Opublikowano 29 września 202429 wrz 1 godzinę temu, Ukukuki napisał(a): Matematyka z graczami po raz kolejny No nie gadaj, że byś nie zapłacił za używane PS5 od Łiskersa zalane alkoholem i płynami ustrojowymi, więcej niż za nowe
Opublikowano 29 września 202429 wrz Ale ten Avowed się wpierdolil xd nawet grupa docelowa ( 100 osób) zastanowi się czy brać to pierwsze .
Opublikowano 29 września 202429 wrz Godzinę temu, SnoD napisał(a): No nie gadaj, że byś nie zapłacił za używane PS5 od Łiskersa zalane alkoholem i płynami ustrojowymi, więcej niż za nowe Kupca już mam ale musi poczekać do listopada, u mnie konsole jak nowe w stanie igiełka (kartonik i instrukcje również) Dokładnie 1800zl z kilkoma pudełkami także jest pięknie Edytowane 29 września 202429 wrz przez Whisker
Opublikowano 29 września 202429 wrz Ale co Ty się z nim kłócisz xd Przecież w historii nie było i nie będzie bardziej zakłamanej grupy chorągiewek bez honoru niż klapy. Oni teraz lubią wydawanie gier na PC, oni lubią płatne patche, mocniejsze bebechy, graficzkę, podwyżki cen siedmioletnich gier, podwyżkę cen sprzętu, brak napędu, płatne sejwy w chmurze. To wszystko jest niezbędne by uratować gaming bo jak ostatnio wyczytałem komentarz pod filmem Soula "tylko PlayStation to zawsze była prawdziwa konsola" xdd
Opublikowano 29 września 202429 wrz 2 godziny temu, Ryuk napisał(a): Kupione @Whisker? Świetna, zarówno krój jak i kolor i jakby była u nas dostępna to bym wziął bez problemu. A widzę że SOLD OUT na razie ale dzięki za temat, poczekam może się pojawi. 6 godzin temu, drozdu7 napisał(a): Ale co Ty się z nim kłócisz xd Przecież w historii nie było i nie będzie bardziej zakłamanej grupy chorągiewek bez honoru niż klapy. Oni teraz lubią wydawanie gier na PC, oni lubią płatne patche, mocniejsze bebechy, graficzkę, podwyżki cen siedmioletnich gier, podwyżkę cen sprzętu, brak napędu, płatne sejwy w chmurze. To wszystko jest niezbędne by uratować gaming bo jak ostatnio wyczytałem komentarz pod filmem Soula "tylko PlayStation to zawsze była prawdziwa konsola" xdd Ale tu nie ma co zakłamywać rzeczywistości bo to są FAKTY: 1. Najlepsza sprzedaż i popularność? PlayStation 2. Najpotężniejszą konsola na rynku? PS5 PRO Tu nie ma dyskusji i kompromisów. Edytowane 29 września 202429 wrz przez Whisker
Opublikowano 29 września 202429 wrz 14 minut temu, Whisker napisał(a): 1. Najlepsza sprzedaż i popularność? PlayStation
Opublikowano 29 września 202429 wrz 3 godziny temu, YETI napisał(a): aj jaki porzadny przenosniak z gamepassem bralbym
Opublikowano 29 września 202429 wrz 4 hours ago, Shen said: aj jaki porzadny przenosniak z gamepassem bralbym Mogli by dac gamepass na steam i tyle
Opublikowano 30 września 202430 wrz Przenośniak z gp? To trzeba uderzać do BIG N bo to obecnie jedyną firmą produkująca przenośne konsole
Opublikowano 30 września 202430 wrz Kupcie sobie jakiegoś pocket PC zamiast czekać na jakieś upośledzone handheldy.
Opublikowano 30 września 202430 wrz jest przenośne i jest GP ale fakt to nie są konsole no to wiadomo, że potrzebujemy kolejnych sprzętów bo mało jest sprzętów.
Opublikowano 30 września 202430 wrz Godzinę temu, Pupcio napisał(a): Chyba piszesz o jakimś przenośnym palmtopie a nie konsoli! A grasz jak na konsoli. Masz menu konsolowe, nawet konsolowe suwaczki/tryby wydajności są
Opublikowano 30 września 202430 wrz Chyba musiałbym wgrać sobie protona żeby uwierzyć w tę pc propagande patrze na was głodnych, przerażonych nadchodzącą premierą kombajnu nintendo a oni nawet jeszcze nie pokazali tego POTWORA
Opublikowano 30 września 202430 wrz Godzinę temu, Pupcio napisał(a): Chyba musiałbym wgrać sobie protona żeby uwierzyć w tę pc propagande No czasami by Ci się przydał, bo chyba klawiatura Ci się gliczuje i wychodzą z niej jakieś małpie pierdolety bez ładu i składu
Opublikowano 30 września 202430 wrz Wiadomo swoje protony trzeba przeżyć ale jak widzę posty o przenośniaku z GP no to mam ochotę zawołać ,,EJ! JA MAM JEDNEGO!'' no ale jasne, jasne konsola to nie jest i dobrze bo można sobie jakieś emulatorki wrzucić, gierki kupować tam gdzie taniej no takie małe plusy. Kto woli poczekać to miłego czekania
Opublikowano 30 września 202430 wrz Ja tak samo nie kumam jarania się przenośnym Xboxem kiedy praktycznie takowe istnieją i posiadają wiele dodatkowych funkcji
Opublikowano 30 września 202430 wrz 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ja tak samo nie kumam jarania się przenośnym Xboxem kiedy praktycznie takowe istnieją i posiadają wiele dodatkowych funkcji To przez logo Xbox, przecież oni kupią wszystko co Xboxowe.
Opublikowano 30 września 202430 wrz No dobrze ja też lubię Xboxa tylko nie widzę powodu dlaczego miałbym wybrać akurat to urządzenie, które jasne będzie pewnie wygodniejsze w uzytkowaniu ale względem istniejących już pocketów będzie mocno ograniczone. Na tym polu nie wróżę MS sukcesu, chyba że będą tam różnego rodzaju gimmicki o których jeszcze nie wiemy. Ale no wątpię
Opublikowano 30 września 202430 wrz Ja licze tylko na to że ten xboxowy handheld będzie posiadał Quick Resume, ta funkcja zepsuła dla mnie granie na innych urządzeniach. Steam Deck ma niby fukcję uśpienia, ale drenuje ona baterię w taki sposób że jeśli zostawimy go na kilka dni to trzeba często ładować go na nowo. To jest jedyna zaleta jaką potencjalnie dostrzegam jeśli faktycznie powstanie, nad tymi ASUSAMi, Legionami i Steamdeckami.