Opublikowano 40 minut temu40 min Ja też nie grałem w BG3. Niestety nie lubię gier Lariana, dwa razy podchodziłem do każdej. Jak tylko ogłosili prace nad BG3, to uznałem, że to Divinity 3 w skórce Forgotten Realms i do dzisiaj nie spróbowałem. Poza tym mam nieraz tak, że mi się średnio podobają gry, które są ogłaszane mesjaszami gejmingu i jednogłośnie wielbione przez ogół graczy, a potem ja gram i w najlepszym razie widzę grę dobrą czy niezłą. Tak że skoro BG3 jest najlepszym cRPG ever, to ja podchodzę jak pies do jeża. :/
Opublikowano 30 minut temu30 min 7 minutes ago, DarkStar said:Ja też nie grałem w BG3. Niestety nie lubię gier Lariana, dwa razy podchodziłem do każdej. Jak tylko ogłosili prace nad BG3, to uznałem, że to Divinity 3 w skórce Forgotten Realms i do dzisiaj nie spróbowałem. Poza tym mam nieraz tak, że mi się średnio podobają gry, które są ogłaszane mesjaszami gejmingu i jednogłośnie wielbione przez ogół graczy, a potem ja gram i w najlepszym razie widzę grę dobrą czy niezłą. Tak że skoro BG3 jest najlepszym cRPG ever, to ja podchodzę jak pies do jeża. :/Ja też podchodziłem w ten sposób ze względu na turową walkę. Ale, cholera, warto! Towarzysze, questy, dialogi, miejscówki - to jest absolutnie niesamowite jak dobra jest ta gra. A jak jeszcze system walki Ci podejdzie to możliwości są nieskończone. Polecam bardzo, ale to bardzo.
Opublikowano 27 minut temu27 min Ja lubię turową walkę. Nie lubię systemu walki w Divinity, wkurzały mnie te beczki i jak wszystko płonęło. Akurat w Divinity nie leży mi również setting, a Forgotten Realms w wydaniu growym lubię. Mam plan, żeby w końcu to BG3 kupić w tym roku, ostatnio była promka na PSN i się mocno zastanawiałem, tylko stwierdziłem, że nie mam czasu na takiego molocha. Edytowane 20 minut temu20 min przez DarkStar
Opublikowano 18 minut temu18 min Szczerze to ja rozumiem, że może jakiś mega dobrze oceniany i polecany przez graczy hicior może nie podejść. Mi nie podeszła Ekspedycja. Ale nie spróbować nawet? Tego to to już nie rozumiem za bardzo. No ale to Twój czas, Twoje pieniądze i Twoja zabawa :) Baldura polecam niezmiennie