Opublikowano 13 września 202413 wrz Powiedział jimmy8 wycierając z siebie hektolitry śliny od kochanej sonki
Opublikowano 13 września 202413 wrz Przeglądam sobie steam i dobrze widzę, że tylko Spiderman 2 jeszcze nie będzie na PC? Bo ragnarok i ff16 można preordery xd co te kąsolki mają teraz do zaoferowania oprócz 720p skalowane do fullhd?
Opublikowano 13 września 202413 wrz No jakąś tam wygodę, przynajmniej z tym się kojarzy. Chociaż na pc też można chyba z kanapy na tv z padem w ręku
Opublikowano 13 września 202413 wrz 11 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Przeglądam sobie steam i dobrze widzę, że tylko Spiderman 2 jeszcze nie będzie na PC? Bo ragnarok i ff16 można preordery xd co te kąsolki mają teraz do zaoferowania oprócz 720p skalowane do fullhd? Rebirth nie ma, Sp2 nie ma, tlou2 nie ma, bloodborne nie ma, gt7 nie ma, astrobotow nie ma, stellara nie ma, ronina nie ma, czegoś jeszcze pewnie nie ma :).
Opublikowano 13 września 202413 wrz Jako, że w tym roku pierwszy raz od wielu, wielu, wielu, wielu... lat przeszedłem kilka gierek na komputerze z systemem Windows to ja tego tak nie widzę, że PC + Telewizor na kanapie to jest to samo co konsole. No nie są, na PC odpalanie gierek to często odpalanie jednego programu, który uruchamia inny program, często bywa tak, że jakiś launcher wymaga ponownego zalogowania się itd. Najprościej powiedzieć, że konsola to wygoda, którą od początku do końca obsłużysz padem, wszelkie konfiguracje robi się szybko i w miarę wygodnie bez sięgania po mysz czy klawiaturę.
Opublikowano 13 września 202413 wrz 7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Jako, że w tym roku pierwszy raz od wielu, wielu, wielu, wielu... lat przeszedłem kilka gierek na komputerze z systemem Windows to ja tego tak nie widzę, że PC + Telewizor na kanapie to jest to samo co konsole. No nie są, na PC odpalanie gierek to często odpalanie jednego programu, który uruchamia inny program, często bywa tak, że jakiś launcher wymaga ponownego zalogowania się itd. Najprościej powiedzieć, że konsola to wygoda, którą od początku do końca obsłużysz padem, wszelkie konfiguracje robi się szybko i w miarę wygodnie bez sięgania po mysz czy klawiaturę. Ja odpiąłem PC od TV, za dużo jebania, przełączanie źródeł, ustawiania rozdziałek pomiędzy ultrawide monitorem, a TV, a na co to komu. Preferuję bardzo monitor szerokokątny względem grania na TV i kanapie na PC. Jak konsole kiedyś umrą, będę niezadowolony, ktoś to kiedyś wymyślił do gier i miał rację, wydaje mi się, że jak będziemy mieli po 60 lat, to nie będzie tak łatwo w tym PC coś ustawić i czerpać z tego radość. Konsole są potrzebne i najlepiej, żeby nie były zwykłym pecetem z cyferkami.
Opublikowano 13 września 202413 wrz oczywiście wszystko to co napisałem to są mega oczywiste sprawy ale, że przerobiłem to na własnej skórze to mogę to w 100% potwierdzić no ale można się oszukiwać, że przecież w PC jest HDMI i obsługa padów i to wszystko jest takie luksja wygodne, taka konsola tylko z mocą bomby atomowej! No kurwa nie, nie jest Mam gamepassa w tym oczywiście EA Play więc odpalam Fallen Order tak jak inne gierki z gamepassa ale włącza się aplikacja od EA, gra się minimalizuje bo wraz z aplikacją Xbox odpaliła się aplikacja Blizzarda i reklama w okienku nowego mounta do WoWa ,,Śnieżny Koczkodan z gór dupy -25% i teraz za jedyne 930 PLN'' no prawdziwa konsola LEŻYSZ Z PADEM I GRASZ... SRASZ!
Opublikowano 13 września 202413 wrz Nie no szanujmy się. Nie wyobrażam sobie pc nawet podpinac pod tv a w sumie mam go w tym samym pokoju. Lepiej jak zwierzę przy biurku.
