Opublikowano 6 listopada 20246 lis No przecież mam Portala, jeżdżę po Polsce, zabieram go ze sobą i gram, nie ma żadnego dławienia, przytnie się raz na kilka minut na kilka sekund i tyle, nara
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Dokładnie, oczywiście najwięcej do powiedzenia na temat PORTALA mają osoby które go nie posiadają. ps ja też nie mam
Opublikowano 6 listopada 20246 lis No niech będzie, ja z remote play jestem zadowolony ale nie odważyłem się próbować poza domem xd
Opublikowano 6 listopada 20246 lis szermakowi działa coś z logo PlayStation na pudełku/obudowie? Kto by się spodziewał.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis ale naprawdę z tym wowem to już dajcie spokój... na pewno Paolo gra w to ironicznie
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): życzę wytrwałości w walce z chorobą, dasz radę
Opublikowano 6 listopada 20246 lis klapy oślepione blaskiem doskonałości WoWika ale nie dla klapa, dla pana to jedyne co mogę zrobić w waszej żałosnej sytuacji to nakłaść wam po równo garści na te chłopskie, klaperskie mordy
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Paolo dawaj c0rwa zagraj w mario jak normalny zdrowy chłop bo aż żal patrzeć
Opublikowano 6 listopada 20246 lis WOW to musi byc jakis eksperyment spoleczny Kupujesz gre za pelna cene, kupujesz DLC za pelna cene i chuja w nia pograsz, jak jeszcze abonamentu nie bedziesz oplacac WOW - Wielka operacja Wydymiania (fanów)
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Paolo chyba uciekł znowu pielęgniarzom w Choroszczy i dorwał się do internetu.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Dzieli nas dużo, ale łączy nas to, że wowikowi wszyscy zgodnie chórem mówimy and I think that's beautiful
Opublikowano 6 listopada 20246 lis To prawda, wzruszająca jest ta mobilizacja. Prawie tak samo jak dziecięce marzenie o tym, że ktokolwiek w CW da kiedyś radę przekonać drugą stronę o swojej racji.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): Dzieli nas dużo, ale łączy nas to, że wowikowi wszyscy zgodnie chórem mówimy and I think that's beautiful Ale czemu tak agresywnie w kierunku Paolo i Jimmiego
Opublikowano 6 listopada 20246 lis W sumie luzik chłopaki, nawet jeśli jesteście dla mnie niemili to i tak lepsze to niż jakbyście byli hordziarzami zayebanymi.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Paolo zakładaj te trzewiki mrocznego elfa +3 do speeda i wypierdalaj w podskokach młody
Opublikowano 6 listopada 20246 lis Portal zajebista "konsola" do której żeby grać w gry trzeba dokupić Ps5 i router Asusa. Stim Dek i Switch tak nie potrafią.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a): 8bitdo? Super jest, tylko po kablu gamesir g7 se. Po kablu, ale mi nie przeszkadza. Nie musze ładować paluszków jak jaskiniowiec...
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 54 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): jakoś nie chce mi się wierzyć, że Portal, który chrupie w domowej sieci (albo nie działa wcale jak niektórym w USA xd) nagle będzie działał oddalony o kilometry na tyle zadowalająco żeby się komuś chciało tak grać Niektorzy na tym forum piszą, że grają bezproblemowo na xbox cloud gaming (beta)