Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lies of P

Featured Replies

• Odpowiedzi 899
  • Wyświetleń 95,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nabiłem już jakoś z 38-40 godzin, więc w kilku zdaniach podzielę się wrażeniami.   IMO gierka jest fantastyczna, pod wieloma względami. Wykreowany świat wciągnął mnie okrutnie, do tego stopn

• Kopia wpisu z tematu "właśnie ukończyłem".     tl;dr:   Byłem oczarowany od samego początku. Już po uzyskaniu kontroli nad postacią, wysiadce z pociągu i pierwszych sz

• Laxasia, druga faza no-hit first try   Szkoda, że nie mam więcej czasu na granie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nowe lokacje, nowi przeciwnicy, NPC, design jest super:banderas:

Opublikowano

No nie powiem, na tym filmiku wygląda to o wiele zacniej jak w demie. Chyba będę musiał zejść na drogę przestępstwa, żeby móc nabyć te wszystkie warte ogrania szpile w tym roku :/

Opublikowano

A moze i sciagne skoro w GP wpada day1. Demo mnie nie porwało, ale czemu by nie spróbować zagrać w pełną. Czas sie znajdzie.

Opublikowano
W dniu 31.08.2023 o 16:45, Szermac napisał:

Nowe lokacje, nowi przeciwnicy, NPC, design jest super:banderas:

I wjeżdża kolejny gameplay a zarazem nowe bronie. Nie no, coraz bardziej wacham się czy nie wziąść premierowo na ps5. Najgorsze za zaraz za rogiem czai się lords of the fallen... Ale wysyp:cool2:                            

Edytowane przez Rash

Opublikowano
  • Autor

Wjeżdża Day One razem z Mortalem 19 września :cool:

Opublikowano

Ja to już w ogóle jestem skołowany co brać. Lies, Baldura 3, czy Armored Core 6, a mogę wziąć tylko jedną z nich:whyyy:

Opublikowano
  • Autor

Ja wiem, że Baldura 3 nie skończe, nie ma szans xd Wolę liniową siekanke Lies of P wziąć :cool:

Nieaktualne xd zamiast Mortal na wrzesień, wjechał Baldur. Lies of P chyba wjedzie Deluxe ze wczesnym dostępem :cool:

Edytowane przez Szermac

Opublikowano
  • Autor

Ja już demko 4 raz lecę xD

Problem jaki mam z Lies of P to, że trochę nie bardzo wie czy chce być Bb czy Sekiro. System uników i parowania nie jest zbyt doskonały, ale idzie się przyzwyczaić ostatecznie. 16 września lecimyy :cool:

Opublikowano

Wiecie może dlaczego ta gra zniknęła z game passa? Był kafelek tej gry w zakładce wkrótce dostępne i już nie ma

Opublikowano
8 godzin temu, Tomek P. napisał:

Wiecie może dlaczego ta gra zniknęła z game passa? Był kafelek tej gry w zakładce wkrótce dostępne i już nie ma

U mnie tez zniknela z zakladki "wkrotce", ale jak wejde do sklepu to pokazuje, ze dostepne w game pass od 19 wrzesnia. 

Opublikowano

Gra wygląda coraz ciekawiej, ale jedno jest bardzo dziwne, w  grze nie ma cieni. Podobają mi się miejscówki, fajne to łączenie broni, zdecydowanie czekam na recenzje.

Opublikowano

Ja wczoraj 2 raz podszedłem do demka bo za 1 razem tak od niechcenia odpaliłem.
I wkręciłem się na dobre 40min.
I nawet tego bossa nie rozwaliłem.
Bardzo fajnie się to zapowiada, jedynie rolki nie mogę wyczuć ale i bardzo niski poziom staminy w tym nie pomaga.
Mimo to czytając o tym jak gierkę poprawiają to jestem skłonny brać nawet na premierę.

Opublikowano
  • Autor

Którego bossa ? Bo ten pierwszy to jakaś 1/3 dema. Warto go przejść bo później też jest super ;)

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

XD.
No to chyba odpalę dziś i jeszcze pogram przed meczem.
A która broń wam podeszła?
Ta szermierka fajnie wypada szybko biję.

Boss Tamburmajor czy jakoś tak.

Opublikowano
  • Autor

Przetestowałem wszystkie, łącznie z bronią, która dropi z policjanta w późniejszym segmencie, ale to ciekawostka bo słabizna.

Każdą w sumie spoko się gra, mają różne specjalne ataki, które fajnie wjeżdżają w eóżnych sytuacjach.

No Tamburmajor to pierwszy, potem jest jeszcze sub-boss z questa i kolejny większy bossak ;)

Już w weekend wcześniejszy dostęp :banderas: