Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jak ktoś robi expedycję to niech trzyma kasę bo będzie się przeliczała na dodatkowe skill pointy, fajnie jakby podali jeszcze przeliczniki. Ja chyba się wstrzymuję bo recept już mam całkiem sporo a przy casualowym granku te kilka skill pointów w moim drzewku nic nie da, kilka dodatkowych wolnych miejsc w stashu to samo
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jeszcze gdyby te skill pointy zostawały, a one po sezonie znikną… Dla mnie ten reset to będzie pożegnanie z grą, zrobię dla osiągnięcia gdy już mi się gra całkowicie przeje…
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 4 godziny temu, rafanus2 napisał(a):Kurde no masz rację, ale mi nie o to chodzi xd nabiłem 70 poziomów i wiem mniej więcej jak grać. Po prostu podoba mi się wizja mniej stresowego grania i skupienia się tylko na walkach z arcami, bo czuję satysfakcję z walki z nimi.Embark po testach sam stwierdził, że bez Pvp gra jest zwyczajnie nudna. jak pękną, to niech to będą osobne postacie i serwery.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 21 minut temu, Moldar napisał(a):Embark po testach sam stwierdził, że bez Pvp gra jest zwyczajnie nudna.jak pękną, to niech to będą osobne postacie i serwery.No pewnie że osobne.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No to muszą jeszcze wtedy dodać emotki "papier, nożyce, kamień" bo jak Rajderzy się dogadają kto może zabrać loot z szafki ? Co dalej? Jednoosobowe serwery, wybór miejsca startu, banowanie graczy którzy grają po swojemu ale mi nie pasuje?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 5 minut temu, Gregorius napisał(a):No to muszą jeszcze wtedy dodać emotki "papier, nożyce, kamień" bo jak Rajderzy się dogadają kto może zabrać loot z szafki ? Co dalej? Jednoosobowe serwery, wybór miejsca startu, banowanie graczy którzy grają po swojemu ale mi nie pasuje?Pewnie wtedy zbiera loot kto pierwszy ten lepszy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja bym wolał, żeby ludzie którzy zabijają i szukają PvP byli oznaczani jakąś ikoną nad postacią, czaszki albo coś w tym stylu. I taki grajek też miałby przejebane, bo wiedziałby, że jest oznaczony i nikt nie będzie pytał, tylko od razu strzelał.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 godziny temu, easye napisał(a):Jeszcze gdyby te skill pointy zostawały, a one po sezonie znikną…Dla mnie ten reset to będzie pożegnanie z grą, zrobię dla osiągnięcia gdy już mi się gra całkowicie przeje…Nie ma za to osiągnięcia.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Wooyek napisał(a):Ja bym wolał, żeby ludzie którzy zabijają i szukają PvP byli oznaczani jakąś ikoną nad postacią, czaszki albo coś w tym stylu. I taki grajek też miałby przejebane, bo wiedziałby, że jest oznaczony i nikt nie będzie pytał, tylko od razu strzelał.Nie no nigdy tego nie zrobią xD ewentualnie jakiś tryb pvp gdzie jeden gość dostaje super eq, a 10 chłopków free kita i mają zadanie go zabić, ale to chyba nie ten typ gry
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Godzinę temu, Wooyek napisał(a):Ja bym wolał, żeby ludzie którzy zabijają i szukają PvP byli oznaczani jakąś ikoną nad postacią, czaszki albo coś w tym stylu. I taki grajek też miałby przejebane, bo wiedziałby, że jest oznaczony i nikt nie będzie pytał, tylko od razu strzelał.To akurat jest dobry pomysł, będziesz wiedział, że na takiego chuja nie masz, co żałować pestek i napierdalasz w pizdę. Żeby ta śmieciowa pizda poczuła, co to jest pizda na ryju, co se strzela w plecy, albo lootujących typów niczego nieświadomi. Frajery, szczury, karaluchy i robaki pierdolone do gazu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Wooyek napisał(a):Ja bym wolał, żeby ludzie którzy zabijają i szukają PvP byli oznaczani jakąś ikoną nad postacią, czaszki albo coś w tym stylu. I taki grajek też miałby przejebane, bo wiedziałby, że jest oznaczony i nikt nie będzie pytał, tylko od razu strzelał.+1Tak powinno być, ma to sens.Ale popatrz tutaj, Pulpiego boli Twoja opinia i daje klauna za wyrażenie opinii lub sugestii co by się chciało w grze..Oznakowanie szczurów powinno być, tak jak szczury były oznaczane w Division1 i 2 lub w F76. Inni gracze wiedzieli że mają do czynienia ze ścierwem, które należy upolować i skasować.Oddzielny serwer dla chcących grać "spokojnie" mogli by dać, chociaż na jakiś czas testowo na próbę. Co im szkodzi?A teraz dawaj już tego klauna i lecimy dalej z tematem.