Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

Opublikowano

Zastanawialem się czy Cold Snap się kończy dzisiaj, czy na końcu sezonu. Wychodzi na to że chyba dziś.

r/ArcRaiders - Not sure if this is obvious, but it looks like the cold snap condition is limited time.

Edytowane przez Kangus

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 50,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy to już jest ten czas? Jak myślicie drodzy forumowicze?

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Nawet bym przyjął takie rozwiązania, może oprócz tego ryzyka związanego z bronią i systemu umiejętności. Wpływ na handel: Gracze z negatywną karmą będą musieli płacić wyższe ceny podczas transakcji,

Opublikowano

Ostatnio gram więcej solo i jakaś forma identyfikacji graczy by się przydała, cieżko powiedzieć co dokładnie aby nie popsuć gry, ale bywają sytuacje, że ktoś mnie atakuje, ja gdzieś uciekam, potem wracam walczyć i po wszystkim na podsumowaniu okazuje się, ze zabiłem kogoś innego ( a ja się dziwiłem, że on zdziwiony xD ).

Opublikowano

Ta gra ma tyle problemów, że nie wiem czy w pół roku to ogarną :). We Friendly lobby dużo z nich mnie nie interesowało na szczęście, ale jak teraz mam problem zeby w tym lobby być to się zaczyna pojawiać.

EDIT: Chyba w końcu jestem tu gdzie byłem na starcie... faktyczne full friendly. Ale zajęło to kilkadziesiąt meczy.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
4 godziny temu, Wredny napisał(a):

Chyba naprawili niektóre pucharki, bo ziomek wczoraj pochwalił mi się złotkiem za ubicie Królowej.

Ten pucharek nie jest popsuty, jakiś czas temu go zrobiłem bo wielu nieudanych próbach. Chodzi tylko o ten ostatni strzał. Blue Gate i najczęściej robią tam królową na stacji benzynowej, dość bezpiecznie tam jest i dużo ludzi się dołącza. Jak już chwilę się pali rzuciłem dwie watahy i po sprawie.

Opublikowano
13 minut temu, melkorr napisał(a):

Jak już chwilę się pali rzuciłem dwie watahy i po sprawie.

Dobry tip :).

Opublikowano

dziś pierwszy raz trafiłem na szczura. Na Pogrzebanym mieście zjechałem do metra na lince i cyk typ z ciemności zaatakował serią po plecach. No zaskoczył mnie mocno ;) nie spodziewałem się że ktoś tam będzie czekał przy linie szczególnie że praktycznie nie trafiam na graczy wrogo nastawionych. A w plecaku miałem same pierdoły także kij mu w oko

Opublikowano

Zrobili prezent z okazji 10 milionów graczy, a zanim go zdążyli dać to już jest 12 :D

Zrzut ekranu 2026-01-13 102116.png

Opublikowano

Jest jakiś nowy event(map condition) zamiast cold snapa?

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
10 godzin temu, modjo napisał(a):

dziś pierwszy raz trafiłem na szczura. Na Pogrzebanym mieście zjechałem do metra na lince i cyk typ z ciemności zaatakował serią po plecach. No zaskoczył mnie mocno ;) nie spodziewałem się że ktoś tam będzie czekał przy linie szczególnie że praktycznie nie trafiam na graczy wrogo nastawionych. A w plecaku miałem same pierdoły także kij mu w oko

Wychodząc tamtym wyjściem trzeba być bardzo czujnym, najlepiej omijać i nigdy tam nie wchodzić, to najpopularniejsza miejscówka do kampu, podkładania pułapek itp

btw sporo banów się posypało, głównie za używanie poleceń przez NewConsole, co prawda na 30 dni ale dobrze, że w końcu zaczęli je rozdawać bo za przechodzenie przez drzwi nie było żadnych kar

Opublikowano
11 minut temu, GearsUp napisał(a):

Wychodząc tamtym wyjściem trzeba być bardzo czujnym, najlepiej omijać i nigdy tam nie wchodzić, to najpopularniejsza miejscówka do kampu, podkładania pułapek itp

btw sporo banów się posypało, głównie za używanie poleceń przez NewConsole, co prawda na 30 dni ale dobrze, że w końcu zaczęli je rozdawać bo za przechodzenie przez drzwi nie było żadnych kar

IMHO powinno być tak - używanie exploita 30 dni/60 dni itd, używanie 3rd party software to powinien być perma ban. Ew pojedyncze ostrzeżenie przed permabanem.

