Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Zastanawialem się czy Cold Snap się kończy dzisiaj, czy na końcu sezonu. Wychodzi na to że chyba dziś. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Kangus
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ostatnio gram więcej solo i jakaś forma identyfikacji graczy by się przydała, cieżko powiedzieć co dokładnie aby nie popsuć gry, ale bywają sytuacje, że ktoś mnie atakuje, ja gdzieś uciekam, potem wracam walczyć i po wszystkim na podsumowaniu okazuje się, ze zabiłem kogoś innego ( a ja się dziwiłem, że on zdziwiony xD ).
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ta gra ma tyle problemów, że nie wiem czy w pół roku to ogarną :). We Friendly lobby dużo z nich mnie nie interesowało na szczęście, ale jak teraz mam problem zeby w tym lobby być to się zaczyna pojawiać.EDIT: Chyba w końcu jestem tu gdzie byłem na starcie... faktyczne full friendly. Ale zajęło to kilkadziesiąt meczy. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Kangus
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 4 godziny temu, Wredny napisał(a):Chyba naprawili niektóre pucharki, bo ziomek wczoraj pochwalił mi się złotkiem za ubicie Królowej.Ten pucharek nie jest popsuty, jakiś czas temu go zrobiłem bo wielu nieudanych próbach. Chodzi tylko o ten ostatni strzał. Blue Gate i najczęściej robią tam królową na stacji benzynowej, dość bezpiecznie tam jest i dużo ludzi się dołącza. Jak już chwilę się pali rzuciłem dwie watahy i po sprawie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 13 minut temu, melkorr napisał(a):Jak już chwilę się pali rzuciłem dwie watahy i po sprawie.Dobry tip :).
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. dziś pierwszy raz trafiłem na szczura. Na Pogrzebanym mieście zjechałem do metra na lince i cyk typ z ciemności zaatakował serią po plecach. No zaskoczył mnie mocno ;) nie spodziewałem się że ktoś tam będzie czekał przy linie szczególnie że praktycznie nie trafiam na graczy wrogo nastawionych. A w plecaku miałem same pierdoły także kij mu w oko