Opublikowano wczoraj o 14:32 1 dzień 13 godzin temu, Wredny napisał(a):Pewnie znowu pogram, żeby utwierdzić się w przekonaniu, że gierka PvP z widokiem TPP nie ma sensu i żeby sobie przypomnieć, by nie brać pełniaka.Dawno na tym forum większej głupoty nie przeczytałem, a zaglądam do tematów politycznych, gdzie udziela się Yeti.
Opublikowano wczoraj o 14:42 1 dzień Aż sprawdzę z ciekawości. Nie rozumiem tylko czemu to w bibliotece mam.
Opublikowano wczoraj o 15:14 1 dzień 39 minut temu, wrog napisał(a):Dawno na tym forum większej głupoty nie przeczytałem, a zaglądam do tematów politycznych, gdzie udziela się Yeti.To najwyraźniej mało grasz w gierki PvP z trzeciej osoby właśnie.Inaczej wiedziałbyś, jak irytujące jest, gdy chcesz pograć bardziej ofensywnie, ale gra premiuje kamperów, liżących tynk ze ścian i obracających kamerą, żeby widzieć to, czego fizycznie dostrzec by nie mogli w innym wypadku.
Opublikowano wczoraj o 15:25 1 dzień 7 minut temu, Wredny napisał(a):To najwyraźniej mało grasz w gierki PvP z trzeciej osoby właśnie.Inaczej wiedziałbyś, jak irytujące jest, gdy chcesz pograć bardziej ofensywnie, ale gra premiuje kamperów, liżących tynk ze ścian i obracających kamerą, żeby widzieć to, czego fizycznie dostrzec by nie mogli w innym wypadku.Moja przygoda z poważnym graniem online na konsolach zaczęła się od Socoma na PS2, więc coś tam o shooterach PVP w TPP wiem. Gra się inaczej niż w FPSy, co nie znaczy, że źle.
Opublikowano wczoraj o 15:40 1 dzień Dla mnie źle, bo nie lubię, kiedy osoba mająca osłonę, oprócz oczywistego benefitu w postaci fizycznej ochrony, posiada również lepszy przegląd pola.Wkurzało to mnie w PUBG, a tam przecież chodzi tylko o zabijanie się, więc tym bardziej drażni mnie w gierce typu extraction-shooter, gdzie kamperzy będą mieli jeszcze bardziej ułatwione zadanie, bo punkty ekstrakcji są zawsze w tym samym miejscu.Nie mówię, że ARC Raiders to szajs, bo nawet mi się podobała gierka podczas pierwszych testów, ale właśnie ta kamera sprawia, że sobie odpuszczę.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Póki co miałem czas na czterokrotne wyjście na mapę ze Speranzy.Pierwsze spostrzeżenia odnośnie tej nowej bety:Twórcom udało się jeszcze bardziej podkręcić i tak już wyśrubowany poziom techniczny gry. Żadnych problemów z płynnością, lagami itp. Grafika, a zwłaszcza dźwięk na jeszcze wyższym, wręcz niebotycznym poziomie na żebraczym PS5.Inteligencja dronów też znacznie podkręcona. Potrafią wykryć gracza niemalże wszędzie, o ile ten dobrze i zawczasu się nie ukryje.No i mam dylemat. NG4 już zakupione, więc ma pierwszeństwo. Wątpię czy uda mi się skończyć przed 30 października, czyli datą premiery ARC. No a za rogiem czai się nowy CoD. Co robić?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Zagrałem rundę i mam dość.Nie dla mnie takie gry,ale animację i graficznie topka trzeba przyznać.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. U mnie również skip. Niczym mnie ta gra nie zainteresowała. Grafika ładna na PC i to wszystko.Mam już extraxction shootera, który daje mi wszystko czego ta gra nie daje - Hunt Showdown.I tutaj Wrednemu przyznam rację, w tego typu grze ta kamera z 3 osoby będzie zabójstwem w PVP.