Opublikowano 2 lutego2 lut Mi tez sie udalo nabic 131k i awansowac na hotshota. Teraz trzeba bedzie sie utrzymac bo cantina legend grajac solo jest raczej na pewno nieosiagalna.Mala ciekawostka robiac wyzwanie z waspami udalo mi sie calkowicie zajechac renegade lvl 4 funkiel nowka, czego sie w ogole nie spodziewlem. Dodam tylko, ze na lufie mialem silencer 2, czyli nic co mogloby obnizyc durability. Mialem ze soba chyba 480 pociskow a zostaly mi niecale 2 paczki medium amo kiedy odmowil posluszenstwa. W plecaku jeszcze mialem z 5 snitch scannerow do zuzycia i hullcrackera. Jako ze moja tarcza rowniez byla na ten moment zajechana wybralem bezpieczniejsza opcje z 2 wolfpackami, ktore wzialem na wszelki wypadek. Lekcja zaliczona - zawsze brac ze soba zapasowa tarcze i bron 😉
Opublikowano 2 lutego2 lut Ja też zwaliłem sprawę, część skanerów się nie odpalała, amunicji nam zabrakło i na koniec rzuciliśmy 6 skanerów na raz i rzuciłem wolfpacka ;), wynik wzrósł o jakieś 2-2,5k, więc nie do końca wszedł tak jak powinien ;).
Opublikowano 2 lutego2 lut Tez juz to kiedys zauwazylem, ze gra sie potrafi pogubic jak rzucisz zbyt duzo skanerow blisko siebie. Jak musisz rzucic wieksza ilosc naraz to wystarczy je rozrzucic z daleka od siebie. Ja rzucam po dwa bo wieksza ilosc waspow czasami moze przytloczyc. Mendy wlatuja przez okna i dachy a i przez najmniejsza szpare potrafi cie wypatrzyc i wpakowac serie.
Opublikowano 2 lutego2 lut 8 godzin temu, Kangus napisał(a):No to teraz się przekonam czy samo utrzymanie tej pozycji będzie wyzwaniem :D.Nie jest trudno się utrzymać. Trzeci tydzień robiłem tylko tyle żeby nie spaść i jakoś szczególnie mocno nie musiałem cisnąć.
Opublikowano 2 lutego2 lut 26 minut temu, Tommy Dee napisał(a):Tez juz to kiedys zauwazylem, ze gra sie potrafi pogubic jak rzucisz zbyt duzo skanerow blisko siebie. Jak musisz rzucic wieksza ilosc naraz to wystarczy je rozrzucic z daleka od siebie. Ja rzucam po dwa bo wieksza ilosc waspow czasami moze przytloczyc. Mendy wlatuja przez okna i dachy a i przez najmniejsza szpare potrafi cie wypatrzyc i wpakowac serie.Rzucalem pojedynczo, wiem ze jak sie tocza to nie odpali, ale tu nie bylo takiej sytuacji. Spadaly zatrzymywały sie i nie odpalały. Zmieniliśmy miejscówkę nawet ale niewiele to pomogło. Edytowane 2 lutego2 lut przez Kangus
Opublikowano czwartek o 18:114 dni https://arcraiders.com/news/second-expedition-rewards-and-requirementsTeraz 3 miliony za 5 punktów, i jak nie nabiliście ostatnio 5 punktów skilla, to możecie nadgonić po 300 tysi za punkt.
