Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 minutę temu, Czezare napisał(a):Byłem i przy rurach na zaporze. N-I-C! Poza tym dzisiaj ani razu nie było pory żniw na zaporze, a grałem pół dnia.Kurwa, dwa lata temu zawoziłem autem mojego przyjaciela do kliniki uzależnień (alkohol). Zastanawiam się, czy sam tam nie pojechać w sprawie Arc Raiders zasięgnąć rady specjalistówJeśli odpuszczasz nowego CoD dla ARC tak jak ja, to tak. Specjalista wskazany, bo uzależnienie codziennie nabiera większej mocy
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. To teraz ładnie przeprosić Pana Roziego, za to co pisaliście niektórzy o hajpowaniu tej gry
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Widzisz @Wredny ? Masz natychmiast przeprosić Pana Roziego! Masz ode mnie Rozi, z wyrazami szacunku za zasługi w Ark Rajders. Coś tam pytałeś o gołe figurki ostatnio w temacie więc dostarczam coś w jak mniemam - Twój wyrafinowany gust. Prosto z jebaja:
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 6 minut temu, Rozi napisał(a):A no to spróbuj jutro. Z resztą ulepszenie koguta nie jest aż tak ważne, skup się lepiej na stołach.Dziś próbowałem rozwinąć stół rusznikarski. Niestety, też póki co porażka. Brakuje mi tych w dupę pierdolonych zardzewiałych części sztuk trzy. Niby są w centrum Portu Kosmicznego. No właśnie...niby...W zasadzie to w kwestii stołów to dzisiaj osiągnąłem tylko jeden sukcesik. Znalazłem w szpitalu w Burried City dwa pęknięte bioskanery dzięki czemu odhaczyłem drugi poziom stołu medycznego
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 minutę temu, Czezare napisał(a):pierdolonych zardzewiałych części sztuk trzy.Zaglądaj pod maski wraków samochodów i autobusów, znajdziesz wszystkie bardzo szybko.Gorsze są zardzewiałe apteczki
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 2 minuty temu, Rozi napisał(a):Zaglądaj pod maski wraków samochodów i autobusów, znajdziesz wszystkie bardzo szybko.Gorsze są zardzewiałe apteczki Jestem niemal pewien, że znalazłem dziś jedną w szpitalu w Zakopanym Mieście, tylko nie jestem pewien czy ją siorbnąłem, czy olałem.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Zardzewiałych apteczek to miałem od groma, w szpitalu w zakopanym mieście na jednym rajdzie to chyba ze 4 znalazłem. Ale też mi brakuje tego jednego zardzewiałego koła zębatego. W końcu ulepszyłem na maksa skrytkę w Speranzie, cieszy mnie to, bo będę mógł wreszcie zacząć zbierać kasę, do tej pory ciągle jej miałem mało i wiecznie brakowało. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Wooyek
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 5 minut temu, Wooyek napisał(a):Zardzewiałych apteczek to miałem od groma, w szpitalu w zakopanym mieście na jednym rajdzie to chyba ze 4 znalazłem.W końcu ulepszyłem na maksa skrytkę w Speranzie, cieszy mnie to, bo będę mógł wreszcie zacząć zbierać kasę, do tej pory ciągle jej miałem mało i wiecznie brakowało.Mi został bodaj jeszcze tylko jeden poziom ulepszenia Skrytki za 200 tysi. Jak to ogarnę to zacznę rozpustę zakupową u handlarzy
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 18 minut temu, Czezare napisał(a):Brakuje mi tych w dupę pierdolonych zardzewiałych części sztuk trzy. Niby są w centrum Portu Kosmicznego. No właśnie...niby...Wbijaj na Scrap Yard na pierwszej mapie - takie złomowisko w lesie - już tu wrzucałem parę stron temu.Tam pod maskami samochodów, w skrzynkach i tych "cysternach" znalazłem trzy w dwóch runach.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Aha, śmieszna sprawa, ale dopiero teraz obczaiłem jak wygląda w tej grze komunikacja głosowa w drużynie. Na konsoli L1(LB)+ D‑pad w dół, a na blaszydłach przytrzymanie klawisza Z.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Kurwa, rakietowiec to mnie dziś chyba z 5 razy odjebał pod windą, ciężko się z nim walczy, do tego jest strasznie szybki. Raz mi się go udało ubić, dostał z watahy, poprawiłem kowadłem i spadł, ale za drugim razem już to niezbyt zadziałało Także 5:1 dla tego skurwola.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. O k#rwa! euroGAYmer jak zwykle dostarczaRaczej nie chcę im nabijać wyświetleń, ale w ciemno obstawiam, że to jakieś niebinarne sojowe coś spłodziło taki wysryw.Szkoda, że takie gówno-strony wciąz są brane pod uwagę przy zliczaniu średniej na metacriticKliknąłem i może nie "niebinarny", ale na bank "sojowy":W każdym razie ogólnie gierkę chwali, ale ocenę upierdziela za wykorzystywanie AI - o ile w przypadku jej implementacji do zachowań ARCów nic nie ma, tak "złości go" użycie AI zamiast aktorów głosowych, przez co postacie, które spotykamy (XD, jakby to w tej grze było istotne) są mało zapadające w pamięć i bez charakteru, a do tego jest to "nieetyczne"...
