Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
10 hours ago, Rozi said:

Ja pierdole, chłop ma 50 lat i go nie stać na konsole XDDdDDD Sieczka mózgowa z typa.

Zdecydowanie do 50ki nie dobijam. Tu nie chodzi o stac czy nie (bo moge i 5 sobie kupic dla faneberii tu i teraz, albo co miesiac nowa - tylko sie nie zesraj) tylko, ze nie widze najmniejszego sensu w tym, a cisnienia nie mam. Kupie sobie jak wyjdzie na pieca, a tak jak bede chcial sobie wczesniej sprawdzic (w zaleznosci jak dlugo bedzie trzeba czekac) to pozycze konsole. Nie kupie konsoli aby zaraz poszla sie kurzyc lub odsprzedawac. Kolekcjonowac jedynie konsole Nintendo kolekcjonuje (a po czasie gierek przybedzie).

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 323,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

Opublikowano

Coś z tym Nintendo na starość jest xd też mi się dobrze pyka w ich gierki po ciężkim dniu. No ale ja id nich tylko przenośniaki miałem.

Opublikowano

Po co w ogóle zaczynać dyskusje "ej poradzicie czy warto kupować konsole pod gta VI?"

Opublikowano
Godzinę temu, oFi napisał(a):

Po co w ogóle zaczynać dyskusje "ej poradzicie czy warto kupować konsole pod gta VI?"

Po co w ogole zaczynac dyskusje z rozim?

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
8 godzin temu, Raptor napisał(a):

Zdecydowanie do 50ki nie dobijam. Tu nie chodzi o stac czy nie (bo moge i 5 sobie kupic dla faneberii tu i teraz, albo co miesiac nowa - tylko sie nie zesraj) tylko, ze nie widze najmniejszego sensu w tym, a cisnienia nie mam. Kupie sobie jak wyjdzie na pieca, a tak jak bede chcial sobie wczesniej sprawdzic (w zaleznosci jak dlugo bedzie trzeba czekac) to pozycze konsole. Nie kupie konsoli aby zaraz poszla sie kurzyc lub odsprzedawac. Kolekcjonowac jedynie konsole Nintendo kolekcjonuje (a po czasie gierek przybedzie).

Kolega konto od 2003 a tak jakby założył wczoraj i nie wie gdzie jest xd tu grasz jak firma Ci każe bo tylko wtedy pokazujesz jak kochasz gry wideo

Opublikowano
3 godziny temu, oFi napisał(a):

Co Ty w ogóle robisz w tym temacie samemu twierdząc, że Rockstar to partacze, którzy piszą głupkowate dialogi podczas jazdy z innymi npcami?

Opublikowano
9 minut temu, MYSZa7 napisał(a):

Co Ty w ogóle robisz w tym temacie samemu twierdząc, że Rockstar to partacze, którzy piszą głupkowate dialogi podczas jazdy z innymi npcami?

Na uj typie wyciagasz moje wpisy z prywatnego discorda? Nudzi ci sie czy szukasz kolejnej zaczepki jak zwykłe?

Opublikowano
2 minuty temu, oFi napisał(a):

Na uj typie wyciagasz moje wpisy z prywatnego discorda? Nudzi ci sie czy szukasz kolejnej zaczepki jak zwykłe?

Zadałem Ci pytanie, skąd takie jaranko GTA 6 skoro masz takie a nie inną opinię o Rockstarze?

Opublikowano

Obrzydliwy jest ten temat, oby gra była lepsza.

Opublikowano

Będę se farmił klauny na Walikonikach z Diskorda, a co! Messer odrazu wiedział że "przed wyruszeniem na forum, należy zebrać drużynę"

Opublikowano
9 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Będę se farmił klauny na Walikonikach z Diskorda, a co! Messer odrazu wiedział że "przed wyruszeniem na forum, należy zebrać drużynę"

Juz cie tam nie ma?

Opublikowano

Drozdu może Rafał ci wygeneruje jakieś dissy w ai co? )

Opublikowano

Ja mam nadzieje ze gierka bedzie dobrze sie sprawowac na slimce bo nie mam zamiaru sie przesiadac na pro dla jednej produkcji. Poza tym mam cicha nadzieje na gładką przesiadke na nowa generacje konsol z przeniesieniem danych i upgradu do nowych standardow. Ciekawe jak to w praktyce ogarna krawaciarze z T2 reggie

Opublikowano
4 minuty temu, MEVEK napisał(a):

Ja mam nadzieje ze gierka bedzie dobrze sie sprawowac na slimce bo nie mam zamiaru sie przesiadac na pro dla jednej produkcji. Poza tym mam cicha nadzieje na gładką przesiadke na nowa generacje konsol z przeniesieniem danych i upgradu do nowych standardow. Ciekawe jak to w praktyce ogarna krawaciarze z T2 reggie

Klasycznie. Nowa wersja za hajs jak z GTA5 w wersji na ps5 i xsx i migracja Save'u

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
7 minut temu, MEVEK napisał(a):

Myślę, że nie masz co się martwić o wersję na zwyklaka. Nie mogą odjebać fuchy na konsolę, która ma najwięcej posiadaczy ze wszystkich na które została zapowiedziana 6.