Opublikowano piątek o 06:373 dni Na konsolach też gre freezuje albo wywala po ostatniej aktualizacji?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Gra jest aktualnie broken, działają tak proste glitche, że nikt się z tym nie kryje. Chłop na streamie właśnie wyrzucił pod nogi koledze cały plecak kaczek wartych 2 miliony. Gitche na drzwi, raider hatche, ubijanie wielkich bossów w minutę. Grę zrobili fajną ale w kwestii zabezpieczeń to są amatorzy.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jakieś dwa tygodnie temu się namyśliłem już byłem zdecydowany że będę w to grał, byłem o krok od kliknięcia: Kup i zainstaluj ale gdzieś w miedzyczasie wyświetlił mi się na YT materiał o Arcu. A tam się okazuje że jest timer! Pół godziny na runa, koorva serio? Dziwne że ta informacja umknęła mi wcześniej, gdybym wiedział to bym sobie dupy nie zawracał tą grą nawet w myślach i zamiarach.Limit czasowy, którego w grach organicznie nienawidzę i uważam za największą wadę wszędzie gdzie jest zaimplementowany (poza grami sportowymi rzecz jasna). Jeden aspekt, który w moich oczach rujnuje każdą grę, nie tylko tą. Ale jednocześnie spoko że zaoszczędziłem 30funa, wydam na inną gierkę, która nie bedzie eksperymentem społecznym, nie bedzie testować mojego człowieczeństwa i nie będzie mnie poganiać że za 30minut zginę od rakiet czy innego choojostwa. Taki mam punkt widzenia, zapewne niepoprawny na forumku ale trudno, tak uważam. Limity czasowe w grachnniesportowych są debilne i są dla mnie nie do zaakceptowania.A teraz już dawać mi te klauny, nie żałujcie sobie. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez SebaSan1981
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 36 minut temu, SebaSan1981 napisał(a):Jakieś dwa tygodnie temu się namyśliłem już byłem zdecydowany że będę w to grał, byłem o krok od kliknięcia: Kup i zainstaluj ale gdzieś w miedzyczasie wyświetlił mi się na YT materiał o Arcu. A tam się okazuje że jest timer! Pół godziny na runa, koorva serio? Dziwne że ta informacja umknęła mi wcześniej, gdybym wiedział to bym sobie dupy nie zawracał tą grą nawet w myślach i zamiarach.Limit czasowy, którego w grach organicznie nienawidzę i uważam za największą wadę wszędzie gdzie jest zaimplementowany (poza grami sportowymi rzecz jasna). Jeden aspekt, który w moich oczach rujnuje każdą grę, nie tylko tą. Ale jednocześnie spoko że zaoszczędziłem 30funa, wydam na inną gierkę, która nie bedzie eksperymentem społecznym, nie bedzie testować mojego człowieczeństwa i nie będzie mnie poganiać że za 30minut zginę od rakiet czy innego choojostwa. Taki mam punkt widzenia, zapewne niepoprawny na forumku ale trudno, tak uważam. Limity czasowe w grachnniesportowych są debilne i są dla mnie nie do zaakceptowania.A teraz już dawać mi te klauny, nie żałujcie sobie.No to jest extraction shooter to runda chyba musi się kiedyś skończyć
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ale po co te rundy? Seryjnie myślałem że tu jest pełna swoboda w szabrowaniu, jak w DarkZones z Division1 i 2, tyle że na oddzielnych mapach. Tam była extrakcja rozwiązana inaczej a nie bezmyślny wipe po 1800sekundach.Dobrze jest czasem obejrzeć gameplay przed ewentualnym zakupem o rozczarowaniem. Cieszę się że tym razem nie dałem się naciąć
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 32 minuty temu, SebaSan1981 napisał(a):Ale po co te rundy? Seryjnie myślałem że tu jest pełna swoboda w szabrowaniu, jak w DarkZones z Division1 i 2, tyle że na oddzielnych mapach. Tam była extrakcja rozwiązana inaczej a nie bezmyślny wipe po 1800sekundach.Dobrze jest czasem obejrzeć gameplay przed ewentualnym zakupem o rozczarowaniem. Cieszę się że tym razem nie dałem się naciąć No jak to po co rundy w extraction shooterze? xd W pół h ludzie zbiorą cały loot z mapy przecież. Ty jako jeden z tych graczy walczysz o to żeby nie dać się zabić i wrócić z powierzchni z jak najwięcej wartym inventory.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 19 minut temu, SebaSan1981 napisał(a):Ale po co te rundy? Seryjnie myślałem że tu jest pełna swoboda w szabrowaniu, jak w DarkZones z Division1 i 2, tyle że na oddzielnych mapach. Tam była extrakcja rozwiązana inaczej a nie bezmyślny wipe po 1800sekundach.Dobrze jest czasem obejrzeć gameplay przed ewentualnym zakupem o rozczarowaniem. Cieszę się że tym razem nie dałem się naciąć Nie oszukujmy się, na tym etapie to już szukasz wymówki przed samym sobą żeby tylko nie wsiąknąć w ten świat bo timer w tej grze jest akurat jedną z jego większych zalet niż jakimś mankamentem. Tutaj ilość niesamowitych historii jaka się napisała przez nieubłaganie upływający czas jest czymś czego nigdy byś nie doświadczył gdyby twórcy dali ci komfort przebywania na tych mapach i wychodzenia z nich bez limitu czasowego. Zresztą ten główny timer to nawet nie jest tutaj twoim największym wrogiem bo każdy z punktów wyjścia ma swój własny licznik i na końcu zostaje ci tylko jeden (zakładając, że to nocny rajd i raider hatche są pozamykane). Bez tych elementów gra byłaby wydmuszką.