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 5 godzin temu, Wredny napisał(a):O k#rwa! euroGAYmer jak zwykle dostarczaRaczej nie chcę im nabijać wyświetleń, ale w ciemno obstawiam, że to jakieś niebinarne sojowe coś spłodziło taki wysryw.Szkoda, że takie gówno-strony wciąz są brane pod uwagę przy zliczaniu średniej na metacriticKliknąłem i może nie "niebinarny", ale na bank "sojowy":W każdym razie ogólnie gierkę chwali, ale ocenę upierdziela za wykorzystywanie AI - o ile w przypadku jej implementacji do zachowań ARCów nic nie ma, tak "złości go" użycie AI zamiast aktorów głosowych, przez co postacie, które spotykamy (XD, jakby to w tej grze było istotne) są mało zapadające w pamięć i bez charakteru, a do tego jest to "nieetyczne"...Krótko: koleś jest po prostu zdrowo jebnięty
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Potwierdzam, gra bardzo wciaga. Nabite 70h od premiery. Zdrowy sen odchodzi na drugi plan a syndrom jeszcze jednego "ostatniego" runa nie pozwala sie oderwac ;)
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 4 miliony https://x.com/Wario64/status/1988163081646571609?t=DU8gRpCbdlZiyOGYkY5dSA&s=19
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jako osoba która przez pewien okres czasu grała w Tarkova jestem zdumiony jaki typ graczy tutaj występuje, 90% spotkań kończy się pomachaniem i wspólną grą albo pomocą podczas walki z robotami. Na duży plus to że każdy mecz mimo jak nie wrócimy nawet do bazy to daje jakiś mały postęp co drażniło w EoT gdzie po godzinie szlajania się dostawałem nie wiadomo skąd strzał i zniechęciło mnie to do dalszej gry. Tutaj jest to zdecydowanie taki extraction shooter dla casuali, jak nie uda się wrócić to zawsze coś tam expa podskoczy albo jeden przedmiot w schowku się zachowa co pomaga w zadaniach. Do tego wydaje mi się że to pierwsza gra jaką pamiętam co tak dobrze ogarnęła UE5 bo przez te kilka godzin ani razu nic się nie zwiesiło i gra jest ultra płynna.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Komentarze pod tą gównorecenzją to też złoto, polecam poczytam Gnojenie eurogamera weszło wyższy poziom.https://www.eurogamer.net/arc-raiders-review?view=comments
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Za takie akcje należy się jebanie od góry do dołu zarówno debila, który wystukał ten wysryw, jak i strony, która legitymuje jego majaki swoją marką - tu nie ma wątpliwości.Mam tylko pytanie, czy kiedyś, jak będziemy gadać o niskiej średniej mc w przypadku ARC Raiders to czy należy wyśmiewać osoby, które napiszą, że to przez jebniętych recenzentów-aktywistów, którzy obcinają ocenę z powodu swoich spaczonych przekonań, czy takie akcje są zarezerwowane tylko dla przypadku Days Gone?