Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Zastanawialem się czy Cold Snap się kończy dzisiaj, czy na końcu sezonu. Wychodzi na to że chyba dziś. Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Kangus
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ostatnio gram więcej solo i jakaś forma identyfikacji graczy by się przydała, cieżko powiedzieć co dokładnie aby nie popsuć gry, ale bywają sytuacje, że ktoś mnie atakuje, ja gdzieś uciekam, potem wracam walczyć i po wszystkim na podsumowaniu okazuje się, ze zabiłem kogoś innego ( a ja się dziwiłem, że on zdziwiony xD ).
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ta gra ma tyle problemów, że nie wiem czy w pół roku to ogarną :). We Friendly lobby dużo z nich mnie nie interesowało na szczęście, ale jak teraz mam problem zeby w tym lobby być to się zaczyna pojawiać.EDIT: Chyba w końcu jestem tu gdzie byłem na starcie... faktyczne full friendly. Ale zajęło to kilkadziesiąt meczy. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Kangus
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 4 godziny temu, Wredny napisał(a):Chyba naprawili niektóre pucharki, bo ziomek wczoraj pochwalił mi się złotkiem za ubicie Królowej.Ten pucharek nie jest popsuty, jakiś czas temu go zrobiłem bo wielu nieudanych próbach. Chodzi tylko o ten ostatni strzał. Blue Gate i najczęściej robią tam królową na stacji benzynowej, dość bezpiecznie tam jest i dużo ludzi się dołącza. Jak już chwilę się pali rzuciłem dwie watahy i po sprawie.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 13 minut temu, melkorr napisał(a):Jak już chwilę się pali rzuciłem dwie watahy i po sprawie.Dobry tip :).
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. dziś pierwszy raz trafiłem na szczura. Na Pogrzebanym mieście zjechałem do metra na lince i cyk typ z ciemności zaatakował serią po plecach. No zaskoczył mnie mocno ;) nie spodziewałem się że ktoś tam będzie czekał przy linie szczególnie że praktycznie nie trafiam na graczy wrogo nastawionych. A w plecaku miałem same pierdoły także kij mu w oko
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Zrobili prezent z okazji 10 milionów graczy, a zanim go zdążyli dać to już jest 12 :D
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jest jakiś nowy event(map condition) zamiast cold snapa? Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Kangus
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 10 godzin temu, modjo napisał(a):dziś pierwszy raz trafiłem na szczura. Na Pogrzebanym mieście zjechałem do metra na lince i cyk typ z ciemności zaatakował serią po plecach. No zaskoczył mnie mocno ;) nie spodziewałem się że ktoś tam będzie czekał przy linie szczególnie że praktycznie nie trafiam na graczy wrogo nastawionych. A w plecaku miałem same pierdoły także kij mu w okoWychodząc tamtym wyjściem trzeba być bardzo czujnym, najlepiej omijać i nigdy tam nie wchodzić, to najpopularniejsza miejscówka do kampu, podkładania pułapek itpbtw sporo banów się posypało, głównie za używanie poleceń przez NewConsole, co prawda na 30 dni ale dobrze, że w końcu zaczęli je rozdawać bo za przechodzenie przez drzwi nie było żadnych kar
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 11 minut temu, GearsUp napisał(a):Wychodząc tamtym wyjściem trzeba być bardzo czujnym, najlepiej omijać i nigdy tam nie wchodzić, to najpopularniejsza miejscówka do kampu, podkładania pułapek itpbtw sporo banów się posypało, głównie za używanie poleceń przez NewConsole, co prawda na 30 dni ale dobrze, że w końcu zaczęli je rozdawać bo za przechodzenie przez drzwi nie było żadnych karIMHO powinno być tak - używanie exploita 30 dni/60 dni itd, używanie 3rd party software to powinien być perma ban. Ew pojedyncze ostrzeżenie przed permabanem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 16 godzin temu, melkorr napisał(a):Ten pucharek nie jest popsuty, jakiś czas temu go zrobiłem bo wielu nieudanych próbach. Chodzi tylko o ten ostatni strzał. Blue Gate i najczęściej robią tam królową na stacji benzynowej, dość bezpiecznie tam jest i dużo ludzi się dołącza. Jak już chwilę się pali rzuciłem dwie watahy i po sprawie.Właśnie tym sposobem mi tak wpadło przed paroma minutami, ziomka jeszcze jednego defi podniosłem, drugi typ rozdzielał reaktorami, sielanka😀
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ale kicha. Nie ma nowego eventu/projektu/paska do napełniania, pewnie dopiero w poniedziałek rusza? Tak było też ostatnim razem między Stellą a cold snapem? Już nie pamiętam. Chyba nie zostawią tego takiego pustego na dłużej?Mam do robienia questy po wipe i trialsy + jeszcze 5 leveli żeby się doskrobać znów do 75(ale to wejdzie przy okazji), przydałoby się się coś jeszcze. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Kangus
Opublikowano 39 minut temu39 min Na razie nie ma zapowiedzi nowego eventu. Przydałaby się jakaś roadmapa kolejna, ale oni chyba dopiero dochodzą do siebie po przerwie świątecznej. Nie ma co oczekiwać od małego studia wsparcia na poziomie molochów, ale muszą chociaż poprawić tempo naprawiania najbardziej problematycznych rzeczy.
Opublikowano 38 minut temu38 min To mogli chociaż jeszcze nie zabierać cold snapa, fajny był, u nas dalej biało za oknem! ;) Oni mają ponoć plan na 10 lat wsparcia, to chyba przynajmniej pierwsze pół roku powinno być ogarnięte jako tako w szufladzie na premierę.https://www.gamesradar.com/games/third-person-shooter/arc-raiders-toxic-swamp-map-event-coming-next-week-according-to-new-raider-trials-suggesting-embark-has-taken-notes-from-fromsoftware/Toxic Swamp. Edytowane 32 minuty temu32 min przez Kangus
Opublikowano 26 minut temu26 min 10 minut temu, Kangus napisał(a):Oni mają ponoć plan na 10 lat wsparciaTeż ogólnie uważam, że te updaty to takie na odpierdol trochę. Ten deck ostatni to zabrał mi chyba dwa dni, żeby to ogarnąć. Co prawda byłem na zwolnieniu i miałem full czasu, ale mimo wszystko. Normalnie zabrałby mi może z 4/5 dni, więc w dalszym ciągu cienko.
Opublikowano 23 minuty temu23 min 2 minuty temu, rafanus2 napisał(a):Też ogólnie uważam, że te updaty to takie na odpierdol trochę. Ten deck ostatni to zabrał mi chyba dwa dni, żeby to ogarnąć. Co prawda byłem na zwolnieniu i miałem full czasu, ale mimo wszystko. Normalnie zabrałby mi może z 4/5 dni, więc w dalszym ciągu cienko.Tobie zabrał czas, ja mam jeszcze ponad 2000 niebieskiej waluty zgromadzone, więc kolejne 2-3 decki mam do wykupienia z marszu praktycznie :D. No ale nie zrobili limitu stackowania od startu gry to tak jest :).Wiem że ludziom sie ten skin podobał, ale mi tak średnio, nie używałem go, jak dla mnie "nie pasuje". Zrobiłem tylko po to, żeby złotą walutę odblokować. Sprzęt w decku zostawiam do zakupu jakbym kiedyś wipe robił i była potrzeba. I tak mam skrzynke przepełnioną znowu, te 12 miejsca więcej to homeopatyczna wartość :). Edytowane 16 minut temu16 min przez Kangus