Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Okres przedświąteczny, świecąca choinka i przygody Indiany Jonesa w Gamepassiku? Pięknie.

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 636,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

W tym czasie dzieci klapersów pod choinke dostaną kromke chleba i kilo soli bo ich stary przejebał pieniążki na call of duty za 3 i pół bomby!

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

I na Steam też, ale RDR goni xD

image.png.fdc1b92128b49daedeac8b455a92db42.png

RDR wspaniala gra. 

Prawdziwy gracz doceni ja chocby z czasem. 

Mi pierwsze przejscie nie podeszlo, ale jak wydali na Switcha, to kupilem pudelko i poszly wszystkie znaczniki w podstawce i DLC + zlapane koniki jezdzcow z dodatku. 

Swietna gierka i dodatek

Opublikowano
Godzinę temu, Pierre Deck napisał(a):

i na PS Store

To nie prawda że na PlayStation gra się głównie w CoDa i Fifkę. Na PlayStation gra się w ekskluzywne gry, tworzone z pasją i na poziomie wyżej niż wszystko inne 

Opublikowano

Pinćset złotych piękny kawalerze ;)

Siedzę, gram sobie na Rog Ally z Windowsem, w Persona 3 Reload na premierę w GP + season pass z DLC gratis i sobie myślę, że kiedyś ta seria była highlightem PSP i Vity. A dzisiaj Sony nie ma nawet handhelda żeby to odpalić.

No nieźle ich MS wykolegował na ich własnym terenie nawet specjalnie nic nie robiąc :p

Opublikowano

A ludzie wciąż twierdzą że Playstation to w przeciwieństwie do xboxa platforma dla koneserów, bo można w Persone zagrać - realna wypowiedź z tematu PS5 

Opublikowano

Tzn napewno piecze ich dupsko że utopili na Concordzie i póki co zakupie Bungie ciężarówki hajsu. 

A taki MS ma teraz tyle marek zarabiających szmalec.

Spiderman 2 pewnie na siebie zarobił, ale reszta? Milion czy tam dwa miliony sprzedanego exa to nie jest pewnie to na co liczy Sony

Opublikowano

Na pewno nie przy gigantycznych nakładach Sony na marketing marki Playstation. Niestety to miecz obusieczny.

Opublikowano
38 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Tzn napewno piecze ich dupsko że utopili na Concordzie i póki co zakupie Bungie ciężarówki hajsu. 

A taki MS ma teraz tyle marek zarabiających szmalec.

Spiderman 2 pewnie na siebie zarobił, ale reszta? Milion czy tam dwa miliony sprzedanego exa to nie jest pewnie to na co liczy Sony

jakby sonka tak dobrze na zarabiala na swojej platformie, to by nie zaczela tak namietnie portowac na PC.

Na sofcie to chyba jedynie Nintendo wychodzi mocno na plus. 

Sonka fifty-fifty z softem, a Xbox jest jak firma-fanaberia zony jakiegos bogacza. Jebanie pod kreska miesiac w miesiac, ale niech ma, by nie wkurwiala w domu

Opublikowano
1 godzinę temu, SnoD napisał(a):

A dzisiaj Sony nie ma nawet handhelda żeby to odpalić.

Jak nie ma, a dualsense z doklejonym ekranem lcd to co :) Coś słyszałem że mogą być problemy z wifi ale wtedy wystarczy kupić router za 5bomb i już możemy cieszyć się grą pod kocykiem. 

Opublikowano
1 minutę temu, Pierre Deck napisał(a):

Patch graficzny jako oddzielna gra?

Tylko sonka potrafi tak dymac swoja sekte zjebow

Uczą się od Nintendo

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał(a):

Jak nie ma, a dualsense z doklejonym ekranem lcd to co :) Coś słyszałem że mogą być problemy z wifi ale wtedy wystarczy kupić router za 5bomb i już możemy cieszyć się grą pod kocykiem. 

Widziałem to dzisiaj za 900 zł w MM. Myślałem, że to do streamingu swoich gier z chmury, a to streaming z PS w sieci domowej. Deal życia :p

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

remakowy nektar z psiochy Aloyki.

Za darmo nie chciałbym ponownie przeżywać tej "przygody" a tu wariaciki jeszcze płacą za to ;)

Opublikowano

Jakby dali również remaster gumowego mamuta to bym się zastanowił nad zakupem świętej alojki pierwszej.

Opublikowano

A tfu, oczywiście graczyki pewnie się skurwią ale jak pięknie by było jakby ten guwizon się nie sprzedał :)

Opublikowano
Cytat

Drugim nieoczywistym aspektem Horizon Zero Dawn Remastered jest wdrożenie do tego świata więcej życia. Do dziś pamiętam, jak oryginalna gra rozczarowała mnie właśnie sztucznością osad i wszechobecną pustką. W Zero Dawn wszystkie ludzkie siedliska wyglądały albo jak elementy dorzucone na ostatnią chwilę (kiedy zorientowano się, że na mapie musi być coś więcej niż dzicz), albo takie, na które przeznaczono zdecydowanie za małą część budżetu.

Po zapowiedziach Sony sądziłem, że ulepszone dialogi będą tylko drobnym bonusem na tle liftingu graficznego, ale okazuje się, że mają spore znaczenie w odbiorze remastera. Rozmowy, które wyglądały jak przedstawienia kukiełkowe, były jednym z najsłabszych elementów oryginału z 2017 roku, który kłuł w oczy nawet wtedy.

Nie byłem przekonany do Horizon Zero Dawn Remastered, póki sam nie zagrałem | Eurogamer.pl

xddd niedobra było mówić o tym w 2017 że Horizon to pusty ubiworld bez immersji i z gadającymi kukłami, dopiero recenzenci mówią o tym przy okazji patcha za 10 dolarów 7 lat później.

Najlepsze 6+/10 w historii gamingu

Opublikowano

image.png.34557d1b7ad660a15fad526adc90085f.png>image.png.4d2df7e09667b858017f81868f0d9528.png

Pararemaster lepszy niż gra roku na Xboxa, buhaha, buhaha, buhahahaha

Opublikowano

Nie wiem co gorsze, 85 dla tej spierdoliny czy banda jimmiego i reszty koniotrzepów co już przebierają nózkami żeby zagrać w to na PROsiaczku xddd

Typy podjarane na premierę upscallera, kurierzy będą męczeni kiedy dostawa, napędy pozamawiane wiele tygodni temu, co chwilę sprawdzany status bo oni to muszą mieć natychmiast, zaraz po północy żeby startować z gierkami na "nowej" konsoli. 

No ostro pojebana ta sekta

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

ciekawe czy oceniający CoDa brali pod uwagę zajebistą zabawę w RANKEDACH ?