Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ryan najlepszy koń trojański, pięknie posyła mele na ryje klapów  :banderas:

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 668,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
35 minut temu, Daddy napisał:

Ryan najlepszy koń trojański, pięknie posyła mele na ryje klapów  :banderas:

Boty jakie łase na komplementy od swoich Panów :kekw: Jakbym wiedział, ze taka wam to sprawi radość to by tez śmiecia czasami komplementował, nikomu zle nie życzę :)

Opublikowano

No cóż, skoro taki  np. HFW dalej mocno się sprzedaje to raczej ciężko żeby skopiowali ten pomysł.

Opublikowano
5 godzin temu, Czoperrr napisał:

Do końca roku do Gamepass trafią:

-A Plague Tale: Requiem (Day one, na plejkę za ponad dwie bomby)

-Scorn (Day one)

-Valheim (day one)

-Somerville (day one)

-High on life (day one)

-Warhammer Darktide (day one)

-Pentiment (day one)

-Persona 5 Royal

więc pjerdolisz kolego :reggie:

:kekw::kekw:

Qrva zatrzymajcie ta karuzele śmiechu 

Ad1 jak będzie za 50 PLN to się ogra, PS5 to nie Xbox tu gry wychodzą na bieżąco.

Scorn no sprawdzi się.

Persona 5 dawno ograna 

Warhammer dalej nie wiadomo kiedy bo znowu coś go przekładają no ale to dzień jak co dzień w zielonym szambie 

:kekw::kekw:

Xbox mam dwa lata i udało się nabyć 2-3 eksy, bo więcej nie ma :kekw:

Ps5 mam od dwóch tygodni i wpadła kolejna gra już 7 :banderas:

Co Sonka to Sonka i kolejne w drodze, no ale Scorn, somerville i inne govna w GP day one :kekw:

Opublikowano

Tak Soul, wszyscy widzieliśmy w zakupach te Twoje gry z PS4.

Opublikowano

Xbox? Konsola trzeciego wyboru. Od 2 dekad. 

Xboxa kupuje się na przykład po to żeby dzieciaki mogły grać w minecrafta żeby nie niszczyły padów od Sonki. 

Dla graczy (nie oglądaczy let`s play`ów) jest Sonka. Od premiery w 94 roku aż do teraz.

Opublikowano

Nie liczę. Ale kilka od A do Z. Kilka również z zeszłego roku dokończyłem. Kilka rozgrzebałem. Wiesz, na Sonce tyle dobra że czasem ma się syndrom pirata - Xboxowca i się zaczyna kilka tytułów na raz.

Opublikowano
20 minut temu, SnoD napisał:

Tak Soul, wszyscy widzieliśmy w zakupach te Twoje gry z PS4.

To tak jak na  Xboxie wszytsko do ogrania na fatcie z 2013 roku :kekw:

Opublikowano
9 godzin temu, LiŚciu napisał:

Ty pało, po kiego chuja masz mnie w znajomych na Sonce żeby teraz forumowiczów kłamać?

Prosiłem żebyś zamknął ryja bezbeczny pioterze. A ty nadal jak niewolnik siedisz i smuty walisz. Ić stont

eksplozka_dupy.gif

27 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie liczę. Ale kilka od A do Z. Kilka również z zeszłego roku dokończyłem. Kilka rozgrzebałem. Wiesz, na Sonce tyle dobra że czasem ma się syndrom pirata - Xboxowca i się zaczyna kilka tytułów na raz.

Czyli nic. Typowy  sfrustrowanay dziad teoretyk, który wchodzi do CW żeby się wyładować na biednych konsolomaniakach. Pewnie hazardzista albo impotent jakiś. :sonkassie:

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Xbox? Konsola trzeciego wyboru. Od 2 dekad. 

Xboxa kupuje się na przykład po to żeby dzieciaki mogły grać w minecrafta żeby nie niszczyły padów od Sonki. 

Dla graczy (nie oglądaczy let`s play`ów) jest Sonka. Od premiery w 94 roku aż do teraz.

Coś w tym jest, ze u wszytkich moich znajomych, którzy maja dzieciaki to w salonie jebutny oled z ps5, a w pokoju dzieciaka xbox do minecrafta podłączony pod 32 cale Samsunga :)

Opublikowano

Mały izonek odwiedza znajomych i zostaje wyrzucony do pokoju dziecięcego z innymi milusińskimi żeby sobie pograł w Minecraft na Xboksie:dynia:

Niczego innego się nie spodziewałem obserwując posty tego dzieciaka :potter:

Teraz już wiecie skąd u biedaka taka nienawiść do marki Xbox :sonkassie:

Opublikowano
Godzinę temu, Hubert249 napisał:

żeby się wyładować na biednych

No są biedni. Bogactwo tylko na Sonce.

