Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 13 hours ago, grzybiarz said:Ktoś coś ukończył na tych handheldach?Pokonfigurowac, poustawiać, pograć chwilę, ale żeby na dłużej jakiś tytuł chwycić to w sumie w nic się nie wkręciłem.Dobra, wiemy już, że jesteś graczem wypaleńcem. Nic nie kończysz na handheldach, nie miałeś w co grać na Xboxie... Zbyt dużo czasu poświęcasz na ustawianie biblioteki gier i okładek do nich, za mało na granie...
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 13 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Ktoś coś ukończył na tych handheldach?no pewnie, że tak patrząc na cenę i ilość zabawy jaką daje mi ta konsolka (RG35XX za +/- 200 zł) to jest zakup żyćka
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 13 godzin temu, grzybiarz napisał(a):Ktoś coś ukończył na tych handheldach?Pokonfigurowac, poustawiać, pograć chwilę, ale żeby na dłużej jakiś tytuł chwycić to w sumie w nic się nie wkręciłem.Tak, cały czas. Nie każdy jest tobą. Właśnie jestem na Thorze w połowie Great Ace Attorney 2, a ostatnio kończyłem Silent Hill 2 w streamingu oraz przeszedłem MGS Ghost Babel na GBC, a także zrobiłem wszystkie licencje w Gran Turismo 4.Teraz jeszcze streamuje sobię PS5:Chińskie handheldy? Ten sprzęt jest niesamowity. Moc, jakość wykonania, przyjemność obcowania ze sprzętem - wszystko jest na miejscu. Switch 2 leży w docku i się kurzy. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez tlas
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 29 minut temu, Czoperrr napisał(a):Dobra, wiemy już, że jesteś graczem wypaleńcemTo prawda, może już za długo gram w gierki (od 1991), może męczy mnie obecna praca na trzy zmiany, może dzieciaki nie dają mi czasu… kurła. Ale to trwa już od czasów ps4…Boomcio kiedy zaradził zagrać w cos nowego a nie retro. No i kupiłem Game passa i dupa.Obecnie ogrywam switcha 2 i liczę że Nintendo mnie wyleczy z tego okresu, a jak nie to nie nazywajcie mnie graczem, ok?:)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Słuchaj Boomcia to skończysz na graniu w symulator polowania na jelenia i jakieś symulatory rąbania drewna z czeluści steama
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 29 minut temu, grzybiarz napisał(a):No i kupiłem Game passa i dupa.świetny pomysł, następnym razem może spróbuj połamać sobie ręce.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Może to hobby nie jest już dla ciebie albo za bardzo chcesz. Zrób sobie przerwę kilka miesięcy albo lat i jak po tym czasie nie zaskoczy to musisz oddać licencję gracza. Ja miałem kilka lat przerwy od grania na studiach, mam teraz masę braków z okresu 2010-2016. Człowiek zachłysnął się dupeczkami na studiach, tinderem i możliwościami dorosłego życia.No ale jak wróciłem tak kompletnie nie czuję znużenia a to już prawie 10 lat.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dla następnych pokoleń co przyjdą tu jak nas zabraknie. Nie próbuj naprawiać swojego kryzysu gracza abonamentami (Game Pass, PS+, cokolwiek) bo cię zmiotą z planszy Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Krzysztof93
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @grzybiarz musisz zrobić sobie przerwę od gier i skupić się na Tinderze