Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

No przecież mam Portala, jeżdżę po Polsce, zabieram go ze sobą i gram, nie ma żadnego dławienia, przytnie się raz na kilka minut na kilka sekund i tyle, nara :lapka:

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 637,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Dokładnie, oczywiście najwięcej do powiedzenia na temat PORTALA mają osoby które go nie posiadają. 

ps

ja też nie mam 

Opublikowano

No niech będzie, ja z remote play jestem zadowolony ale nie odważyłem się próbować poza domem xd

Opublikowano

No nie, będę kłamał, że nie działa jak działa xD Weź się w garść

Opublikowano

Dla Paolo już za późno, wowik pożarł dusze tego zagrywa :)

Opublikowano

ale naprawdę z tym wowem to już dajcie spokój... na pewno Paolo gra w to ironicznie 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

życzę wytrwałości w walce z chorobą, dasz radę

gtfo-wypierdalaj.gif

Opublikowano

Paolo dawaj c0rwa zagraj w mario jak normalny zdrowy chłop bo aż żal patrzeć :)

Opublikowano

WOW to musi byc jakis eksperyment spoleczny 

Kupujesz gre za pelna cene, kupujesz DLC za pelna cene  i chuja w nia pograsz, jak jeszcze abonamentu nie bedziesz oplacac

WOW - Wielka operacja Wydymiania (fanów)

Opublikowano

Dzieli nas dużo, ale łączy nas to, że wowikowi wszyscy zgodnie chórem mówimy

h0QgopH.gif

and I think that's beautiful

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Dzieli nas dużo, ale łączy nas to, że wowikowi wszyscy zgodnie chórem mówimy

h0QgopH.gif

and I think that's beautiful

Ale czemu tak agresywnie w kierunku Paolo i Jimmiego 

Opublikowano

wowiarzowca kop z gumowca

Opublikowano

Paolo zakładaj te trzewiki mrocznego elfa +3 do speeda i wypierdalaj w podskokach młody :)

Opublikowano

Portal zajebista "konsola" do której żeby grać w gry trzeba dokupić Ps5 i router Asusa.

Stim Dek i Switch tak nie potrafią.

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

8bitdo? Super jest, tylko po kablu :(

gamesir g7 se. Po kablu, ale mi nie przeszkadza. Nie musze ładować paluszków jak jaskiniowiec...

Opublikowano
54 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

jakoś nie chce mi się wierzyć, że Portal, który chrupie w domowej sieci (albo nie działa wcale jak niektórym w USA xd) nagle będzie działał oddalony o kilometry na tyle zadowalająco żeby się komuś chciało tak grać

Niektorzy na tym forum piszą, że grają bezproblemowo na xbox cloud gaming (beta) :kekw: