Opublikowano 5 listopada 20241 r Co wy z tą maścią xd jakbym chciał to bym kupił, to nie jest jakiś towar dla wybrańców zostanę przy Facie, mocniejszego Xboxa też bym nie kupił zaznaczam .
Opublikowano 5 listopada 20241 r Bo ty zazdrościsz xD Mój ulubiony argument, BO ZAZDROŚCISZ. Czego kurwa, kawałka plastiku po który mogę iść do sklepu choćby i teraz? A nie, w sumie teraz to nie, po pracy bym mógł. Wiecie kto jeszcze mówił, że mu zazdrościmy? Pipolino. Stajecie się tym, czego tak bardzo nienawidzicie
Opublikowano 5 listopada 20241 r Jak dobrze przesmaruje wątrobę to może nawet trafi w literki na klawiaturze żeby napisać, że wszystkim gościom podoba się design tej konsoli. A tak naprawdę nie ma gości i nie ma designu, jest tylko marskość wątroby i halucynacje z odwodnienia
Opublikowano 5 listopada 20241 r 12 minut temu, Bzduras napisał(a): Bo ty zazdrościsz xD Mój ulubiony argument, BO ZAZDROŚCISZ. Co XD Po prostu piecze, nie wiem z jakiego powodu.
Opublikowano 5 listopada 20241 r Pewnie z zazdrości, co nie? Nic nie piecze, jak ktoś chce to niech sobie kupuje, ale udawanie przed samym sobą i innymi, że to jest cokolwiek więcej ponad kupno nowej karty graficznej to zwyczajna hipokryzja. Wydajesz kupę siana żeby grać w gierki, które już masz, ale ładniej. No i okej, ale nie róbcie kurwy z logiki, kryptopececiarze
Opublikowano 5 listopada 20241 r Ból dupy wypalonych biedaków praktycznie już nie do zniesienia, a mamy dopiero wtorek Chłopaki idziecie się położyć w czwartek przed Media Marktem żeby ludzie nie weszli i nie kupili? To nic nie da
Opublikowano 5 listopada 20241 r Jimmy Tobie sam Hiroki Tiktoki przyjedzie wręczyć kolejne modele plejki, za oddanie marce
Opublikowano 5 listopada 20241 r 7 minut temu, Szermac napisał(a): Ale bzdury xD Wyprowadź mnie z błędu i wypisz mi tutaj wszystkie te nowe sztosy, które będziesz ogrywać na PS5 Pro wraz z odpaleniem konsoli Śmiało, wybij mi argument z ręki i ośmiesz na tle foruma, ja poczekam na spokojnie.
Opublikowano 5 listopada 20241 r 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): Śmiało, wybij mi argument z ręki i ośmiesz na tle foruma, ja poczekam na spokojnie. Nie, nie mogę Ci tego zrobić
Opublikowano 5 listopada 20241 r No dawaj, daję Ci darmową okazję na sprzedanie mi e-liścia w ryj, śmiało Bo przecież nie będziesz grał w stare gry, które są dostępne już teraz, dzisiaj, ale w ładniejszej grafice, prawda?
Opublikowano 5 listopada 20241 r Ale chłopaki specjalnie nie ograli niektórych gier żeby móc na PRO Szach mat Zbyszku
Opublikowano 5 listopada 20241 r 10 minut temu, Bzduras napisał(a): No dawaj, daję Ci darmową okazję na sprzedanie mi e-liścia w ryj, śmiało Nie e
Opublikowano 5 listopada 20241 r 16 minut temu, Bzduras napisał(a): wszystkie te nowe sztosy, które będziesz ogrywać na PS5 Pro wraz z odpaleniem konsoli Alan Wake 2 Albatroz Apex Legends Assassin’s Creed Mirage Baldur’s Gate 3 Call of Duty: Black Ops 6 EA Sports College Football 25 Dead Island 2 Demon’s Souls Diablo IV Dragon Age: The Veilguard Dragon’s Dogma 2 Dying Light 2 Reloaded Edition EA Sports FC 25 Enlisted F1 24 Final Fantasy VII Rebirth Fortnite God of War Ragnarök Hogwarts Legacy Horizon Forbidden West Horizon Zero Dawn Remastered Kayak VR: Mirage Lies of P Lords of the Fallen (2023) Madden NFL 25 Marvel’s Spider-Man Remastered Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Marvel’s Spider-Man 2 Naraka: Bladepoint NBA 2K25 No Man’s Sky Palworld Paladin’s Passage Planet Coaster 2 Professional Spirits Baseball 2024-2025 Ratchet & Clank: Rift Apart Resident Evil 4 Resident Evil Village Rise of the Ronin Rogue Flight Star Wars: Jedi Survivor Star Wars: Outlaws Stellar Blade Test Drive Unlimited: Solar Crown The Callisto Protocol The Crew Motorfest The Finals The First Descendant The Last of Us Part I The Last of Us Part II Remastered Until Dawn War Thunder Warframe World of Warships: Legends OSTRA MARTWICA MÓZGOWA klapy pewnie włączą tlou2 z kolejnym paczem a tak serio to RE4 i BG3 ciekawią mnie zmiany.
Opublikowano 5 listopada 20241 r Dla takiego lineupu eksów niedostępnych nigdzie indziej kupuje się konsolę Mówię, upgrade jak wymiana 3080 na 4080 to obrońcy marki ci napiszą, że wcale nie. Pojebana akcja
Opublikowano 5 listopada 20241 r Zazdrościcie i tyle. Ktoś chce to sobie kupi PS5 Pro za 3500 zł a ktoś inny sobie kupi kartę graficzną za 10 tysięcy co jest jeszcze większym idiotyzmem.
Opublikowano 5 listopada 20241 r Dziękujemy krzysiu za tę jakże potrzebną społeczności forum psiks ekstremalny wypowiedź, zajmuje ona specjalne miejsce w moim serduszku.
Opublikowano 5 listopada 20241 r Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Czego kurwa, kawałka plastiku po który mogę iść do sklepu choćby i teraz? A nie, w sumie teraz to nie, po pracy bym mógł. Dokładnie. W czwartek zachciało mi się Switcha, poszedłem w sobotę do sklepu i po prostu kupiłem, a ci spusty, jakby ten kawałek plastiku był dla wybrańców
Opublikowano 5 listopada 20241 r 2 minutes ago, Shago said: Dokładnie. W czwartek zachciało mi się Switcha, poszedłem w sobotę do sklepu i po prostu kupiłem, a ci spusty, jakby ten kawałek plastiku był dla wybrańców Dziwna zachcianka kupować Switcha pod koniec 2024 roku
Opublikowano 5 listopada 20241 r Pół niedzieli przegrane w Mario Wonder oraz w Mario Party i Just Dance wraz z żoną + wczoraj partyjka po pracy. Póki co daje radę
Opublikowano 5 listopada 20241 r 41 minut temu, Czoperrr napisał(a): Dziwna zachcianka kupować Switcha pod koniec 2024 roku Zawsze lepiej niż steam deck. No ale najlepszy z tych wszystkich sprzętów to i tak Portal