Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ryan najlepszy koń trojański, pięknie posyła mele na ryje klapów  :banderas:

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 739,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
35 minut temu, Daddy napisał:

Ryan najlepszy koń trojański, pięknie posyła mele na ryje klapów  :banderas:

Boty jakie łase na komplementy od swoich Panów :kekw: Jakbym wiedział, ze taka wam to sprawi radość to by tez śmiecia czasami komplementował, nikomu zle nie życzę :)

Opublikowano

No cóż, skoro taki  np. HFW dalej mocno się sprzedaje to raczej ciężko żeby skopiowali ten pomysł.

Opublikowano
5 godzin temu, Czoperrr napisał:

Do końca roku do Gamepass trafią:

-A Plague Tale: Requiem (Day one, na plejkę za ponad dwie bomby)

-Scorn (Day one)

-Valheim (day one)

-Somerville (day one)

-High on life (day one)

-Warhammer Darktide (day one)

-Pentiment (day one)

-Persona 5 Royal

więc pjerdolisz kolego :reggie:

:kekw::kekw:

Qrva zatrzymajcie ta karuzele śmiechu 

Ad1 jak będzie za 50 PLN to się ogra, PS5 to nie Xbox tu gry wychodzą na bieżąco.

Scorn no sprawdzi się.

Persona 5 dawno ograna 

Warhammer dalej nie wiadomo kiedy bo znowu coś go przekładają no ale to dzień jak co dzień w zielonym szambie 

:kekw::kekw:

Xbox mam dwa lata i udało się nabyć 2-3 eksy, bo więcej nie ma :kekw:

Ps5 mam od dwóch tygodni i wpadła kolejna gra już 7 :banderas:

Co Sonka to Sonka i kolejne w drodze, no ale Scorn, somerville i inne govna w GP day one :kekw:

Opublikowano

Tak Soul, wszyscy widzieliśmy w zakupach te Twoje gry z PS4.

Opublikowano

Xbox? Konsola trzeciego wyboru. Od 2 dekad. 

Xboxa kupuje się na przykład po to żeby dzieciaki mogły grać w minecrafta żeby nie niszczyły padów od Sonki. 

Dla graczy (nie oglądaczy let`s play`ów) jest Sonka. Od premiery w 94 roku aż do teraz.

Opublikowano

Nie liczę. Ale kilka od A do Z. Kilka również z zeszłego roku dokończyłem. Kilka rozgrzebałem. Wiesz, na Sonce tyle dobra że czasem ma się syndrom pirata - Xboxowca i się zaczyna kilka tytułów na raz.

Opublikowano
20 minut temu, SnoD napisał:

Tak Soul, wszyscy widzieliśmy w zakupach te Twoje gry z PS4.

To tak jak na  Xboxie wszytsko do ogrania na fatcie z 2013 roku :kekw:

Opublikowano
9 godzin temu, LiŚciu napisał:

Ty pało, po kiego chuja masz mnie w znajomych na Sonce żeby teraz forumowiczów kłamać?

Prosiłem żebyś zamknął ryja bezbeczny pioterze. A ty nadal jak niewolnik siedisz i smuty walisz. Ić stont

eksplozka_dupy.gif

27 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie liczę. Ale kilka od A do Z. Kilka również z zeszłego roku dokończyłem. Kilka rozgrzebałem. Wiesz, na Sonce tyle dobra że czasem ma się syndrom pirata - Xboxowca i się zaczyna kilka tytułów na raz.

Czyli nic. Typowy  sfrustrowanay dziad teoretyk, który wchodzi do CW żeby się wyładować na biednych konsolomaniakach. Pewnie hazardzista albo impotent jakiś. :sonkassie:

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Xbox? Konsola trzeciego wyboru. Od 2 dekad. 

Xboxa kupuje się na przykład po to żeby dzieciaki mogły grać w minecrafta żeby nie niszczyły padów od Sonki. 

Dla graczy (nie oglądaczy let`s play`ów) jest Sonka. Od premiery w 94 roku aż do teraz.

Coś w tym jest, ze u wszytkich moich znajomych, którzy maja dzieciaki to w salonie jebutny oled z ps5, a w pokoju dzieciaka xbox do minecrafta podłączony pod 32 cale Samsunga :)

Opublikowano

Mały izonek odwiedza znajomych i zostaje wyrzucony do pokoju dziecięcego z innymi milusińskimi żeby sobie pograł w Minecraft na Xboksie:dynia:

Niczego innego się nie spodziewałem obserwując posty tego dzieciaka :potter:

Teraz już wiecie skąd u biedaka taka nienawiść do marki Xbox :sonkassie:

Opublikowano
Godzinę temu, Hubert249 napisał:

żeby się wyładować na biednych

No są biedni. Bogactwo tylko na Sonce.

41 minut temu, izon napisał:

a w pokoju dzieciaka xbox do minecrafta podłączony pod 32 cale Samsunga :)

Właściwy tv do tej konsoli.

Opublikowano

Jesień nadchodzi a u botów dalej 0 stopni. Oj będzie zimno w tym roku. Nawet dupy jedną gra nie kgrzejecie na XSX. Szlachta niebieska od września zaczyna kolejny marsz, a robaki zielone będą pod naszymi butami dokonywać żywota.

Opublikowano
8 godzin temu, Soul napisał:

PS5 to nie Xbox tu gry wychodzą na bieżąco.

Ale co miesiąc wychodzą jakieś gry niedostępne na Xboxie? Czy mówisz tych trzech dużych grach więcej w skali roku? 

Ja od kiedy kupiłem XSX cały czas coś przechodzę, kończę jedno zaczynam drugie. I nic nie zapowiada żeby miało się to zmienić. Były w tym exy od MS, multiplatformy i gierki z poprzednich generacji. Cały czas coś. 

Czasy PSXa wspominam najpiękniej, ale to jaka jest teraz wygoda, wybór i komfort to też miazga 

Opublikowano

A kto jest w stanie wspierać swoją konsole co miesiąc? Nie ma takich ale tu przynajmniej dostałem w tym roku

Horizona 2

GT7

Ghostwrite Tokyo

Strey czy jak on tam się zwie 

Vs 

Starocie i ID gierki, niestety na ten moment Xbox to świetlna konsola do ogrywania starych gier i indyków, może kiedyś się to zmieni. 

Ale na teraz nie ma tu czego bronić jest słabo i nawet scorn na 6h tego nie ratuje

Ja widząc co się dzieje kupiłem sprzęt na.ktorym pogram w masę nowych gier plus multiplatformy jak chce choć akurat tu jest w co grać i po multiplatformy nie trzeba sięgać. Zamykam się do rynku konsolowego bo ja PC nie mam i na nim nie gram dla mnie istnieją tylko konsole  ;)

A jeszcze nie mam takich gier i siebie jak 

Ratchet i Returnal a zaraz kolejne hity. ;)

Edytowane przez Soul

Opublikowano
7 minut temu, Soul napisał:

Zamykam się do rynku konsolowego bo ja PC nie mam i na nim nie gram dla mnie istnieją tylko konsole  ;)

To brak Ci jakiejkolwiek perspektywy i można Cie nazwać już teraz klapem roku. 

Opublikowano

Bociaki z braku gier chcą się napierdalac w console wars gierkami z Goga. Ja wiem, ze Xbox to kopalnia darmowego szrotu z humble bumble czy epica ale miejcie już nie tylko godność ale i rozum :shieeet:

Opublikowano

Jeszcze Sifu, zaraz God Of War,  TLOU remake - qrwa 7 gierek Vs 0 tylko w tym roku. W 1 rok Sony wypluwa więcej gier niż te zielone przegrywy przez całą generacje. 

No ale infografika że studiami robi wrażenie.:stupid:

Opublikowano
26 minut temu, Soul napisał:

Ale na teraz nie ma tu czego bronić jest słabo

No przecież nikt nie broni tu MS w tym roku, bo zjebali z exami i już. Nie możesz jednak zaprzeczyć że w zeszłym roku sytuacja była inna. 

Nie można też zaprzeczać że nie ma w co grać, bo exy to niewielka część ogrywanych gier w roku. 

Dla mnie ogrywane w zeszłym roku RE2Remake, Control czy niesamowite Sekiro w tym roku, to bez różnicy ze nie są exami. Są wyjebane i już. 

Opublikowano

No w zeszłym roku sytuacja była taka jak od 10 lat. Forza/Halo/Gearsy i do zobaczenia w kolrjnrj generacji.

Opublikowano
38 minut temu, easye napisał:

No w zeszłym roku sytuacja była taka jak od 10 lat. Forza/Halo/Gearsy i do zobaczenia w kolrjnrj generacji.

Rozumiem, ze samolociki robią za nowe Gearsy?:shieeet: A sytuacja była znacznie gorsza ponieważ wyszły same DLC, a nie pełnoprawne części :reggie: