Opublikowano wczoraj o 20:40 1 dzień 1 minutę temu, Wredny napisał(a):K#rwa, myślałem że takie pedalskie rozkminy to tylko na tych facebookowych grupkach, a tu proszę - nawet na forumka dotarło sojowe towarzystwo.Masz rację, trzeba grać, a nie rozwodzić nie nad graniem dzieci, które pewnie się dobrze bawią lub "dorosłych', którzy chyba powinni poświecić ten czas na coś innego...
Opublikowano wczoraj o 22:42 1 dzień https://www.instagram.com/reel/DRlPPvrDKpP/?igsh=MXJ1ajJocHpjdGtvYw==Świetne, jak takie akcje można robić to w okolicach świąt zacznę coś grać
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 22 godziny temu, rafanus2 napisał(a):A ja po tym jak wszystko sprzedałem to wczoraj grałem sobie jak ostatni karaluch, kampiłem, strzelałem w plecy, podkładałem miny i powiem Wam, że zajebiście się grało. Zszywacz ze sklepu plus magazynek i siema.Ja miałem tylko 2 takie akcje. Raz quest wymagał ode mnie stania tyłem na otwartej przestrzeni, słyszałem w bliskim pomieszczeniu, które było za moimi plecami, że ktoś jest i się podejrzanie zachowuje, to podłożyłem przed nim 2 miny aktywowalne i rozwaliłem jak otworzył drzwi.Raz strzeliłem facetowi w plecy.Obie akcje uważam za mega słabe i niesatysfakcjonujące. Sorry jak ktoś chce tak grać to tylko szkodzi grze. Jawna wymiana ognia ok, ale nie takie gówniane low-effort zagrywki. Z czasem po prostu gracze PvE i słabsi się wykruszą przez takie faje, a kiedy zostaną kumaci gracze to połowa tych graczy PvP, która bazuje na zwykle dobrej wierze drugiej strony(jak ktoś tu zacznie strzelać to ma przewagę), ew niskim skillu w walce z graczami się wykruszy. Przy czym może faktycznie ten ich matchmaking dobiera friendly z friendly, bo...W ciągu weekendu zrobiłem pewnie ok 30 samotnych runów. I praktycznie wszyscy byli friendly, jak sie widzieliśmy to albo don't shoot, a jak na widoku, to powitanie zamiast strzału na przywitanie ;). A większość runów była w nocy, więc niby jeszcze większy potencjał na strzał w morde. Tylko w jednej grze skończyłem jako pożywka dla extraction campera. Przy czym ta gra była dziwna, wszędzie znajdywałem trupy(co zwykle się nie zdarza). Na ekstrakcji też jednego zauważyłem i zamiast zareagować szybciej, to przytłoczony ilością pozytywnych doświadczeń olałem przesłanki dla większej czujności :). Tak czasem mam jeden taki mecz mi zwiększa czujnośc na kolejne 2-3, a potem wszystko wraca do starego i jazdy na lajcie z don't shoot na mordzie. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Kangus
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Konsolorze dostali jednego extraction shootera i już piecze ich podstawowa mechanika gatunku xD Ale spokojnie koledzy, bo to standard dla tego typu gierek - na początku duże zainteresowanie, potem po kilku tyg. zaczynają wyłazić noskillowcy z płaczem, bo ich ego nie może znieść, że nie potrafią grać w ten gatunek, aż w końcu zostają ci co po prostu dobrze się bawią.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Tia bo każda gra musi być taka sama, bo ma tę samą łatkę gatunkową :D. Gadaj zdrów :). Jak chce postrzelać to mam tonę innych opcji, do tego bez kamery 3rd person, gdzie kampienie jest premiowane. Opcji gdzie każdy jest nastawiony na nawalanie, a nie że się mam cieszyć, bo łoję ludzi, którzy chcą inaczej grać.Ja gram w te gre dla interakcji, ale godzę się z tym że za kilka miesięcy to może nie być to samo. No i ponoć konsolowcy są bardziej nastawieni PvP, choć to "badanie" to takie mocno naciągane bylo. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Kangus
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 34 minuty temu, Bartolinsky napisał(a):Konsolorze dostali jednego extraction shootera Drugiego, bo przecież od dawna jest HUNT: Showdown.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja bym przytulił jakiś cover system, przy PvP byłoby całkiem spoko.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. To tak btw. na 55 godzin bycia na powierzchni. W tym są tutaj 24 naliczone knockouty z mojej ręki(ale grałem też dwójki i trójki, gdzie się faktycznie strzelaliśmy). Jak widać do mnie za często nie strzelają. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Kangus
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 38 minut temu, Kangus napisał(a):Tia bo każda gra musi być taka sama, bo ma tę samą łatkę gatunkową :D. Gadaj zdrów :).Gadać zdrów to ja mogę z kimś, kto wie o czym mówi. Ewidentnie widać, że nic prócz Arca z tego gatunku nie grałeś, więc nie masz pojęcia czym on sam się od reszty różni. A zmian jest sporo, czy to w QoL czy już na mapie. Widocznie za mało
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Godzinę temu, Bartolinsky napisał(a):Gadać zdrów to ja mogę z kimś, kto wie o czym mówi. Ewidentnie widać, że nic prócz Arca z tego gatunku nie grałeś, więc nie masz pojęcia czym on sam się od reszty różni. A zmian jest sporo, czy to w QoL czy już na mapie. Widocznie za mało Tak tak, ale musi to być jatka PvP bo kolega Bartolinsky nie przyjmuje do siebie ze gra pozwala na więcej i daje frajdę też w innych miejscach :P. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Coraz wiecej osób raportuje, że otwierając bunkier zastają go zlootowanego. Cudowną geodatę ma ten UE5
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 godzin temu, Bartolinsky napisał(a):Konsolorze dostali jednego extraction shootera i już piecze ich podstawowa mechanika gatunku xD Ale spokojnie koledzy, bo to standard dla tego typu gierek - na początku duże zainteresowanie, potem po kilku tyg. zaczynają wyłazić noskillowcy z płaczem, bo ich ego nie może znieść, że nie potrafią grać w ten gatunek, aż w końcu zostają ci co po prostu dobrze się bawią.Szkoda, że skillowiec potrzebuje kooperacji z krzakiem żeby pokazać jak ogarnia mechanikę gatunku xDD