Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Skoro w 5 odcinku Invicible SpoilerConquest wypruł Markowi flaki to nie mógł mu zrobić tego z sercem? Jelita wylatują, krew się leje, a on i tak przecież przeżyje, bo serialu by nie było. Głupie to i naciągane jak lateks, ale taki tego urok.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi W dniu 2.04.2026 o 18:38, Fanek napisał(a):Dobry film, kryminał w starym stylu mocne +7/10wczoraj obejrzałem i podobne odczucia. solidny film robiony po staremu. taka trochę mieszanka Gorączki, Drive i Drugiego oblicza. w sumie Thor i Barry Keoghan mieli trochę stylówę na Goslinga z tych dwóch filmów.przy okazji widzę że Prime wrzucił Smashing Machine. też się obejrzy
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Niezwyciężony 4x06 kolejny super odcinek. Dwa ostatnie w sezonie powinny utrzymać spokojnie poziom.
Opublikowano niedziela o 12:395 dni to jest ten super poziom? Dobrze, że skończyłem na pierwszym sezonie, widziałem lepiej animowane fanowskie produkcje.
Opublikowano niedziela o 13:375 dni Po ostatnim sezonie Jujutsu Kaisen chyba musiałbym wydłubać sobie oczy, żeby oglądać tak srakowatą animację. No, ale tak to jest jak cały budżet idzie na aktorów, a animacje musi klepać sprzątaczka w przerwie od przepychania kibli. Edytowane niedziela o 13:375 dni przez Josh
Opublikowano poniedziałek o 20:114 dni PrimeVideo i bieżący sezon ,,Niezwyciężonego": pomyślmy, hmmm... raczej nie śpieszno mi do jego ,,oglądnięcia"... Szata graficzna jest tu ok, ale jedyne do czego w ,,grafie" mógłbym się przyczepić, to niepasujący kolor do ostrych konturów (statyka i ruch) i niekiedy ,,kwadratowości i dziwnej plastyczności" postaci w animacji, czy ogólnie wielu elementów podczas pojedynków/walk bohaterów. Tła potrafiły mi zalatywać taką... jakby techniką z animacji pełnom. Scooby-Doo od WBA. No, ale... w końcu przyjdzie i czas, że się za ten serial wezmę i go dokończę. Ważniejszy już jest dla mnie na PrimeVideo ostatni sezonik ,,The Boys"... i tu taki myk, bo znalazłem fanart na YT, z użyciem AI od jakiegoś ziomka:Kiego wała, nie jestem w stanie wytypować zwycięzcy takiego starcia. :D
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Wogóle ten sezon Niezwyciężonego słabiutki. Ciekawe jak długo chcą to jeszcze ciągnąć. Komiksu nie znam, nie wiem jak ma się do serialu. Albo raczej na odwrót.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Eksperyment:wyobraźcie sobie oba seriale, Invincible i Boys bez scen gore. Oglądalne? Tak. Ciekawe i czymś ie wyróżniające? Nie. Nie można długo jechać na urwanych żuchwach, Boys ma chociaż człowieka pento i człowieka kreta.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 3 godziny temu, Square napisał(a):Ma być piąty sezon chyba i będzie on raczej ostatnim.Gdzie czytałem, że ma być siedem sezonów i to by się zgadzało, bo materiału jest jeszcze sporo. Polecam komiks
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Wiadomo, że ta animacja trochę kulawa, ale mi to się całkiem ten sezon podoba (szczególnie ostatni odcinek).Fajnie pokazali jaki potężny jest aktualnie Thragg. Raz na tydzień odpalam i bawię się całkiem nieźle (może nie mam wielkich wymagań :)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. The Boys by sporo straciło bez tego. Pomijając że przynajmniej raz na odcinek flaki muszą być na ekranie, nawet jeśli jest przegadany- głównie o niczym ciekawym.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No bo tak po prawdzie to nie ma się czego czepiać, ogląda się to super.To do karmastera o Niezwyciężonym, bo Boys to ma masę durnych motywów, ale też ogląda się dobrze.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Oba seriale bardzo dobrze dowożą w swych obecnych sezonach.No Invincible to ma słabą kreskę, ale nie dla niej się to ogląda. Ale wiadoma scena z ostatniego odcinka, czyli destrukcja Viltrumto chyba przejdzie do historii najlepszych scen w animacji