Posted February 27, 20223 yr Jak w temacie Gra jest zbyt wielka zeby zasmiecac temat glowny. Wlazimy na wlasne zyczenie i odkrywamy Content dzielimy sie Info.
February 27, 20223 yr Motyw z osobnymi mapami dla podziemi i ich designerska zawartość i bossy tam to
February 27, 20223 yr Właśnie stoję u bram Caria Manor, jest tam jakiś główny szefo ? Później myślałem, żeby już uderzać na te zgniłe ziemie na północnym-wschodzie, chyba że będzie dalej hardcorowo, to może dokończyć podziemny świat trochę bardziej. Edited February 27, 20223 yr by cotek
February 27, 20223 yr Author Ja dopiero ide za trzecie ognisko to nie wiem jami jest szefo pewnie zaraz sie przekonam
February 27, 20223 yr Sprawdzaliście czy da się gdzieś dojść, uaktywnić tą głęboką windę w tym zamku Godricka? idę do tego trzeciego bossa ale ta winda nie daję mi spokoju XD
February 27, 20223 yr Da się jak wchodzisz z Baszty na mury z orłami, które rzucają beczkami, to za tym, drugim, który jeat na lewo skitrany, można zeskoczyć niżej i niżej i już ogarniesz, ale w sumie nic ciekawego, prócz dużego przeciwnika
February 27, 20223 yr Dobry pomysł na oddzielny temat. Mam pytanie odnośnie tej laski, co daje nam meduzę, a potem ulepsza summony. Musieliście robić jej quest, by się przeniosła do domu ze stołem? Jestem na 99% pewny, że nic jej nigdy nie dałem, a już ma swój stragan i ulepsza summony. Nawet pierwszego bossa nie robiłem, tylko objechałem świat na koniu i pozapalałem ogniska.
February 27, 20223 yr Usunięto, sorki, ale poszedłem gdzie indziej jednak xd Edited February 27, 20223 yr by cotek
February 27, 20223 yr Jednak nie, no nie wiem, po 30 godzinach mam trochę ściane, nie wiem gdzie iść xD
February 27, 20223 yr Mały tip, którym ktoś inny się podzielił online. Te wielkie żółwie z dzwonem można łatwo powalić i wejść do budynku na nich. W tej krypcie można zduplikować dusze z bossów i mieć więcej, niż jedną nagrodę za bossa od wiedźmy.
February 27, 20223 yr Pytanko dla tych co zabili Panią Księżyca Spoiler W opisie runu co dostajemy po niej jest info, że kawałek Kręgu trzyma w tym swoim jajku, to znaczy, że trzeba będzie ją tam zabić, żeby rozwalić to jajko ? :hmm:
February 27, 20223 yr 2 godziny temu, cotek napisał: Da się jak wchodzisz z Baszty na mury z orłami, które rzucają beczkami, to za tym, drugim, który jeat na lewo skitrany, można zeskoczyć niżej i niżej i już ogarniesz, ale w sumie nic ciekawego, prócz dużego przeciwnika Dzięki, były podpowiedzi na ziemi ale tak to jest jak się o tym zapomina
February 27, 20223 yr 42 minuty temu, C1REX napisał: Mały tip, którym ktoś inny się podzielił online. Te wielkie żółwie z dzwonem można łatwo powalić i wejść do budynku na nich. W tej krypcie można zduplikować dusze z bossów i mieć więcej, niż jedną nagrodę za bossa od wiedźmy. To jest więcej niż jeden żółw z tym dzwonem?
February 27, 20223 yr 10 minut temu, Rotevil napisał: To jest więcej niż jeden żółw z tym dzwonem? Sam widziałem jednego, ale podobno jest więcej. Nie wiem jednak, czy starczy na wszystkie dusze w grze i brak potrzeby ng+. https://www.windowscentral.com/elden-ring-how-duplicate-remembrance
February 27, 20223 yr Jezu jak teraz te smoki są takie wytrzymałe to nawet nie chce myśleć ile będą mieć hp na NG+
February 27, 20223 yr Kraina Cealid to jednak chyba end game xD Zawracam xD @wet_willyjak tam idzie ? Jakieś porady jak dostać się do stolicy Leyndell ? Utknąłem trochu xD i w sumie to jedyna poszlaka od ziomka z Okrągłego Stołu. Edited February 27, 20223 yr by cotek
February 28, 20223 yr 2 godziny temu, Rotevil napisał: Jezu jak teraz te smoki są takie wytrzymałe to nawet nie chce myśleć ile będą mieć hp na NG+ Jeszcze nie próbowałem, ale w każdej poprzedniej części smoki załatwiało się super łatwo zatrutymi strzałami.
February 28, 20223 yr 7 godzin temu, cotek napisał: Kraina Cealid to jednak chyba end game xD Zawracam xD @wet_willyjak tam idzie ? Jakieś porady jak dostać się do stolicy Leyndell ? Utknąłem trochu xD i w sumie to jedyna poszlaka od ziomka z Okrągłego Stołu. Użyłem na windzie great elevator of costam dwóch części medalionu i dostałem całkiem nowy obszar i drogę do stolicy. Jedna część medalionu znaleziona właśnie w Cealid w forcie. Głównych bossów w caelid w redmane castle da radę ubić. Sam zamek polecam przebiec. Edited February 28, 20223 yr by devilbot
February 28, 20223 yr Dla fanów serii to pewnie oczywiste, ale te lokacje nie są w kolejności i można trafić na niezłą ścianę trudności, jeśli człowiek się uprze iść do kolejnego najbliższego bossa.
February 28, 20223 yr 12 godzin temu, C1REX napisał: Dobry pomysł na oddzielny temat. Mam pytanie odnośnie tej laski, co daje nam meduzę, a potem ulepsza summony. Musieliście robić jej quest, by się przeniosła do domu ze stołem? Jestem na 99% pewny, że nic jej nigdy nie dałem, a już ma swój stragan i ulepsza summony. Nawet pierwszego bossa nie robiłem, tylko objechałem świat na koniu i pozapalałem ogniska. Cytat Roderika is first found at Stormhill Shack an an NPC that lends you some items, and later moves to Roundtable Hold as a Spirit Tuner if you provide the Chrysalids' Memento.