Opublikowano
16 godzin temu, melkorr napisał(a):

Ten pucharek nie jest popsuty, jakiś czas temu go zrobiłem bo wielu nieudanych próbach. Chodzi tylko o ten ostatni strzał. Blue Gate i najczęściej robią tam królową na stacji benzynowej, dość bezpiecznie tam jest i dużo ludzi się dołącza. Jak już chwilę się pali rzuciłem dwie watahy i po sprawie.

Właśnie tym sposobem mi tak wpadło przed paroma minutami, ziomka jeszcze jednego defi podniosłem, drugi typ rozdzielał reaktorami, sielanka😀

Opublikowano

Ale kicha. Nie ma nowego eventu/projektu/paska do napełniania, pewnie dopiero w poniedziałek rusza? Tak było też ostatnim razem między Stellą a cold snapem? Już nie pamiętam. Chyba nie zostawią tego takiego pustego na dłużej?

Mam do robienia questy po wipe i trialsy + jeszcze 5 leveli żeby się doskrobać znów do 75(ale to wejdzie przy okazji), przydałoby się się coś jeszcze.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano

Na razie nie ma zapowiedzi nowego eventu. Przydałaby się jakaś roadmapa kolejna, ale oni chyba dopiero dochodzą do siebie po przerwie świątecznej. Nie ma co oczekiwać od małego studia wsparcia na poziomie molochów, ale muszą chociaż poprawić tempo naprawiania najbardziej problematycznych rzeczy.

Opublikowano

To mogli chociaż jeszcze nie zabierać cold snapa, fajny był, u nas dalej biało za oknem! ;) Oni mają ponoć plan na 10 lat wsparcia, to chyba przynajmniej pierwsze pół roku powinno być ogarnięte jako tako w szufladzie na premierę.

https://www.gamesradar.com/games/third-person-shooter/arc-raiders-toxic-swamp-map-event-coming-next-week-according-to-new-raider-trials-suggesting-embark-has-taken-notes-from-fromsoftware/

BYTLFm9FUBgtWbExbzVLh8-1200-80.jpg.webp

Toxic Swamp.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
10 minut temu, Kangus napisał(a):

Oni mają ponoć plan na 10 lat wsparcia

Też ogólnie uważam, że te updaty to takie na odpierdol trochę. Ten deck ostatni to zabrał mi chyba dwa dni, żeby to ogarnąć. Co prawda byłem na zwolnieniu i miałem full czasu, ale mimo wszystko. Normalnie zabrałby mi może z 4/5 dni, więc w dalszym ciągu cienko.

Opublikowano
2 minuty temu, rafanus2 napisał(a):

Też ogólnie uważam, że te updaty to takie na odpierdol trochę. Ten deck ostatni to zabrał mi chyba dwa dni, żeby to ogarnąć. Co prawda byłem na zwolnieniu i miałem full czasu, ale mimo wszystko. Normalnie zabrałby mi może z 4/5 dni, więc w dalszym ciągu cienko.

Tobie zabrał czas, ja mam jeszcze ponad 2000 niebieskiej waluty zgromadzone, więc kolejne 2-3 decki mam do wykupienia z marszu praktycznie :D. No ale nie zrobili limitu stackowania od startu gry to tak jest :).

Wiem że ludziom sie ten skin podobał, ale mi tak średnio, nie używałem go, jak dla mnie "nie pasuje". Zrobiłem tylko po to, żeby złotą walutę odblokować. Sprzęt w decku zostawiam do zakupu jakbym kiedyś wipe robił i była potrzeba. I tak mam skrzynke przepełnioną znowu, te 12 miejsca więcej to homeopatyczna wartość :).

Edytowane przez Kangus