Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Bóg daje, Bóg zabiera xD. Co nie zmienia faktu, że w rankingu UEFA jesteśmy już na 12 miejscu i bliziutko Greków.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Amicorz odpowiada za najgorsze kompromitacje w europejskich pucharach, co to są za przygłupy...
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Niestety to prawda. Żaden inny klub w ostatnich latach nie kompromitował się tak bardzo z nisko notowanymi rywalami jak Lech. Myślałem, że po Stjarnan nic gorszego ich nie spotka. Myliłem się... Nie wiem już, z kim polskie kluby mogłyby jeszcze przegrać, jeśli chodzi o słabszych rywali. Zostały już chyba tylko kluby z Andory czy San Marino.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Mistrz gibraltaru? Niezle. Ale bez przesady z tym lechem i najwiekszymi kompromitacjami. Przeciez z mistrzem luksemburga w dwumeczu odpadla Legia. Wlasnie sprawdzilem, kurde 8 lat temu to bylo a czolowe zespoly poteznej polskiej ligii dalej ogrywane przez gosci ktorzy musza sie urwac z roboty zeby pograc