Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nic tutaj nie jest losowe, każdy składnik masz przypisany pod daną lokalizację, wystarczy zobaczyć ikonki na mapie i przy surowcach. Dodatkowo można sobie włączyć trackowanie, przy każdym potrzebnym materiale będziesz miał ikonkę oka. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Rozi
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Bardzo mi się podoba to, ze rozgrywka może trwać 20 minut, albo 3-5 i też wracasz z łupem.Świetnie to rozwiązali, bo mapy są niby duże, ale można skupić się na wybranym obszarze, zrobić swoją misje i spieprzać do bunkru.Od siebie polecam pograć parę meczy z Darmowym Rynsztunkiem - poznać lokacje, nauczyć się gry, przynajmniej nie jest człowiekowi szkoda, jak coś fajnego traci. No i pamiętajcie o bezpiecznej kieszeni, z której przedmiot nie przepada, nawet jak zginiecie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 7 godzin temu, nero2082 napisał(a):najśmieszniejsza mapka teraz to ta której nie było w becie - Blue Gate. ludzie chodzą tak robić chain questów ale jest on na tyle długi że trwa całą rundę. w związku z tym ostatnia dostępna winda w rundzie jest oblegana i czekało w krzakach dosłownie z 10 osób xdMy zbieraliśmy cytryny w sadzie dla koguta i póki co miałem tam największe sruty w grze, wszyscy zbierają cytrusy
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Pierwszy mecz udało się ukończyć, ale nie spotkałem żadnego gracza, raczej było to mocne badanie terenu i obczajka za krzaka. W dwóch kolejnych skasowały mnie drony. Czwarty raz idzie wszystko dobrze, zostaje jakieś jeszcze 8 minut, aż spotykam gracza. Wyskakuje mu na plecy, mówię żeby nie strzelał, koleś się zgadza i bardzo dobrze, bo miałem moze z 10 naboi, nie mogłem nigdzie znaleźć amunicji. Tym samym bezbronny dotarłem z typkiem do windy, który bez problemu mógł mnie sprzątnąć, gdyby tylko wiedział że nie mam amunicji Całą drogę do windy szedł za mną, nieufność z oby dwóch stron. Przy windzie człowiek nie jest pewnie, jak zachowa się ta druga osoba, akurat w tym wypadku wszystko odbyło się fair.Wraz z coraz większym łupem, rośnie napięcie, bo mamy coraz więcej do stracenia, wszystko to dobrze potęgowane przez muzykę. No i te relacje między graczami, najmocniejszy punkt tej gry, zaufać, czy nie? Dobre ten Arc Raiders, nawet bardzo.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 43 minuty temu, Banan91PL napisał(a):A wiecie gdzie znaleźć obrożę psa żeby ulepszyć 1 kogutana mapce Dam szukaj po szafkach i szufladach w budynku research & administration, randomowy drop ale tam to często wypada