Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 35 minut temu, Daddy napisał: Ryan najlepszy koń trojański, pięknie posyła mele na ryje klapów Boty jakie łase na komplementy od swoich Panów Jakbym wiedział, ze taka wam to sprawi radość to by tez śmiecia czasami komplementował, nikomu zle nie życzę
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l No cóż, skoro taki np. HFW dalej mocno się sprzedaje to raczej ciężko żeby skopiowali ten pomysł.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 5 godzin temu, Czoperrr napisał: Do końca roku do Gamepass trafią: -A Plague Tale: Requiem (Day one, na plejkę za ponad dwie bomby) -Scorn (Day one) -Valheim (day one) -Somerville (day one) -High on life (day one) -Warhammer Darktide (day one) -Pentiment (day one) -Persona 5 Royal więc pjerdolisz kolego Qrva zatrzymajcie ta karuzele śmiechu Ad1 jak będzie za 50 PLN to się ogra, PS5 to nie Xbox tu gry wychodzą na bieżąco. Scorn no sprawdzi się. Persona 5 dawno ograna Warhammer dalej nie wiadomo kiedy bo znowu coś go przekładają no ale to dzień jak co dzień w zielonym szambie Xbox mam dwa lata i udało się nabyć 2-3 eksy, bo więcej nie ma Ps5 mam od dwóch tygodni i wpadła kolejna gra już 7 Co Sonka to Sonka i kolejne w drodze, no ale Scorn, somerville i inne govna w GP day one
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Za rok dwa zaś będziesz u kolegi na Youtubie się brandzlował do Xboxa
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Xbox? Konsola trzeciego wyboru. Od 2 dekad. Xboxa kupuje się na przykład po to żeby dzieciaki mogły grać w minecrafta żeby nie niszczyły padów od Sonki. Dla graczy (nie oglądaczy let`s play`ów) jest Sonka. Od premiery w 94 roku aż do teraz.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Nie liczę. Ale kilka od A do Z. Kilka również z zeszłego roku dokończyłem. Kilka rozgrzebałem. Wiesz, na Sonce tyle dobra że czasem ma się syndrom pirata - Xboxowca i się zaczyna kilka tytułów na raz.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 20 minut temu, SnoD napisał: Tak Soul, wszyscy widzieliśmy w zakupach te Twoje gry z PS4. To tak jak na Xboxie wszytsko do ogrania na fatcie z 2013 roku
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 9 godzin temu, LiŚciu napisał: Ty pało, po kiego chuja masz mnie w znajomych na Sonce żeby teraz forumowiczów kłamać? Prosiłem żebyś zamknął ryja bezbeczny pioterze. A ty nadal jak niewolnik siedisz i smuty walisz. Ić stont eksplozka_dupy.gif 27 minut temu, LiŚciu napisał: Nie liczę. Ale kilka od A do Z. Kilka również z zeszłego roku dokończyłem. Kilka rozgrzebałem. Wiesz, na Sonce tyle dobra że czasem ma się syndrom pirata - Xboxowca i się zaczyna kilka tytułów na raz. Czyli nic. Typowy sfrustrowanay dziad teoretyk, który wchodzi do CW żeby się wyładować na biednych konsolomaniakach. Pewnie hazardzista albo impotent jakiś.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Godzinę temu, LiŚciu napisał: Xbox? Konsola trzeciego wyboru. Od 2 dekad. Xboxa kupuje się na przykład po to żeby dzieciaki mogły grać w minecrafta żeby nie niszczyły padów od Sonki. Dla graczy (nie oglądaczy let`s play`ów) jest Sonka. Od premiery w 94 roku aż do teraz. Coś w tym jest, ze u wszytkich moich znajomych, którzy maja dzieciaki to w salonie jebutny oled z ps5, a w pokoju dzieciaka xbox do minecrafta podłączony pod 32 cale Samsunga
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Mały izonek odwiedza znajomych i zostaje wyrzucony do pokoju dziecięcego z innymi milusińskimi żeby sobie pograł w Minecraft na Xboksie Niczego innego się nie spodziewałem obserwując posty tego dzieciaka Teraz już wiecie skąd u biedaka taka nienawiść do marki Xbox
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Hubert249 napisał: żeby się wyładować na biednych No są biedni. Bogactwo tylko na Sonce. 41 minut temu, izon napisał: a w pokoju dzieciaka xbox do minecrafta podłączony pod 32 cale Samsunga Właściwy tv do tej konsoli.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Jesień nadchodzi a u botów dalej 0 stopni. Oj będzie zimno w tym roku. Nawet dupy jedną gra nie kgrzejecie na XSX. Szlachta niebieska od września zaczyna kolejny marsz, a robaki zielone będą pod naszymi butami dokonywać żywota.
