Opublikowano 22 kwietnia 20223 l A ja mimo, że dwójkę uwielbiam (dlc singlowe meeega), to mam dylemat. Nie widzę co tu jest nowego.
Opublikowano 22 kwietnia 20223 l W sumie dobre pytanie, nie wiem nadal po co jest ta gra. Zazwyczaj Nintendo wydaje jedną taką grę na generację. Splatoon 2 - to Splatoon na Switcha, wiadomo. A trójka co wnosi? Zmiany są, przemeblowania, nawet wyraźnie większe niż w dwójce względem jedynki. Niemniej praktycznie nic co dostrzegą osoby postronne.
Opublikowano 22 kwietnia 20223 l Ano, to studio powinno było zrobić jakieś nowe IP, a trójeczkę zostawić na Switcha 2.
Opublikowano 11 sierpnia 20222 l 17 godzin temu, Banan91PL napisał: Jak wrażenia po pokazie ? Coś cicho w temacie Wszędzie bardzo pozytywne. Osobiście nigdy nie grałem w Splatoon, więc nie mam porównania, ale podoba mi się to co widzę.
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l I jak wrażenia po Splatoon Fest? Mi się niestety nie udało na niego załapać, a gra kusi.
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l 1 godzinę temu, xtomashx napisał: I jak wrażenia po Splatoon Fest? Nowy oręż i nowe plansze robią robotę. Rdzeń rozgrywki pozostał taki sam - i w sumie bardzo dobrze, bo bałem się, że w tej materii niepotrzebnie coś przekombinują. Prawda jest taka, że jak dzisiaj odpalam Splatoon na WiiU to potyczki bawią równie fajnie jak w Dwójce na Switchu. Wygląda na to, że Trójka będzie tym samym. Na nowy tryb trójkolorowych bitew niestety załapałem się tylko raz, więc trudno mi oceniać. U mnie wyglądało to tak, że przez większość czasu był sojusz z mniejszym przeciwnikiem i atakowaliśmy tego większego, a pod koniec meczu biliśmy się już każdy z każdym. Ten tryb ma więcej zasad, ale nie zdążyłem się z nimi zapoznać w praktyce.
Opublikowano 1 września 20222 l Czekam na 9 wrzesien rano paczkomat i weekend z ośmiornicami , ktoś czeka równiez. ? Niestety w demko nie grałem praca pochłonęła
Opublikowano 1 września 20222 l Ja jeszcze walcze ze sobą czy brać czy nie. Jedynka pochłonęła mi ponad 700h życia, a dwójka ponad 600h i tak myślę czy mam jeszcze tyle czasu na trzecią odsłonę. Multi na rankedach w tej gierce działą na mnie jak narkotyk. Jak znowu wsiąknę to mnie żona....
Opublikowano 10 września 20222 l Premiera za nami. Jak dla mnie wszystko super oprócz serwerów z ziemniaków które psują często zabawę.
Opublikowano 12 września 20222 l Gra sprzedała się w 3,5 miliona w pierwsze trzy dni. ... ... Tylko w Japonii. Co za bestia.
Opublikowano 12 września 20222 l Wow to 7x więcej niż returnal na całym świecie. Jednak SONY I XBOX to pionki w tej branży.
Opublikowano 12 września 20222 l 14 minut temu, 20inchDT napisał: może jednak trzeba kupić i sprawdzić
Opublikowano 17 września 20222 l Cały czas pykamy ale na discordzie żyje bardziej społeczność niż tu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 17 września 20222 l 6 godzin temu, Banan91PL napisał: Cały czas pykamy ale na discordzie żyje bardziej społeczność niż tu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To jest serwer pod Splatoon czy ogolnie forumkowy?