41 minut temu, izon napisał:

a w pokoju dzieciaka xbox do minecrafta podłączony pod 32 cale Samsunga :)

Właściwy tv do tej konsoli.

Opublikowano

Jesień nadchodzi a u botów dalej 0 stopni. Oj będzie zimno w tym roku. Nawet dupy jedną gra nie kgrzejecie na XSX. Szlachta niebieska od września zaczyna kolejny marsz, a robaki zielone będą pod naszymi butami dokonywać żywota.

Opublikowano
8 godzin temu, Soul napisał:

PS5 to nie Xbox tu gry wychodzą na bieżąco.

Ale co miesiąc wychodzą jakieś gry niedostępne na Xboxie? Czy mówisz tych trzech dużych grach więcej w skali roku? 

Ja od kiedy kupiłem XSX cały czas coś przechodzę, kończę jedno zaczynam drugie. I nic nie zapowiada żeby miało się to zmienić. Były w tym exy od MS, multiplatformy i gierki z poprzednich generacji. Cały czas coś. 

Czasy PSXa wspominam najpiękniej, ale to jaka jest teraz wygoda, wybór i komfort to też miazga 

Opublikowano

A kto jest w stanie wspierać swoją konsole co miesiąc? Nie ma takich ale tu przynajmniej dostałem w tym roku

Horizona 2

GT7

Ghostwrite Tokyo

Strey czy jak on tam się zwie 

Vs 

Starocie i ID gierki, niestety na ten moment Xbox to świetlna konsola do ogrywania starych gier i indyków, może kiedyś się to zmieni. 

Ale na teraz nie ma tu czego bronić jest słabo i nawet scorn na 6h tego nie ratuje

Ja widząc co się dzieje kupiłem sprzęt na.ktorym pogram w masę nowych gier plus multiplatformy jak chce choć akurat tu jest w co grać i po multiplatformy nie trzeba sięgać. Zamykam się do rynku konsolowego bo ja PC nie mam i na nim nie gram dla mnie istnieją tylko konsole  ;)

A jeszcze nie mam takich gier i siebie jak 

Ratchet i Returnal a zaraz kolejne hity. ;)

Edytowane przez Soul

Opublikowano
7 minut temu, Soul napisał:

Zamykam się do rynku konsolowego bo ja PC nie mam i na nim nie gram dla mnie istnieją tylko konsole  ;)

To brak Ci jakiejkolwiek perspektywy i można Cie nazwać już teraz klapem roku. 

Opublikowano

Bociaki z braku gier chcą się napierdalac w console wars gierkami z Goga. Ja wiem, ze Xbox to kopalnia darmowego szrotu z humble bumble czy epica ale miejcie już nie tylko godność ale i rozum :shieeet:

Opublikowano

Jeszcze Sifu, zaraz God Of War,  TLOU remake - qrwa 7 gierek Vs 0 tylko w tym roku. W 1 rok Sony wypluwa więcej gier niż te zielone przegrywy przez całą generacje. 

No ale infografika że studiami robi wrażenie.:stupid:

Opublikowano
26 minut temu, Soul napisał:

Ale na teraz nie ma tu czego bronić jest słabo

No przecież nikt nie broni tu MS w tym roku, bo zjebali z exami i już. Nie możesz jednak zaprzeczyć że w zeszłym roku sytuacja była inna. 

Nie można też zaprzeczać że nie ma w co grać, bo exy to niewielka część ogrywanych gier w roku. 

Dla mnie ogrywane w zeszłym roku RE2Remake, Control czy niesamowite Sekiro w tym roku, to bez różnicy ze nie są exami. Są wyjebane i już. 

Opublikowano

No w zeszłym roku sytuacja była taka jak od 10 lat. Forza/Halo/Gearsy i do zobaczenia w kolrjnrj generacji.

Opublikowano
38 minut temu, easye napisał:

No w zeszłym roku sytuacja była taka jak od 10 lat. Forza/Halo/Gearsy i do zobaczenia w kolrjnrj generacji.

Rozumiem, ze samolociki robią za nowe Gearsy?:shieeet: A sytuacja była znacznie gorsza ponieważ wyszły same DLC, a nie pełnoprawne części :reggie: