Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Wredny napisał(a):

K#rwa, myślałem że takie pedalskie rozkminy to tylko na tych facebookowych grupkach, a tu proszę - nawet na forumka dotarło sojowe towarzystwo.

Masz rację, trzeba grać, a nie rozwodzić nie nad graniem dzieci, które pewnie się dobrze bawią lub "dorosłych', którzy chyba powinni poświecić ten czas na coś innego...

• Odpowiedzi 988
  • Wyświetleń 33,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy to już jest ten czas? Jak myślicie drodzy forumowicze?

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Największa niespodzianka tego roku. Nie jestem jakimś wielkim fanem extraction shooterów, ale ARC Riders to najlepsza gra tego typu w jaką grałem w życiu i chyba jeden z najlepszych multików, jakie po

Opublikowano
22 godziny temu, rafanus2 napisał(a):

A ja po tym jak wszystko sprzedałem to wczoraj grałem sobie jak ostatni karaluch, kampiłem, strzelałem w plecy, podkładałem miny i powiem Wam, że zajebiście się grało. Zszywacz ze sklepu plus magazynek i siema.

Ja miałem tylko 2 takie akcje. Raz quest wymagał ode mnie stania tyłem na otwartej przestrzeni, słyszałem w bliskim pomieszczeniu, które było za moimi plecami, że ktoś jest i się podejrzanie zachowuje, to podłożyłem przed nim 2 miny aktywowalne i rozwaliłem jak otworzył drzwi.

Raz strzeliłem facetowi w plecy.

Obie akcje uważam za mega słabe i niesatysfakcjonujące. Sorry jak ktoś chce tak grać to tylko szkodzi grze. Jawna wymiana ognia ok, ale nie takie gówniane low-effort zagrywki. Z czasem po prostu gracze PvE i słabsi się wykruszą przez takie faje, a kiedy zostaną kumaci gracze to połowa tych graczy PvP, która bazuje na zwykle dobrej wierze drugiej strony(jak ktoś tu zacznie strzelać to ma przewagę), ew niskim skillu w walce z graczami się wykruszy. Przy czym może faktycznie ten ich matchmaking dobiera friendly z friendly, bo...

W ciągu weekendu zrobiłem pewnie ok 30 samotnych runów. I praktycznie wszyscy byli friendly, jak sie widzieliśmy to albo don't shoot, a jak na widoku, to powitanie zamiast strzału na przywitanie ;). A większość runów była w nocy, więc niby jeszcze większy potencjał na strzał w morde. Tylko w jednej grze skończyłem jako pożywka dla extraction campera. Przy czym ta gra była dziwna, wszędzie znajdywałem trupy(co zwykle się nie zdarza). Na ekstrakcji też jednego zauważyłem i zamiast zareagować szybciej, to przytłoczony ilością pozytywnych doświadczeń olałem przesłanki dla większej czujności :). Tak czasem mam jeden taki mecz mi zwiększa czujnośc na kolejne 2-3, a potem wszystko wraca do starego i jazdy na lajcie z don't shoot na mordzie.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Konsolorze dostali jednego extraction shootera i już piecze ich podstawowa mechanika gatunku xD Ale spokojnie koledzy, bo to standard dla tego typu gierek - na początku duże zainteresowanie, potem po kilku tyg. zaczynają wyłazić noskillowcy z płaczem, bo ich ego nie może znieść, że nie potrafią grać w ten gatunek, aż w końcu zostają ci co po prostu dobrze się bawią.

Opublikowano

Tia bo każda gra musi być taka sama, bo ma tę samą łatkę gatunkową :D. Gadaj zdrów :). Jak chce postrzelać to mam tonę innych opcji, do tego bez kamery 3rd person, gdzie kampienie jest premiowane. Opcji gdzie każdy jest nastawiony na nawalanie, a nie że się mam cieszyć, bo łoję ludzi, którzy chcą inaczej grać.

Ja gram w te gre dla interakcji, ale godzę się z tym że za kilka miesięcy to może nie być to samo. No i ponoć konsolowcy są bardziej nastawieni PvP, choć to "badanie" to takie mocno naciągane bylo.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
34 minuty temu, Bartolinsky napisał(a):

Konsolorze dostali jednego extraction shootera

Drugiego, bo przecież od dawna jest HUNT: Showdown.

Opublikowano

Ja bym przytulił jakiś cover system, przy PvP byłoby całkiem spoko.

Opublikowano

image.png

To tak btw. na 55 godzin bycia na powierzchni. W tym są tutaj 24 naliczone knockouty z mojej ręki(ale grałem też dwójki i trójki, gdzie się faktycznie strzelaliśmy). Jak widać do mnie za często nie strzelają.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
38 minut temu, Kangus napisał(a):

Tia bo każda gra musi być taka sama, bo ma tę samą łatkę gatunkową :D. Gadaj zdrów :).

Gadać zdrów to ja mogę z kimś, kto wie o czym mówi. Ewidentnie widać, że nic prócz Arca z tego gatunku nie grałeś, więc nie masz pojęcia czym on sam się od reszty różni. A zmian jest sporo, czy to w QoL czy już na mapie. Widocznie za mało classic

Opublikowano
Godzinę temu, Bartolinsky napisał(a):

Gadać zdrów to ja mogę z kimś, kto wie o czym mówi. Ewidentnie widać, że nic prócz Arca z tego gatunku nie grałeś, więc nie masz pojęcia czym on sam się od reszty różni. A zmian jest sporo, czy to w QoL czy już na mapie. Widocznie za mało classic

Tak tak, ale musi to być jatka PvP bo kolega Bartolinsky nie przyjmuje do siebie ze gra pozwala na więcej i daje frajdę też w innych miejscach :P.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Jest 75 level i chyba najładniejszy skinek : D

download.jpg

Opublikowano

Coraz wiecej osób raportuje, że otwierając bunkier zastają go zlootowanego. Cudowną geodatę ma ten UE5

Opublikowano
5 godzin temu, Bartolinsky napisał(a):

Konsolorze dostali jednego extraction shootera i już piecze ich podstawowa mechanika gatunku xD Ale spokojnie koledzy, bo to standard dla tego typu gierek - na początku duże zainteresowanie, potem po kilku tyg. zaczynają wyłazić noskillowcy z płaczem, bo ich ego nie może znieść, że nie potrafią grać w ten gatunek, aż w końcu zostają ci co po prostu dobrze się bawią.

Szkoda, że skillowiec potrzebuje kooperacji z krzakiem żeby pokazać jak ogarnia mechanikę gatunku xDD