Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 1.08.2025 o 18:21, Wredny napisał(a):Właśnie miałem wrzucać, zajebisty kanałMam nadzieję, że figaro założył tampona przed obejrzeniem
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. ten kanał to istne złoto, to fakt. ja się potem dziwię że joshe i wredni mają tak sprany mózg xd
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Niezły pojeb no ale ktoś musi powiedzieć jak pewna grupa społeczna ma myśleć
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Typ nagrał luźne wideo a forumowowe lewactwo już załamanie psychicznie. Trudno o lepszą rekomendacje. Tego lepiej nie odpalajcie nawet:
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Figaro napisał(a):ten kanał to istne złoto, to fakt. ja się potem dziwię że joshe i wredni mają tak sprany mózg xdJa podlinkowałem tylko jedno video, które absolutnie trafnie podsumowuje to co się wyprawia w zachodnim gamedevie, a nie rekomenduję całego kanału, którego twórczości nawet nie znam, bo mnie to nie interesowało - obejrzałem tylko to jedno video, uśmiałem się, a że jest trafne to wrzuciłem i tyle.Miniaturka odcinka z Avowed też widzę, że jak najbardziej trafna, a reszta to typowe dla takich kanalików clickbaity (choć cykl "Is it woke?" w dzisiejszych czasach jest jak najbardziej niegłupi, bo niestety w żadnej recenzji nigdy przed tym nie ostrzegają i nie piszą o tym, nawet gdy jest to ubisoftowo nagminne).