Opublikowano 12 września 20241 r Najwieksza szkoda, że MS już tego nawet nie skontruje, bo nie ma jak.
Opublikowano 12 września 20241 r Wszystko na to wskazuje że już dawno zdecydowali się olać temat middle gena, by po prostu wcześniej wypuścić nowe konsole.
Opublikowano 12 września 20241 r Pro od Xboksa byłoby przecież takim samym poronionym pomysłem. Chwała im za to. Niech cisnąć deweloperów żeby odkleili się od Xone PS4.
Opublikowano 12 września 20241 r 1000 strona, chciałbym tylko powiedzieć, że Sony to robi dla graczy, jak zawsze.
Opublikowano 12 września 20241 r Produkt premium skompletuj to sam xD Jeszcze niech będzie pakowany w wytłaczankę od jajek jak bazowe konsole To już @yaczes lepiej pakuje gierki po 20 zł. Nintendo niby takie oszczędne ale dorzuca masę tego plastiku do konsoli. A u Sony dostajesz plastikowego bolca żeby konsola trzymała się w poziomie xd
Opublikowano 12 września 20241 r 4 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Produkt premium skompletuj to sam xD Jeszcze niech będzie pakowany w wytłaczankę od jajek jak bazowe konsole To już @yaczes lepiej pakuje gierki po 20 zł. Nintendo niby takie oszczędne ale dorzuca masę tego plastiku do konsoli. A propros unboxingu zawsze mi się przypomina typ z DF
Opublikowano 12 września 20241 r 1000 strona, więc przypomniano że Nadkonsola 5 kolejny wspaniały rok. A konkurencja? W sumie nie wiem, bo nie śledzę nintendo.
Opublikowano 12 września 20241 r Unboxing xboxa i switcha? Święto graczy Unboxing plejkurewki? Jakieś gówno z bazaru zapakowane w wytłoczki od jajek i bez gier
Opublikowano 12 września 20241 r Akurat z produktem premium to XSX ma więcej wspólnego. Elegancko spakowany, no naprawdę się postarali. Do kultury pracy też żadnych zastrzeżeń. Sprzętowo to jest top
Opublikowano 12 września 20241 r 20 minut temu, YETI napisał(a): 1000 strona, więc przypomniano że Nadkonsola 5 kolejny wspaniały rok. A konkurencja? W sumie nie wiem, bo nie śledzę nintendo. ikona gamingu
Opublikowano 12 września 20241 r Z okazji tysięcznej strony chciałem przypomnieć sobie początki i trafiłem na kącik poezji konsolowej:
Opublikowano 12 września 20241 r Nie zrobią żadnego Pro. Cyberpunk z GeForce Now RTX będzie wyglądał lepiej niż na XSX? Jeśli tak to wersja Pro już jest xd
Opublikowano 12 września 20241 r 1000 strona, szkoda, że Xbox nie dożył, razem z jednym forumowiczem, który też gdzieś zaginął razem z Xboxem Series X Ultimate Spencer Diablo 4 edition. Teraz już wszędzie tylko te obrzydliwe porównania z PCtami zostały.
Opublikowano 12 września 20241 r W sumie to tylko 1000 stron a klapy przeruchane gorzej niż przez kilka ostatnich edycji łącznie
Opublikowano 12 września 20241 r 1000 strona, plejkurwa 4.5 bez gier to sprzęt dla idiotów, teraz z dopiskiem pro haaatfuuu! mela na klaperskie ryje, cerny nawet na swojej prezentacji pokazuje gry gorzej wyglądające na pro niż w bazowej konsoli i ściemnia że to ta samo jakość ale w 60fps
Opublikowano 12 września 20241 r Dalej do mnie nie dociera że sony na pokazie ps5 pro pokazywało identyczne obrazki z gier na ps4.
Opublikowano 12 września 20241 r 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): To fata morgana. Prawdziwe screeny miażdżą. Above 4090
Opublikowano 12 września 20241 r Widze, że świętowania 1000 strony dożyła tylko Sonka, na xboxa i switcha zadnych gier w tym roku.
Opublikowano 12 września 20241 r Godzinę temu, messer88 napisał(a): A kupilibyście XSX PRO jakby umożliwił zakupy w Turcji? Jakby zapewnili, ze przez cala generacje nie zablokuja to jasne! Jak mam płacić w pln to wole wydawac na cute carty na switcha.