September 24, 20214 yr Chocobo Racing na PSXa było zajebiste, miałem w komplecie z konsolą i z bratem w multiplayerze pewnie kilkadziesiąt godzin pękło Ale ten trailer biednie raczej wygląda
September 24, 20214 yr Dziwny ruch square by wydać kart racera na nintendo które ma swojego króla gatunku z hydraulikiem. Myślę, że posiadacze xboxów i plejek by mogli być bardziej zainteresowani przez brak alternatyw
September 24, 20214 yr Wygląda jak reskin Mario Kart, ale w sumie nawet mi to jakoś szczególnie nie przeszkadza. Mam tylko nadzieję, że wyjdzie w pudełku. No i super by było jakby dodali jakąś kampanię singlową.
September 24, 20214 yr 33 minuty temu, Soban napisał: Dziwny ruch square by wydać kart racera na nintendo które ma swojego króla gatunku z hydraulikiem. Myślę, że posiadacze xboxów i plejek by mogli być bardziej zainteresowani przez brak alternatyw CTR?
September 25, 20214 yr O kurwa GILGAMESH!!! Gra wygląda słabo, gorzej np od Soniców. Brakuje też dynamiki i prędkosci. Squareenix/10