Opublikowano 3 października 20243 paź Jak słabo już trzeba wierzyć w siebie, że się nawet dodatków swoich gier nie promuje.
Opublikowano 3 października 20243 paź Dobrze że czasy są takie że jak ktoś bardzo chce to w ciągu generacji może sobie pozwolić na wszystkie sprzęty.
Opublikowano 3 października 20243 paź 1 minute ago, drozdu7 said: Dobrze że czasy są takie że jak ktoś bardzo chce to w ciągu generacji może sobie pozwolić na wszystkie sprzęty. tylko po co? To nie czasy PS2, X, Gamecube. Teraz PS5 i Xbox niczym od siebie się nie różnią. No dobra, Xbox ma Quick Resume i nie wygląda jak gówno więc na plus.
Opublikowano 3 października 20243 paź No trochę tak. Xbox, ps 5 i Steam Deck to jest w 90 % taka sama biblioteka. Nintendo to coś innego. Dlatego napisałem że jeśli ktoś bardzo chce
Opublikowano 3 października 20243 paź Concord 62 na meta? Dodatek do starfielda potrzymaj mi piwo 54. Da się pobić największy " hit " Sony od lat? Da się. Tylko Głupi ( Spencer) I głupszy ( todd) mogli tego dokonać.
Opublikowano 3 października 20243 paź 5 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Concord 62 na meta? Dodatek do starfielda potrzymaj mi piwo 54. Da się pobić największy " hit " Sony od lat? Da się. Tylko Głupi ( Spencer) I głupszy ( todd) mogli tego dokonać. Spoko jeszcze spadnie, recenzenci nie pozostawią na tym DLC suchej nitki. Będzie coś jak 45/100. I czerwień. Jako psychofan Starfielda dałem za to miałkie doświadczenie 5+/10 na zachętę, ale inni trochę niżej.
Opublikowano 3 października 20243 paź Teraz już czekamy tylko na info że CoD w GP jest rozczarowaniem. Potem że Indiana też. I na wiosnę zmiana strategii Panowie
Opublikowano 3 października 20243 paź Cod jest rozczarowaniem od 14 lat a że przejął to xbox? Imo miejsce śmieci jest na wysypisku więc ideolo się odnajdą z śmiećpasie
Opublikowano 3 października 20243 paź "Dlaczego nas nie lubicie?" https://icon-era.com/threads/xbox-wants-to-know-why-studios-avoid-their-consoles.14306/
Opublikowano 3 października 20243 paź 7 minut temu, XM. napisał(a): Bombki kupione? To będą jedyne bomby Xboxa w tym roku
Opublikowano 3 października 20243 paź Chyba że zaliczymy kilka bomb na ryj użytkowników hehe Ja mam takie wrażenie że jeszcze jest właśnie czekanie na tego Coda w GP i Indiane bo to duża marka. To i tak pewnie nic nie zmieni i po nowym roku będzie już śmielsza ofensywa na inne platformy. Moim zdaniem te plotki o Halo, Forzy czy Gearsach na pleja to wcale nie musiałby być wyssane z palca tylko te tematy były grzane pewnie w kuluarach
Opublikowano 3 października 20243 paź Podobno ten milion graczy co ma tylko plejki dla CoD przechodzi w tym roku na xboxa.
Opublikowano 3 października 20243 paź 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Może przynajmniej DLC do Diablo IV będzie sukcesem. 2 godziny temu, drozdu7 napisał(a): Teraz już czekamy tylko na info że CoD w GP jest rozczarowaniem. Potem że Indiana też. I na wiosnę zmiana strategii Panowie Nie, teraz wszyscy czekamy na sztosa Silent Hill 2 nie zawracajcie sobie dupy jakimiś tanimi DLC czy tasiemcami.
Opublikowano 3 października 20243 paź Godzinę temu, jimmy napisał(a): moze jednak lepiej niech nie robia tego porta na Sonke 5
Opublikowano 3 października 20243 paź Juz pazdziernik, a najwiekszy wydawca wysrał walking sima na 6h, ktorego nawet najwierniejsi fani nie skonczyli i dlc na 5h z chujowa fabula. Xbox jak zawsze trzyma poziom.
Opublikowano 3 października 20243 paź Spokojnie. Zaraz podniecanko google map symulator bo graficzka.
Opublikowano 3 października 20243 paź Przecież to niebiescy podniecają się najbardziej niepotrzebną konsolą w historii "bo graficzka".
Opublikowano 3 października 20243 paź Ciekawe czy istnieje jakis graczyk który ma tylko xboxa, to musi byc przejebane zycie
Opublikowano 3 października 20243 paź 2 minuty temu, Shen napisał(a): Ciekawe czy istnieje jakis graczyk który ma tylko xboxa, to musi byc przejebane zycie znam takiego, po prostu coraz mniej gra ale nie wiąże tego stanu zniechęcenia z Xboxem, podobno jest świetny ale jedynie co odpalał w ostatnich miesiącach to symulator wędkarstwa ale z jakiegoś powodu ciągle narzeka na brak miejsca na dysku (?) mówi, że plejka chujowa bo małe pady (?). Siedzi na Xbox od Xone więc rozumiem, że jego psychika jest rozszarpana. Pytał w co sobie pograć, nie chciał nic z moich polecajek i wrócił do okazjonalnego łowienia ryb. Śmierć graczyka jest cicha.