Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 godziny temu, Basior napisał(a):Pany, czy ktoś ma albo się orientuje czym sie różnią ultimanie do rebirth, remake? Bo chyba po angielsku jest do remake zwykła i plus, a do rebirth zaraz wyjdzie zwykła. To sie jakoś przecina treścią? Co warto wziąć? Bo troche sie tym podjaralem. A akurat 7 rozdział lecęTo chyba lepiej kupić tą nowelkę niż przeglądać tabelki i mapki z ultimanii, których zawartość możesz przejrzeć na youtubku aby mniej więcej wiedzieć na co się piszesz. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Patapon
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 51 minut temu, Patapon napisał(a):To chyba lepiej kupić tą nowelkę niż przeglądać tabelki i mapki z ultimanii, których zawartość możesz przejrzeć na youtubku aby mniej więcej wiedzieć na co się piszesz.Eh, bo myślałem, że to bardziej artbook. Ale dobra przejrzę na yt
Opublikowano 40 minut temu40 min 5 godzin temu, Basior napisał(a):Pany, czy ktoś ma albo się orientuje czym sie różnią ultimanie do rebirth, remake? Bo chyba po angielsku jest do remake zwykła i plus, a do rebirth zaraz wyjdzie zwykła. To sie jakoś przecina treścią? Co warto wziąć? Bo troche sie tym podjaralem. A akurat 7 rozdział lecęPlus to materiały z Intergrade (tj. epizod Yuffie). Obie książki się uzupełniają. Jak na swoją cenę to bardzo fajne tomiska dla fana FF7 i myślę, że warto zainwestować przynajmniej w "zwykły" Remake i Rebirth, jeśli masz zajawkę. Plus ma nieco mniej stron od Remake. Rebirth zamówiony w pre-orderze.Nieszczególnie za to polecam FINAL FANTASY VII REMAKE WORLD PREVIEW, gdyż to taka gloryfikowana reklamówka Remaku, nawet jeśli ma trochę z artbooka. Nic co by rozwijało w choćby minimalny sposób treść przedstawioną w grze.Traces of two Pasts jeszcze nie czytałem choć stoi na półce, ale @smoo z tego co pamiętam tak, może więcej się wypowie.