Skocz do zawartości

Dragon Age: Veilguard

Featured Replies

Opublikowano

Napisał docent nadzwyczajny humanum kastratus Josh Casualowsky doktoryzujacy się w lewakologii stosowanej i prawactwie wyczynowym bez zabezpieczeń, na podstawie wieloletnich badań w warunkach laboratoryjnych na próbkach stad bonobo i bocianich rodzin pochodzących z podlasia.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 87,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie wiem czy kiedykolwiek na forum to sprecyzowałem, ale pisząc o zwyrodnialstwie i chorobie psychicznej nie mam na myśli trzech pierwszy literek w Twoim ulubionym skrócie, tylko wszystkie kolejne. Zn

• Tak w ramach przypomnienia, że nie "akcenty" tworzą chujowe gry, ale ludzie, dla których te "akcenty" są priorytetem - całe dzisiejsze spierd#lenie idealnie podsumowane w tym jednym (bardzo długim, al

• Macie streszczenie, żeby się tak nie męczyć przy czytaniu. 

Opublikowano

Słabiutko to wygląda, faktycznie jak mmo z komórki z tym stylem. Smok jeszcze jeszcze i walki z nimi były fajne w DA:I ale cała reszta TRAGEDIA. 

Opublikowano

To już lepiej Dragons Dogma 2 sobie po taniości ograć, kto jeszcze tego nie zrobił oczywiście.

Opublikowano

No to o oprawę muzyczną można być raczej spokojnym, Zimmer z Crysisa 2 to był rozpierdol. Chociaż ten kawałek z tłita trochę generyczny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do 30.10 kupując nową subskrypcję GeForce Now Ultimate można otrzymać kod na grę gratis. Oczywiście dla klientów, którzy już posiadają aktywną subskrypcję Ultimate, jak na przykład ja, Nvidia ma WIELKIE NIC ;)

https://blogs.nvidia.com/blog/geforce-now-thursday-dragon-age-the-veilguard-bundle/

Opublikowano

To jest dobry deal jeżeli ktoś chciałby sobie wykupić GFN i dodatkowo jest zainteresowany Dragon Age, a nie żeby to kupować DLA Dragon Age.

Opublikowano

Recenzje 28.10, czyli 2 dni przed premierą, EA pewne sukcesu

Opublikowano

Spoiler Alert

Kotaku: YES

Pink News: 10/10

PPE: 9.5/10

Opublikowano

Będą niskie oceny: haha, sjw zabiło kolejną grę, go woke go broke, kiedy się nauczo

Będą wysokie oceny : recenzenci-sprzedawczyki, bardziej im zależy czy są zaimki w grze niż gameplay

Z joshową i observową chorobą psychiczną nie wygrasz. 

Opublikowano

"Go woke, go broke" nie dotyczy wysokich ocen od sprzedajnych recenzentów, tylko wyniku finansowego. Figaro jak zwykle rzuca jakimiś hasłami które gdzieś przeczytał, a nawet ich nie rozumie. 

Opublikowano

często niskie oceny skutkują gorszą sprzedażą. obsi weź te tabletki, które przepisała Ci miła pani

Opublikowano

Przecież tu oceny będą w większości 7/10 8/10. Kilku odklejencow da 10/10 i kilku 4/10. Klasycznie przy takim ewidentnym niewypale, ale od dużego wydawcy.

Opublikowano
14 godzin temu, Figaro napisał(a):

Będą niskie oceny: haha, sjw zabiło kolejną grę, go woke go broke, kiedy się nauczo

Będą wysokie oceny : recenzenci-sprzedawczyki, bardziej im zależy czy są zaimki w grze niż gameplay

Z joshową i observową chorobą psychiczną nie wygrasz. 

A jak będą średnie????

Opublikowano

Ojoj nie do końca dobrze się wypowiedzieli, to kluczyków nie ma nagle a zawsze były

Opublikowano

Smoki, zbuntowani czarodzieje, nekromanci, pomioty z piekła czy inne demony; to nic z problemami pierwszego świata 

image.thumb.png.c28f4846ae5ffbda997a36f7f134f34b.png

Opublikowano

Mam nadzieje że to już końcóweczka romansu Dei i sweet baby ze światem gier wideo.