚciu napisał:

U zielonych to już nikomu nie można wierzyć. Takiego zakłamywania rzeczywistości po :balon: to nigdzie na świecie nie ma. 

GAME PASS = RÓŻNORODNOŚĆ cepie.  

Opublikowano

w sprawie xboxa ufam tylko roziemu, lisciowy, kamilkowi i rtoojowi