Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 1.08.2025 o 18:21, Wredny napisał(a):

Właśnie miałem wrzucać, zajebisty kanałbanderas

Mam nadzieję, że figaro założył tampona przed obejrzeniem

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 216,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Josh, przeglądałem dziś MS Store i znalazłem takie cudo Niebieskooka czarna backpackerka trafia na Olimp (?) i pomaga greckim bogom w odnajdowaniu ich zapomnianych wspomnień. Cudowny desig

• Smutny dzień dla prawdziwych graczy, dobry dla fanboyów jednej marki.

• No cóż,czarny dzien dla światowego gejmingu. Gratulacje dla krótkowzrocznych graczy I dla syna Pani sędziny bo z pewnością w microsofcie już czeka awans. Najważniejsze, że koniec już tego cyrku co i t

Opublikowano

ten kanał to istne złoto, to fakt. ja się potem dziwię że joshe i wredni mają tak sprany mózg xd

image.png

image.png

image.png

image.png

Opublikowano

Niezły pojeb no ale ktoś musi powiedzieć jak pewna grupa społeczna ma myśleć )

Opublikowano

Typ nagrał luźne wideo a forumowowe lewactwo już załamanie psychicznie. Trudno o lepszą rekomendacje. Tego lepiej nie odpalajcie nawet:

Opublikowano
2 godziny temu, Figaro napisał(a):

ten kanał to istne złoto, to fakt. ja się potem dziwię że joshe i wredni mają tak sprany mózg xd

image.png

image.png

image.png

image.png

Ja podlinkowałem tylko jedno video, które absolutnie trafnie podsumowuje to co się wyprawia w zachodnim gamedevie, a nie rekomenduję całego kanału, którego twórczości nawet nie znam, bo mnie to nie interesowało - obejrzałem tylko to jedno video, uśmiałem się, a że jest trafne to wrzuciłem i tyle.
Miniaturka odcinka z Avowed też widzę, że jak najbardziej trafna, a reszta to typowe dla takich kanalików clickbaity (choć cykl "Is it woke?" w dzisiejszych czasach jest jak najbardziej niegłupi, bo niestety w żadnej recenzji nigdy przed tym nie ostrzegają i nie piszą o tym, nawet gdy jest to ubisoftowo nagminne).

Opublikowano

Typ nagrał luźne wideo

9 godzin temu, Figaro napisał(a):

image.png

image.png

image.png

image.png

Opublikowano

Widać, że niektóre filmiki typowo pod kliki, ale jest też sporo dobrego, racjonalnego jebańska po aktualnych, tęczowych trędach, więc daję okejkę i klikam w dzwoneczek :) Generalnie dobra robota, takich ludzi potrzebujemy, bo na "prawdziwych" redaktorów recenzujących gry od dawna nie można już liczyć, a tak to chociaż youtuberzy uświadamiają ile tego woke syfu mamy obecnie w grach i jak bardzo to się odbija na całej branży. Niech robią swoje, niech dalej demaskują zlewaczałych deweloperów i zniechęcają graczy do chujowizny, to może będzie się pojawiać coraz mniej tych wszystkich Dustbornów i Concordów.

Opublikowano
8 godzin temu, Wredny napisał(a):

nie rekomenduję całego kanału, którego twórczości nawet nie znam, bo mnie to nie interesowało - obejrzałem tylko to jedno video, uśmiałem się, a że jest trafne to wrzuciłem i tyle.

wybacz, szkoda mi marnować czasu na słuchanie opinii gościa, który robi takie filmiki.

Opublikowano

Lepiej z pospolitego mordercy robić symbol blablabla ciekawa postac blablabla...Weź już się nie udzielaj, bo hipokryzja z Twoich postów wylewa się jak z przepełnionego szamba

To właśnie Figaro jak coś nie zgadza się z jego "poglądami"

IMG_5065.webp

Opublikowano
21 minut temu, Homelander napisał(a):

Lepiej z pospolitego mordercy robić symbol blablabla ciekawa postac blablabla...

Co to w ogóle ma do rzeczy? To tak jakbym ja teraz wyciągał Twoje odpierdalanie jak byłeś Gregiem bo nie zgadzasz się z kimś w temacie Xboxa.

Opublikowano
8 minutes ago, Figaro said:

Co to w ogóle ma do rzeczy? To tak jakbym ja teraz wyciągał Twoje odpierdalanie jak byłeś Gregiem bo nie zgadzasz się z kimś w temacie Xboxa.

To ma do rzeczy, że to są sprawy światopoglądowe. Kasujesz całość gościa, bo robi filmy, które Ci się nie podobają. To jest dokładnie to samo co kasowanie całości Ciebie, bo popierasz morderstwa. Co prawda ciężko nawet zestawić durne filmiki z mordami, ale wiesz o co chodzi

Opublikowano
12 minut temu, Homelander napisał(a):

Kasujesz całość gościa, bo robi filmy, które Ci się nie podobają.

No skoro robi takie filmiki, to raczej nie będę marnował 30 minut na obejrzenie jednego video, które polecił... ekhem, Chewie i Wredny. Jak Ty chcesz dawać szansę i marnować pół godziny cennego życia dla typa, który robi takie filmiki

image.png

to śmiało.

Opublikowano

Czyli małpki. Coś jest niezgodne z Twoją opinią więc zamykasz się na to ze wszystkich sił. Czemu nie. W końcu jeszcze jakaś część Ciebie mogłaby się zgodzić i cała Twoja narracja życiowa i poglądy runęłyby jak domek z kart. A tak to wszystko jest jasne i proste: Jaguar dobry, American Eagle nazizm. Nie trzeba w ogóle myśleć.