Opublikowano 13 września 202413 wrz Z jednej strony wygoda, z drugiej totalne ograniczenie i bycie na łasce Pana Developera. Włączysz może i szybciej i sprawniej (chociaż ja nie wiem jak wy odpalacie te gry, ja klikam w steam, potem graj i gram), ale jak coś jest nie tak z grą/coś Ci nie pasuje to męczysz się z tym przez kilkanaście/kilkadziesiąt godzin, na PC poświęcisz parę minut i zrobisz tak jak będziesz chciał i przez kolejne kilkanaście/kilkadziesiąt godzin grasz tak jak Ci pasuje.
Opublikowano 13 września 202413 wrz granie na konkuterze kojarzy mi sie z bieda i chujowymi grami z gazetek. No ale i sa tacy popierredolency
Opublikowano 13 września 202413 wrz Nie rozumiesz tej konsolowej duszy zaklętej w wytłoczki od jajek i strzelającego plastiku przez godzine od wyłączenia kąmsoli Jak dobrze że jest nintendo uff
Opublikowano 13 września 202413 wrz Ja mam takie oko że nie wiem w jakiej rozdzialce gram i w ilu klatkach Dla mnie komputerki mają przewage kompatybilności, dostępu do starszych gier, do różnych sklepów, emulacja. Bo tak jako 35 letni pracujący ojciec lubię się wyjebać na kanapie z padem przed 65 calowym tv. I pyknąć w Vampire Survivors
Opublikowano 13 września 202413 wrz 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Rebirth nie ma, Sp2 nie ma, tlou2 nie ma, bloodborne nie ma, gt7 nie ma, astrobotow nie ma, stellara nie ma, ronina nie ma, czegoś jeszcze pewnie nie ma :). Ale po ch* wymieniasz jakieś starocie z PS4? XD Nie wiem, co roku macie jakiś obowiązek ponownie je ogrywać na PS5, czy jak? 38 minut temu, Beelzeboss napisał(a): granie na konkuterze kojarzy mi sie z bieda i chujowymi grami z gazetek. No ale i sa tacy popierredolency Akurat Ty o bieda gejmingu to wiesz najwięcej :p
Opublikowano 13 września 202413 wrz 5 minut temu, SnoD napisał(a): Ale po ch* wymieniasz jakieś starocie z PS4? XD Jak gra jest dobra to data produkcji nie ma znaczenia.
Opublikowano 13 września 202413 wrz 43 minuty temu, SnoD napisał(a): Akurat Ty o bieda gejmingu to wiesz najwięcej :p patrzac na to jak mało grasz to tylko na chleb ciebie stac. Nie kazdemu sie tak powodzi jak mi
Opublikowano 13 września 202413 wrz Dlatego siedzisz w kieszeni Erdogana i liczysz, która gra wyjdzie za 5 zł XD Zapraszam do zakupów growych, tam Cię jakoś nie widać Godzinę temu, GearsUp napisał(a): Jak gra jest dobra to data produkcji nie ma znaczenia. No ale mówimy o PS5 a on podaje starocie z PS4
Opublikowano 13 września 202413 wrz @KrYcHu_89 prosiaka bierzesz w podstawowym wydaniu czy od razu w bundelku dla wierzących w markę?
Opublikowano 13 września 202413 wrz Podstawka? Dobra decyzja Sony, tak naprawdę zbędny kawałek plastiku. Brak napędu pozwolił obniżyć i tak wysoką cenę już. PSSR zapewni wzrost o 100%. Gamechanger
Opublikowano 13 września 202413 wrz Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. [mention=22194]KrYcHu_89[/mention] prosiaka bierzesz w podstawowym wydaniu czy od razu w bundelku dla wierzących w markę? Fejk, sony nigdy by nie dodało dilda za darmo
Opublikowano 14 września 202414 wrz 11 godzin temu, drozdu7 napisał(a): Podstawka? Dobra decyzja Sony, tak naprawdę zbędny kawałek plastiku. Brak napędu pozwolił obniżyć i tak wysoką cenę już. PSSR zapewni wzrost o 100%. Gamechanger Kable i pady tez oddzielnie powinni sprzedawac. No i panele. Bez nich tez mozna grac. Sonka idzie droga apple, ktory sprzedaje telefony bez ladowarek (bo ekologia) jednoczesnie generujac dodatkowe kartony z ladowarkami sprzedawanymi oddzielnie za pojebane ceny.
Opublikowano 14 września 202414 wrz nie zesrajcie sie. Cena ps5 pro jest uczciwa, ale biedaki beda kwiczec. Zobaczymy co klockarze beda gadac jak phil wysra swojego pcta za $1000+ Edytowane 14 września 202414 wrz przez Beelzeboss
Opublikowano 14 września 202414 wrz To dobrze, że żadnych gier na premierę pro nie zapowiedzieli, bo by koszt wzrósł o kolejne 200 euro.