Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

• Odpowiedzi 206
  • Wyświetleń 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Pewnie znowu pogram, żeby utwierdzić się w przekonaniu, że gierka PvP z widokiem TPP nie ma sensu i żeby sobie przypomnieć, by nie brać pełniaka.

• Z discorda - "Raiders! Mark your calendars. Set alarms. Prep your roosters. We are going to start letting Raiders in Topside on 30 października 2025 at 10:30 on all platforms! The timestamp shows your

Opublikowano

Nic tutaj nie jest losowe, każdy składnik masz przypisany pod daną lokalizację, wystarczy zobaczyć ikonki na mapie i przy surowcach. Dodatkowo można sobie włączyć trackowanie, przy każdym potrzebnym materiale będziesz miał ikonkę oka.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Bardzo mi się podoba to, ze rozgrywka może trwać 20 minut, albo 3-5 i też wracasz z łupem.

Świetnie to rozwiązali, bo mapy są niby duże, ale można skupić się na wybranym obszarze, zrobić swoją misje i spieprzać do bunkru.

Od siebie polecam pograć parę meczy z Darmowym Rynsztunkiem - poznać lokacje, nauczyć się gry, przynajmniej nie jest człowiekowi szkoda, jak coś fajnego traci.

No i pamiętajcie o bezpiecznej kieszeni, z której przedmiot nie przepada, nawet jak zginiecie.

Opublikowano
7 godzin temu, nero2082 napisał(a):

najśmieszniejsza mapka teraz to ta której nie było w becie - Blue Gate. ludzie chodzą tak robić chain questów ale jest on na tyle długi że trwa całą rundę. w związku z tym ostatnia dostępna winda w rundzie jest oblegana i czekało w krzakach dosłownie z 10 osób xd

My zbieraliśmy cytryny w sadzie dla koguta i póki co miałem tam największe sruty w grze, wszyscy zbierają cytrusy reggie

Opublikowano

Pierwszy mecz udało się ukończyć, ale nie spotkałem żadnego gracza, raczej było to mocne badanie terenu i obczajka za krzaka. W dwóch kolejnych skasowały mnie drony. Czwarty raz idzie wszystko dobrze, zostaje jakieś jeszcze 8 minut, aż spotykam gracza. Wyskakuje mu na plecy, mówię żeby nie strzelał, koleś się zgadza i bardzo dobrze, bo miałem moze z 10 naboi, nie mogłem nigdzie znaleźć amunicji. Tym samym bezbronny dotarłem z typkiem do windy, który bez problemu mógł mnie sprzątnąć, gdyby tylko wiedział że nie mam amunicji )

Całą drogę do windy szedł za mną, nieufność z oby dwóch stron. Przy windzie człowiek nie jest pewnie, jak zachowa się ta druga osoba, akurat w tym wypadku wszystko odbyło się fair.

Wraz z coraz większym łupem, rośnie napięcie, bo mamy coraz więcej do stracenia, wszystko to dobrze potęgowane przez muzykę. No i te relacje między graczami, najmocniejszy punkt tej gry, zaufać, czy nie? Dobre ten Arc Raiders, nawet bardzo.

Opublikowano
43 minuty temu, Banan91PL napisał(a):

A wiecie gdzie znaleźć obrożę psa żeby ulepszyć 1 koguta

na mapce Dam szukaj po szafkach i szufladach w budynku research & administration, randomowy drop ale tam to często wypada