Opublikowano piątek o 08:153 dni Streaming Pisał o tym już.GitHubGitHub - Geocld/XStreaming: Open source Xbox streaming cl...Open source Xbox streaming client that allows you stream Xbox and play xCloud anytime, supporting Android/iOS. - Geocld/XStreaming
Opublikowano piątek o 09:033 dni Streaming to żadna zachęta bo streamować to można nawet na anbernicu.
Opublikowano piątek o 12:153 dni Czy ma ktoś Hifi Rush i może zerknąć na wydajność na Thorze na gamehubie? Jak w ogóle usypianie przy odpalonej gierkę W gamehubie?
Opublikowano piątek o 12:373 dni 21 minut temu, NemoKOF napisał(a):Czy ma ktoś Hifi Rush i może zerknąć na wydajność na Thorze na gamehubie? Jak w ogóle usypianie przy odpalonej gierkę W gamehubie?Zamykam - się usypia. Otwieram - się wybudza. Jak na DSie. Edytowane piątek o 12:373 dni przez tlas
Opublikowano piątek o 12:403 dni 23 minuty temu, NemoKOF napisał(a):Czy ma ktoś Hifi Rush i może zerknąć na wydajność na Thorze na gamehubie? Jak w ogóle usypianie przy odpalonej gierkę W gamehubie?Nie mam tej gry, ale bangla :)Co do usypiania na lite-gamehubie działa to idealnie, chodź tu pewnie RAM też robi swoje :) Ci co mają 12GB to po włączeniu dodatkowego Emu Ramu piszą że poprawia to usypianie większych tytułów.
Opublikowano piątek o 15:383 dni Tu nie mogło być inaczej, raczej nie jest to zaskoczeniem, że Ayn THOR to HH roku. Widać to po recenzjach i ilości sprzedanych egzemplarzy Nicol na DC sam napisał, że nie spodziewali się takiego sukcesu, pisał, że szacowali sprzedaż na 50 tysięcy sztuk - max a tu takie zaskoczenie.Ktoś tu już pisał, konsola kompletna i tak jest nie inaczej.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. A ile zeszło? Kurde, czasu nie mam ale copium mnie zaczyna ściskać i nie wiem czy nie wezmę
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Czekam na swojego pierwszego androidowego handhelda, postawiłem na budżetowego R36H bo nie wiem czy mi podejdzie taka zabawka.Wiecie może, czy na takich tanich konsolkach podłącze słuchawki bezprzewodowe? Widziałem, że ludzie podłączają do R36 adaptery wifi na USB, ale czy ktoś testował czy działają adaptery bluetooth?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. A ja już wiem czy mu podejdzie Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez mcp