Osobiście uważam tego typu filmy za przykład ekstremizmu i jako taki jest mi wstrętny. Co nie oznacza, że zerojedynkowo określam je w całości jako bezwartościowe

Opublikowano

a co ja gdzieś pisałem o Jaguarze, że jest dobry, a American Eagle nazistowski. LOL.

17 minut temu, Homelander napisał(a):

Coś jest niezgodne z Twoją opinią więc zamykasz się na to ze wszystkich sił.

tak, bo nie chce mi się oglądać typa na YT, który ma historię zjebanych filmików. Chciałbym być tak otwarty jak Ty :(

Opublikowano

Morderstwo z ideologicznych pobudek dobre i warte pochylenia. Głupie filmiki złe i niewarte czasu. No ciekawy masz system wartości i ciekawie linię rysujesz.

Opublikowano

Co tu rozkminiać, znowu mamy ten sam scenariusz - jak tylko ktoś zacznie krytykować korporacje i pchaną przez nie tęczową polityke to przyleci lewak Figaro i zacznie bronić honoru miliarderów jakby pracował u nich w PR. Wystarczyło dać tęczę w logo i dawkę woke w każdej produkcji i nagle "antykapitalistyczni lewacy" stali się najwierniejszymi wojownikami w szeregach korporacyjnych żołnierzy.

Opublikowano

Tak, moja historia postów wyraźnie wskazuje, iż kooocham korporacje.

31 minut temu, Observer napisał(a):

jak tylko ktoś zacznie krytykować korporacje i pchaną przez nie tęczową polityke to przyleci lewak Figaro i zacznie bronić honoru miliarderów

albo po prostu, może, najprawdopodobniej, przypuszczalnie, jest pewien cień szansy, że istnieje 10000 lepszych powodów by jebać korpo niż filmiki o tym, czy gra indiana jones jest woke.

Opublikowano

Pewnie jest, ale za woke też nie zaszkodzi ich gnoić.

Opublikowano

Jak pchają woke to kochasz jak pojebany, bronisz na każdym kroku. Kurwa, przecież ty ze współczesnego tęczowego lewactwa - czyli ideologii wymyślonej, zaprojektowanej i wypromowanej przez wielkie korporacje i elity - zrobiłeś sobie styl życia. Więc o czym my gadamy? xd Ty nie tylko kochasz korporacje, ty zostałeś przez nie wyprodukowany, jak plastikowa pacynka na półkę w Lidlu.

Opublikowano
10 minut temu, Observer napisał(a):

Jak pchają woke to kochasz jak pojebany, bronisz na każdym kroku.

tak tak, oczywiście. nie przeszkadza mi czarna baba w grze, mam mózg wyprany przez korpo :(

To Ty jesteś właśnie produktem (a raczej ofiarą) wielkie machiny ragebaitowej i łapiesz się na nią od kilku lat. Ładnie na Tobie zarabiają.

Opublikowano
2 minuty temu, Figaro napisał(a):

tak tak, oczywiście. nie przeszkadza mi czarna baba w grze, mam móżg wyprany przez korpo :(

To Ty jesteś właśnie produktem (a raczej ofiarą) wielkie machiny ragebaitowej i łapiesz się na nią od kilku lat.

Nikomu normalnemu nie przeszkadza czarnoskóra postać w grze. DEI i woke pchane na siłę już tak.

Opublikowano

Ale dla was każda czarnoskóra postać to od razu DEI i woke xd

Opublikowano
7 minut temu, Figaro napisał(a):

To Ty jesteś właśnie produktem (a raczej ofiarą) wielkie machiny ragebaitowej i łapiesz się na nią od kilku lat. Ładnie na Tobie zarabiają.

Ładny fikoł, ale ja pisałem co pisałem na tym forum zanim te kanały zaczęły się pojawiać i co teraz? Kanał o który się zesrałeś powstał w 2022, ja mam tu konto od 2009, matematykę zostawiam tobie. Może to te wszystkie Asmongoldy są moim produktem w takim razie? A może podróżuje w czasie?

1 minutę temu, suteq napisał(a):

Ale dla was każda czarnoskóra postać to od razu DEI i woke xd

Niezłe urojenie.

Opublikowano
6 minutes ago, Figaro said:

tak tak, oczywiście. nie przeszkadza mi czarna baba w grze, mam mózg wyprany przez korpo :(

To, że jakaś baba drze ryja zabraniając białym mężczyznom grania w jej grę też Ci nie przeszkadza. To, że korpo przemyca w swojej grze agendę pt. fizyczne karanie za odmienne poglądy też Ci nie przeszkadza. Ogólnie dopóki korpo działa wg Twoich standardów to Ci nie przeszkadza. No chyba, że nie działa. To wtedy nie przeszkadza Ci morderstwo niewinnego człowieka w biały dzień. Wtedy to jest ciekawy akt popełniony przez ciekawego człowieka w ciekawych czasach.

Opublikowano

UnitedHealthcare has repeatedly faced criticism for its approach to handling claims. It and other insurers were named in an October 2024 report from the United States Senate Homeland Security Permanent Subcommittee on Investigations showing a surge in prior authorization denials for Medicare Advantage patients. Reports of increasing rates of prior authorization denials prompted investigations by ProPublica and the United States Senate

In May 2024, a lawsuit was filed against Thompson along with Stephen Hemsley and two other senior executives for alleged fraud and insider trading due to failing to disclose an antitrust investigation into the company by the United States Department of Justice and by selling stock options before the probe was made public

to niezły niewinny człowiek