Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Star Wars Jedi Survivor

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 118,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Taa, dobrze, że na konsolach jest superrr za to   Resident - jakość obrazu ze Switcha, spadki do 40 fps w trybie performance Dead Space - to samo co powyżej Hogwarts Legacy - każdy

• Miałem z początku obawy, czy znacznie większe lokacje nie będą działały na szkodę metroidvaniowej struktury gry, ale zostały one kompletnie rozwiane. Miejscówki bardzo fajnie się ze sobą łączą, dużo j

Opublikowano
3 godziny temu, messer88 napisał:

Nie pokazali tylko nic związanego z blasterem i jaka będzie jego rola w walce. 

Jak grałem w jedynkę, to tak właśnie kminiłem sobie, że fajnie jakby dodali blaster w sequelu. Tylko jak to zrobić, aby nie przeniosło to ciężkości gry w stronę zwykłej strzelanki? Do głowy przychodzi mi automatyczne namierzanie i użycie bezpośrednio w walce, trochę na modłę Devil May Cry. Ale kto wie, może czymś ciekawym zaskoczą.

Opublikowano

Byleby nie jakiś skrypt, że w jednych się rzuca mieczem a w drugich z automatu się strzela. Jak będzie można się przełączać albo robić dobre combo to spoko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wrzuce caly material co wyzej. Nie podoba mi sie informacja ze jednoczesnie mozna miec tylko dwie postawy a wszystkich jest piec. Wybieramy je przy ogniskach

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Można się było spodziewać że to nie będzie jak w nioh gdzie jest płynna zmiana postaw i kombosy. Blaster stance mnie ciekawi. 

Opublikowano

No zapowiada się lepiej od jedynki, widać spory progres w strukturze świata i w samej walce przede wszystkim. 

Opublikowano
4 minutes ago, SebaSan1981 said:

Da się tworzyć wlasną postać czy znów ludzik narzucony przez twórców?

Narzucany, to zamknięta historia więc niestety nie, może by wtedy była do wyboru mniej drewniana animacja biegu :( Ale i tak czekam, jedyneczka ograna elegancko.

Opublikowano
5 minut temu, SebaSan1981 napisał:

Da się tworzyć wlasną postać czy znów ludzik narzucony przez twórców?

Nie gramy rudym co nawalił w nachy znowu. 

Opublikowano

Już wystarczy, że ciuszki można zmieniać. Teraz gracza traktują jakby się bawił lalką barbie wszędzie :gigabeta:

Opublikowano

Szkoda, że nie ma co liczyć na jakiś fajny płaszcz z kapturem. Kolejna gra do sprawdzenia jak zejdzie z ceny choć trochę.

Tu ma być jedna planeta tylko? 

Opublikowano
1 minute ago, PiotrekP said:

Nie, nie ma chyba listy oficjalnej póki co, ale ma być więcej niż w jedynce.

Opublikowano
14 minut temu, PiotrekP napisał:

Szkoda, że nie ma co liczyć na jakiś fajny płaszcz z kapturem. Kolejna gra do sprawdzenia jak zejdzie z ceny choć trochę.

Nie widzialem calego preview, ale jedna wielka planeta na 100%, bo porównywał w pewnym momencie do Zeldy skalą. Potem wspominał, że preview zakończył na innej planecie. Więc może hub + kilka mniejszych planet. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...