Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Spore oczekiwania są żeby na Switchu 2 można było pograć w:
7 letnie RDR 2
12 letnie GTA V
2 letni Wiedźmin 3 Next-Gen

i nie wiem jak Wiedźmin ale reszta za 250 lub więcej PLN. Jesteśmy też oczywiście wszyscy świadomi, że jak ogłoszą RDR 2 to będzie gówniana sprawa bo się wszyscy Nintendowcy posrają w majty.

Nintendo jebany hamulcowy postępu xD.

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 731,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Skończone w tym tygodniu Metroid Samus Returns i niedawno New Super Mario Bros 2, za okrągłe zero złotych obie. Bawiłem się świetnie. Czy takie wrażenia zapewniłby mi jebany Switch 2 na którego nie ma gier, a ekran śmiało konkurować mógłby ze sprzętem na którym te gry ograłem? Nie, bo na S2 kurwa nic nie ma.

Pięknie SD z kompanią obnażyły słabości Nintendo. banderas

Opublikowano

Paolo widze że odżyłeś po tych nintendo perełkach! Bo jak męczyłeś tego dooma 7/10 miesiąc temu to myślałem że sie przekręcisz jako gracz!

Opublikowano
W dniu 15.06.2025 o 12:30, Paolo de Vesir napisał(a):

Na tej kurwie niebieskie srają wam na talerz, a trzeba nazywać to delicjami. Jesteście dnem gamingu.

Ze temu Choroszczaninowi z krwi i kosci nie nudzi sie napierdalac 4 tysiecy postow w tym kanale o tym samym

hurdy-gurdy-hurdy.gif

Opublikowano
58 minutes ago, Krzysztof93 said:

7 letnie RDR 2
12 letnie GTA V

i nie wiem jak Wiedźmin ale reszta za 250 lub więcej PLN. Jesteśmy też oczywiście wszyscy świadomi, że jak ogłoszą RDR 2 to będzie gówniana sprawa bo się wszyscy Nintendowcy posrają w majty.

Niektórzy wierzą, że nawet Wieśka 4 na Switchu 2 zagrają

Opublikowano

Może wyjdzie i bedzie doswiadczenie na poziomie cyberpunka na ps4banderas

Dobre copium w temacie switcha, typ pisze o gigantycznym przeskoku, bo do wczoraj siedział na ps4, szkoda, że z ps2 sie nie przesiadł, to by mu czerep zerwało dopiero.

Opublikowano
6 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Tygodniowa konsola która za miesiąc będzie miała więcej exów niż ten zajebany xbox przez całe swoje życie :)

No i dobrze. Po to jest ekosystem, żebym mógł grać na różnych sprzętach. This is an Xbox

6 godzin temu, Krzysztof93 napisał(a):

7 letnie RDR 2
12 letnie GTA V

Nie zapominaj o cyberslopie, który lepiej działa na steam decku

Opublikowano
27 minut temu, Chewie napisał(a):

No i dobrze. Po to jest ekosystem, żebym mógł grać na różnych sprzętach. This is an Xbox

Nie zapominaj o cyberslopie, który lepiej działa na steam decku

Hmm na necie eksperty twierdzą że cyber na switcha wygląda lepiej niż xseries s i ledwo ustępuje ps5 xsx. Ciekawe jak będzie wyglądał the alters na switchowym LCD o jakości niemal oleda.

Opublikowano
23 minuty temu, kudlaty88 napisał(a):

Ciekawe jak będzie wyglądał the alters na switchowym LCD o jakości niemal oleda.

Pięknie będzie wyglądac. Dziekuje wszystkim betatesterom co kupili ten złom na premiereniki

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano
45 minut temu, kudlaty88 napisał(a):

Hmm na necie eksperty twierdzą że cyber na switcha wygląda lepiej niż xseries s i ledwo ustępuje ps5 xsx. Ciekawe jak będzie wyglądał the alters na switchowym LCD o jakości niemal oleda.

pewnie wychodzi na to samo

Opublikowano
2 godziny temu, kudlaty88 napisał(a):

Wygląda trochę lepiej niż na XSS, ale podobno działa znacznie gorzej.

Opublikowano
2 hours ago, Chewie said:

pewnie wychodzi na to samo

Steam gówno trzeba ustawić jeszcze niżej niż preset (który już ma gorsze picture quality niż switch 2), żeby chodził troszkę płynniej? Nie wiem jak się nintendo pozbiera.

Opublikowano

Wydajnościowo przenośnie switch2 to steam deck bez tanich gier, bez nieograniczonej biblioteki, bez ekranu OLED, w docku jednak switch2 gniecie steam decka.

Opublikowano
2 minuty temu, Daffy napisał(a):

Wydajnościowo przenośnie switch2 to steam deck bez tanich gier, bez nieograniczonej biblioteki, bez ekranu OLED, w docku jednak switch2 gniecie steam decka.

Steam Decka w Docku to używają tylko najwięksi fani. To w zasadzie nie jest sprzęt hybrydowy. Danych nie mam, ale sam ani razu go nie podpiąłem do niczego.

Opublikowano
6 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Steam Decka w Docku to używają tylko najwięksi fani. To w zasadzie nie jest sprzęt hybrydowy. Danych nie mam, ale sam ani razu go nie podpiąłem do niczego.

Super sprawa deck do TV na jakiś wyjazdach gdy nie masz Smart TV lub sticka, a chcesz coś pooglądać

Opublikowano

Przy tym ekranie w s2, granie w docku na kozak oled tv to jedyny ratunek dla tej konsoli

Opublikowano
Teraz, Shen napisał(a):

Przy tym ekranie w s2, granie w docku na kozak oled tv to jedyny ratunek dla tej konsoli

Tylko taki tv co wspiera Hgig bo w przeciwnym razie masz HDR w postaci mleka wypranego z kolorów

Ale ogólnie dla gierek z S1 z patchami i dedykowanych S2 to granie na tv wreszcie zrobiło się mega przyjemne i nie trzeba mrużyć oczu

Opublikowano
17 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

to też inaczej by wyglądało jakby oni sprzedawali go z dockiem w zestawie

Opublikowano

Steam bek? To ten komputer co s2 wyprzedził go w sprzedaży tydzień po premierze jo?

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał(a):

Steam bek? To ten komputer co s2 wyprzedził go w sprzedaży tydzień po premierze jo?

Czekamy aż wyprzedzi go jeszcze pod względem liczby gier, to chyba jest ważniejsze niż sprzedaż

Opublikowano

Gry nie są potrzebne, co pokazała premiera s2, wystarczy instrukcja obsługi i samochodziki

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał(a):

Czekamy aż wyprzedzi go jeszcze pod względem liczby gier, to chyba jest ważniejsze niż sprzedaż

Ja tam wole jakość a nie ilość, ale chyba posiadaczowi xbox gamepass tego nie przetłumacze :/