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l 8 godzin temu, Soul napisał: PS5 to nie Xbox tu gry wychodzą na bieżąco. Ale co miesiąc wychodzą jakieś gry niedostępne na Xboxie? Czy mówisz tych trzech dużych grach więcej w skali roku? Ja od kiedy kupiłem XSX cały czas coś przechodzę, kończę jedno zaczynam drugie. I nic nie zapowiada żeby miało się to zmienić. Były w tym exy od MS, multiplatformy i gierki z poprzednich generacji. Cały czas coś. Czasy PSXa wspominam najpiękniej, ale to jaka jest teraz wygoda, wybór i komfort to też miazga
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l A kto jest w stanie wspierać swoją konsole co miesiąc? Nie ma takich ale tu przynajmniej dostałem w tym roku Horizona 2 GT7 Ghostwrite Tokyo Strey czy jak on tam się zwie Vs Starocie i ID gierki, niestety na ten moment Xbox to świetlna konsola do ogrywania starych gier i indyków, może kiedyś się to zmieni. Ale na teraz nie ma tu czego bronić jest słabo i nawet scorn na 6h tego nie ratuje Ja widząc co się dzieje kupiłem sprzęt na.ktorym pogram w masę nowych gier plus multiplatformy jak chce choć akurat tu jest w co grać i po multiplatformy nie trzeba sięgać. Zamykam się do rynku konsolowego bo ja PC nie mam i na nim nie gram dla mnie istnieją tylko konsole A jeszcze nie mam takich gier i siebie jak Ratchet i Returnal a zaraz kolejne hity. Edytowane 4 sierpnia 20222 l przez Soul
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l 7 minut temu, Soul napisał: Zamykam się do rynku konsolowego bo ja PC nie mam i na nim nie gram dla mnie istnieją tylko konsole To brak Ci jakiejkolwiek perspektywy i można Cie nazwać już teraz klapem roku.
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l Bociaki z braku gier chcą się napierdalac w console wars gierkami z Goga. Ja wiem, ze Xbox to kopalnia darmowego szrotu z humble bumble czy epica ale miejcie już nie tylko godność ale i rozum
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l Jeszcze Sifu, zaraz God Of War, TLOU remake - qrwa 7 gierek Vs 0 tylko w tym roku. W 1 rok Sony wypluwa więcej gier niż te zielone przegrywy przez całą generacje. No ale infografika że studiami robi wrażenie.
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l 26 minut temu, Soul napisał: Ale na teraz nie ma tu czego bronić jest słabo No przecież nikt nie broni tu MS w tym roku, bo zjebali z exami i już. Nie możesz jednak zaprzeczyć że w zeszłym roku sytuacja była inna. Nie można też zaprzeczać że nie ma w co grać, bo exy to niewielka część ogrywanych gier w roku. Dla mnie ogrywane w zeszłym roku RE2Remake, Control czy niesamowite Sekiro w tym roku, to bez różnicy ze nie są exami. Są wyjebane i już.
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l No w zeszłym roku sytuacja była taka jak od 10 lat. Forza/Halo/Gearsy i do zobaczenia w kolrjnrj generacji.
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l 38 minut temu, easye napisał: No w zeszłym roku sytuacja była taka jak od 10 lat. Forza/Halo/Gearsy i do zobaczenia w kolrjnrj generacji. Rozumiem, ze samolociki robią za nowe Gearsy? A sytuacja była znacznie gorsza ponieważ wyszły same DLC, a nie pełnoprawne części