Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mi tez sie udalo nabic 131k i awansowac na hotshota. Teraz trzeba bedzie sie utrzymac bo cantina legend grajac solo jest raczej na pewno nieosiagalna.Mala ciekawostka robiac wyzwanie z waspami udalo mi sie calkowicie zajechac renegade lvl 4 funkiel nowka, czego sie w ogole nie spodziewlem. Dodam tylko, ze na lufie mialem silencer 2, czyli nic co mogloby obnizyc durability. Mialem ze soba chyba 480 pociskow a zostaly mi niecale 2 paczki medium amo kiedy odmowil posluszenstwa. W plecaku jeszcze mialem z 5 snitch scannerow do zuzycia i hullcrackera. Jako ze moja tarcza rowniez byla na ten moment zajechana wybralem bezpieczniejsza opcje z 2 wolfpackami, ktore wzialem na wszelki wypadek. Lekcja zaliczona - zawsze brac ze soba zapasowa tarcze i bron 😉
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja też zwaliłem sprawę, część skanerów się nie odpalała, amunicji nam zabrakło i na koniec rzuciliśmy 6 skanerów na raz i rzuciłem wolfpacka ;), wynik wzrósł o jakieś 2-2,5k, więc nie do końca wszedł tak jak powinien ;).