Opublikowano 12 września 202412 wrz Najwieksza szkoda, że MS już tego nawet nie skontruje, bo nie ma jak.
Opublikowano 12 września 202412 wrz Wszystko na to wskazuje że już dawno zdecydowali się olać temat middle gena, by po prostu wcześniej wypuścić nowe konsole.
Opublikowano 12 września 202412 wrz Pro od Xboksa byłoby przecież takim samym poronionym pomysłem. Chwała im za to. Niech cisnąć deweloperów żeby odkleili się od Xone PS4.
Opublikowano 12 września 202412 wrz 1000 strona, chciałbym tylko powiedzieć, że Sony to robi dla graczy, jak zawsze.
Opublikowano 12 września 202412 wrz Produkt premium skompletuj to sam xD Jeszcze niech będzie pakowany w wytłaczankę od jajek jak bazowe konsole To już @yaczes lepiej pakuje gierki po 20 zł. Nintendo niby takie oszczędne ale dorzuca masę tego plastiku do konsoli. A u Sony dostajesz plastikowego bolca żeby konsola trzymała się w poziomie xd
Opublikowano 12 września 202412 wrz 4 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Produkt premium skompletuj to sam xD Jeszcze niech będzie pakowany w wytłaczankę od jajek jak bazowe konsole To już @yaczes lepiej pakuje gierki po 20 zł. Nintendo niby takie oszczędne ale dorzuca masę tego plastiku do konsoli. A propros unboxingu zawsze mi się przypomina typ z DF
Opublikowano 12 września 202412 wrz 1000 strona, więc przypomniano że Nadkonsola 5 kolejny wspaniały rok. A konkurencja? W sumie nie wiem, bo nie śledzę nintendo.
Opublikowano 12 września 202412 wrz Unboxing xboxa i switcha? Święto graczy Unboxing plejkurewki? Jakieś gówno z bazaru zapakowane w wytłoczki od jajek i bez gier
Opublikowano 12 września 202412 wrz Akurat z produktem premium to XSX ma więcej wspólnego. Elegancko spakowany, no naprawdę się postarali. Do kultury pracy też żadnych zastrzeżeń. Sprzętowo to jest top
Opublikowano 12 września 202412 wrz 20 minut temu, YETI napisał(a): 1000 strona, więc przypomniano że Nadkonsola 5 kolejny wspaniały rok. A konkurencja? W sumie nie wiem, bo nie śledzę nintendo. ikona gamingu
Opublikowano 12 września 202412 wrz Z okazji tysięcznej strony chciałem przypomnieć sobie początki i trafiłem na kącik poezji konsolowej:
Opublikowano 12 września 202412 wrz Nie zrobią żadnego Pro. Cyberpunk z GeForce Now RTX będzie wyglądał lepiej niż na XSX? Jeśli tak to wersja Pro już jest xd
Opublikowano 12 września 202412 wrz 1000 strona, szkoda, że Xbox nie dożył, razem z jednym forumowiczem, który też gdzieś zaginął razem z Xboxem Series X Ultimate Spencer Diablo 4 edition. Teraz już wszędzie tylko te obrzydliwe porównania z PCtami zostały.
Opublikowano 12 września 202412 wrz W sumie to tylko 1000 stron a klapy przeruchane gorzej niż przez kilka ostatnich edycji łącznie
Opublikowano 12 września 202412 wrz 1000 strona, plejkurwa 4.5 bez gier to sprzęt dla idiotów, teraz z dopiskiem pro haaatfuuu! mela na klaperskie ryje, cerny nawet na swojej prezentacji pokazuje gry gorzej wyglądające na pro niż w bazowej konsoli i ściemnia że to ta samo jakość ale w 60fps
Opublikowano 12 września 202412 wrz Dalej do mnie nie dociera że sony na pokazie ps5 pro pokazywało identyczne obrazki z gier na ps4.
Opublikowano 12 września 202412 wrz 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): To fata morgana. Prawdziwe screeny miażdżą. Above 4090
Opublikowano 12 września 202412 wrz Widze, że świętowania 1000 strony dożyła tylko Sonka, na xboxa i switcha zadnych gier w tym roku.
Opublikowano 12 września 202412 wrz Godzinę temu, messer88 napisał(a): A kupilibyście XSX PRO jakby umożliwił zakupy w Turcji? Jakby zapewnili, ze przez cala generacje nie zablokuja to jasne! Jak mam płacić w pln to wole wydawac na cute carty na switcha.