Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prime Video

Featured Replies

Opublikowano

Wszystkie odcinki Reachera są?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 140,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zapowiada się powtórka z Wiesława. Jeżeli ktoś nie zna dobrze materiału źródłowego, a lubi fantasy, to jest szansa, że będzie bawił się całkiem dobrze przed telewizorem. Dla reszty będzie to profanacj

• Reacher wraca 15 grudnia   

Opublikowano

Trzy odcinki Reachera fajnie wleciały, podoba mi się.

10 godzin temu, mcp napisał(a):

A tymczasem kolejny odcinek Invincible o niczym, w takim tempie to może za 20 lat dogonią komiks

Niby tak, ale oglądało się przyjemnie.

Tak w ogóle to zjebali twarz Eve czy mi się wydaje? W wielu ujęciach wygląda słabo.

Opublikowano

Reacher <3 No na razie jest dokładnie to czego oczekiwałem. Człowiek-szafa bez większych emocji kontra reszta świata. Ciut jeszcze mało akcji i rozpierdolu (nie licząc pierwszego odcinka), ale fajnie się fabuła zagęszcza. Tylko znów trza czekać na kolejne odcinki :wallbash:

Opublikowano

Również obejrzałem wszystkie 3 odcinki i jest powrót do formy z pierwszego sezonu Reachera. Trochę na uboczu świata, większość spraw załatwia we własnym zakresie, a nie z full ekipą, no jest klimat.

Do tego dwa razy się uśmiałem nieźle

Spoiler

pierwszy raz przy bawarskich zapasach, a drugi przy kontenerze nr 14 :reggie:

Szczególnie ta pierwsza akcja mnie rozbawiła :leo:

Opublikowano

To pierwsze to widziałem przed premierą. Pokaz postrzelenia też był dobry.

Opublikowano

nie wiem czy to tylko u mnie, ale ni cholery nie mogę wyłączyć napisów na przeglądarce. Po prostu klikanie w "Wył" nic nie daje. W TV i apce na telefonie jest OK.

Opublikowano

Dawno nie oglądałem w przeglądarce, ale napisy na tv niekiedy przestają się wyświetlać. Co ciekawe tylko w animacjach, Niezwyciężony albo Vox Machina, po kilkudziesięciu sekundach jest ok, ale kilka razy na odcinek potrafią zniknąć. Zwykłe seriale czy filmy bez żadnych problemów.

Opublikowano

Reacher 3 wraca do formy z pierwszego sezonu. Cytat z reddita, który idealnie podsumowuje moje odczucia:

This show is so fucking stupid. I hope they make a dozen seasons.

:banderas: 

Opublikowano

Bardziej to jest naiwne i szyte nićmi tak grubymi jak muły nawet nie Reachera, tylko tego dryblasa.

Opublikowano

Bo Reacher na ekranie to powrót do napakowanych testosteronem jednoosobowych armii znanych z filmów lat '90. Nie mamy tu klasycznego schematu, że suchoklates młokos stawia się większym od siebie tylko właśnie takiego gościa-szafę, któremu nikt nie podskoczy, laski mają kisiel w majtkach na jego widok, ma swoje zasady i robi rozpierdol. Taki sukces serialu pokazuje, że ludzie właśnie czegoś takiego chcieli jako odmiany od papki, którą dostajemy z Hollywood. 

Opublikowano

Szkoda tylko że jedną z lepszych książek tak zepsuli w drugim sezonie.

Zmuś mnie i Nic do stracenia - te bym chciał w kolejnych sezonach. 

Opublikowano

Obejrzałem pierwszy odcinek i bardzo przypadł mi do gustu. W chuj charyzmatyczny jest ten aktor.

BTW ja zaczęłam na siłownię chodzić od roku, a żona do mnie czy ja też będę kiedyś tak wyglądał haha no niestety muszą ją zmartwić 

Opublikowano

Reacher na siłownię nie chodzi przecież, bo to głupie.

Opublikowano

To od przewalania 4 ton ziemi dziennie,jak wspominał w jednej z książek. W końcu zna się na wszystkim, więc robił to tak, że pracowały mu wszystkie mięśnie ;) O tym też "pisał".

Opublikowano

W książkach już się niestety dziadek robi, przydałby się zabieg z komiksów, gdzie taki Spider man ma 20 pare lat od lat 60.

Opublikowano
W dniu 16.02.2025 o 11:32, ginn napisał(a):

The Order wpadł niedawno na Prime. Jestem po sensie i przyznaje, że chwycił mnie od początku za mordę i trzymał do samego końca. Mocne kino w starym stylu z gęstym klimatem. Do tego świetny Jude Law.

O ile dobrze kojarzę to z uwagi na tendencje prawicowe wśród społeczeństwa w Ameryce, film nie trafił do kin.

@YETI

Opublikowano
On 2/17/2025 at 5:43 PM, Square said:

Film Borderlands wleciał do oferty.

Jeden z najgorszych filmów jakie widziałem. Byłem nawet w kinie na tym. Dramat 

Opublikowano

Ja po zwiastunie wiedziałem, że nie warto iść do kina. Obejrzałem w weekend i nie było tak źle, ale daleko od dobrze czy nawet poprawnie.

Opublikowano

Gdyby to się nie nazywało borderlands... to i tak nic by to nie dało. Film masakryczny, aż mi szkoda było o tym pisać w odpowiednim topicu.