Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Może wydawcy przypadkiem trafili kiedyś tutaj do tematu zakupy growe i widząc jakie zdjęcia niektórzy wrzucają se pomyśleli kurwa same zarobasy w tej Polsce, tam nie rób taniej.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak ktoś chce tanio i nie ma żadnych wartości moralnych to kluczykarnie już mają GTA 6 po 280zł. Obstawiam że będzie jeszcze taniej i w okolicach premiery to będzie 250 zł.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 21 minut temu, devilbot napisał(a):Jak ktoś chce tanio i nie ma żadnych wartości moralnych to kluczykarnie już mają GTA 6 po 280zł. Obstawiam że będzie jeszcze taniej i w okolicach premiery to będzie 250 zł.i są też klucze na ps5, co nie jest spotykane przy innych premierachNa francuskim amazonie pudłoklucz jest za 60euro
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 31 minut temu, devilbot napisał(a):Jak ktoś chce tanio i nie ma żadnych wartości moralnych to kluczykarnie już mają GTA 6 po 280zł. Obstawiam że będzie jeszcze taniej i w okolicach premiery to będzie 250 zł.A nawet jeszcze taniej. rockstar pluje ci w mordę a ty piszesz o jakichś wartościach moralnych. Szanujmy się, ja bym tę grę najchętniej spiracił.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Szybko widzę się Januszerka odpaliła w internetach, lewe kody już latają, 12 listopada będzie masowa ilość plastiku na niektórych śmieciarkach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja tam wezmę cyfrę i tyle, nie ma sensu się bawić w pudełko tutaj w ogóle.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Qbon napisał(a):Ja tam wezmę cyfrę i tyle, nie ma sensu się bawić w pudełko tutaj w ogóle.Dokładnie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pudełko bez płyty to jak nowa gra Druckmanna bez zapinających się gejów i lesbijek = totalny bezsens. Też pewnie wleci cyfra.