Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 6 minutes ago, Wredny said:Też Wam gierka nie działa? (PS5)Poszło :)) 19:41 Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez rado
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 7 minut temu, Wredny napisał(a):Też Wam gierka nie działa? (PS5)Nie działa (PS5) Zmieniłem na inną mapę (Zapora) i ruszyło. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez melkorr
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Sytuacja sprzed kilkudziesięciu minut.Odpaliłem Hidden Bunker na Spaceport, czekałem na otwarcie bunkra i obserwowałem biegającego w pobliżu typa, patrzyłem jak lootuje i nagle zobaczyłem, jak obrywa w plecy od jakiegoś szczura.Po szybkim wyjaśnieniu, że to nie ja, zdecydowaliśmy się na sprawdzenie, skąd padł strzał i dojechaliśmy mendę.Ziomek miał chęć na wbijanie punktów na Bombardierach, chwilę mu pomagałem, ale jak tylko bunkier się otworzył, stwierdziłem, że sobie ponabijam punkty na ściąganiu danych, bo i tak z moim ekwipunkiem nie nadawałem się na walkę z grubymi ARCami.Jak się okazało, to nie był ostatni raz, kiedy go spotkałemWszystkie te strzały w plecy i stracony loot szybko idą w zapomnienie po takich fajnych akcjach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 godziny temu, Wooyek napisał(a):Zrobiłeś tego bombardiera?Nie mam takiego wrażenia, ale też jak jestem na mapie to nie lece na drugi koniec, bo tam jest czerwona strefa. Jak jestem w pobliżu fajnego miejsca to pobuszuje po szafkach, inaczej nie chce mi się biegać po całej mapie, szabruje w okolicy, lub idę w konkretne miejsce z kluczem.Tak, jeszcze 2 ogniw mi brakuje, bo jak go ubiłem to 5 osób szabrowało xD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Fajna akcja wredny, ale jeszcze fajniejsza by była, jak już w windzie tam sobie wszyscy tańczycie i na pełnej wjeżdża rakietowiec i nagle wszyscy leżycie. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Wooyek
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No w końcu mam te ogniwa, z tym granatnikiem i miejscem gdzie sie można schować rzeczywiście izi bucket!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak masz miejsce do schowania, to te bombardiery czy inne bastiony się fajnie robi, choć wiadomo, zawsze trzeba uważać i liczyć się z tym, że jakiś zjeb może zacząć strzelać gdzieś po plecach.