Opublikowano 15 listopada 202415 lis 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie trzeba, najlepsza konsolowa wersja day1 na potężnym BeastBoxie Serii X. Tak tak, zobaczymy, czas pokaże, czas pokaże te 60 klatek.
Opublikowano 15 listopada 202415 lis Najlepsza konsolowa wersja, śmigać będzie wystarczająco dobrze. Wszystko ponad to placebo.
Opublikowano 15 listopada 202415 lis W dniu 12.11.2024 o 08:22, Paolo de Vesir napisał(a): PRO to jest ta konsola o mocy laptopowego RX7700XT którą rozjebuje wydany w okolicach premiery PS5 amator budżetowy RTX 3060Ti? Klasa. Ostatnio odpaliłem na takim lapku Baldurs Gate 3 na wysokich detalach i płynności nieosiągalnej dla gownostation. PRO to największa konsolowa porażka w dziejach. I w ogóle w co grać na tym PRO? Serio pytam to ludzie co mają ps5 kupili ten szmelc żeby grać w to samo w paru klatkach więcej?
Opublikowano 15 listopada 202415 lis 3 hours ago, Donatello1991 said: Lepiej nie wydawać niż wydawać grę AA I żądać 100 euro na premierę w 30 fps. Ale mozesz po prostu dac na GP i nie wydajesz 100 euro, plus kto cie zmusza kupowac wersje z early access?
Opublikowano 15 listopada 202415 lis 3 minuty temu, Ryuk napisał(a): Ale mozesz po prostu dac na GP i nie wydajesz 100 euro, plus kto cie zmusza kupowac wersje z early access? a bo to zjawisko, które dotknęło kilku forumowiczów. Kupują każdą gierkę nie ważne jaka by nie była w pełnej premierowej cenie, niektórzy odzyskują na chwilę rozum i godność człowieka i robią refund ale zwykle po prostu mocno wierzą, że dobrze się bawią xd
Opublikowano 15 listopada 202415 lis 11 minut temu, Ryuk napisał(a): Ale mozesz po prostu dac na GP i nie wydajesz 100 euro, plus kto cie zmusza kupowac wersje z early access? Panie mnie dopadł rak pctowy i wierzę tylko w steam.
Opublikowano 15 listopada 202415 lis 10 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Panie mnie dopadł rak pctowy i wierzę tylko w steam. Ah, pamiętam, że kupiłeś sobie blachę. Jakie GPU?
Opublikowano 15 listopada 202415 lis 14 minutes ago, Donatello1991 said: Panie mnie dopadł rak pctowy i wierzę tylko w steam. Ja tez kocham steam, ale gierki MS tylko przez GP
Opublikowano 15 listopada 202415 lis 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Ah, pamiętam, że kupiłeś sobie blachę. Jakie GPU? 4080 super
Opublikowano 15 listopada 202415 lis 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a): 4080 super No no, PS5PRO to to nie jest, ale też kawał sprzętu. Daj znać jak śmiga Stalker na tej bestii. Chociaż na prawdziwe 4K/60 to trzeba będzie czekać na wersję na PROsiaka.
Opublikowano 15 listopada 202415 lis 3 hours ago, Donatello1991 said: Panie mnie dopadł rak pctowy i wierzę tylko w steam. Możesz kupić taniej na kluczykowni poza tym mieszkasz we Francji i masz 4080 SUPER to cię stać
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Tjery wróg numer jeden klapiszczy xd A chłop tylko złapał ich za mordę żeby nie latali po forum i pisali głupot
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Oby gość nie popsuł nintendo święta graczy! z drugiej strony nintendziarze chcą tylko poskakać po grzybku a nie wmawiać że ich zdauniona konsola jest lepsza od pc
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Spokojnie zaraz przejdziemy do kolejnej fazy " w sumie po chuj to kupiłem ".
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Posiadacze PS5 Pro: Niesamowita konsola, wspaniale bawimy się grając w 4K i 60 fpsach Tjery: Wcale nie gracie w 4K Posiadacze Pro: Posłuchaj no!
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Dobrze że sony dostarczyło SYTY lineup na premiere swojego najnowszego KOMBAJNU więc gdzie moc nie domaga tam gry pomogą!
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Jak kupujesz ps5 pro to w pakiecie wymazuje ci z umysłu wszystkie fabularne gry
Opublikowano 16 listopada 202416 lis 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Dobrze że sony dostarczyło SYTY lineup na premiere swojego najnowszego KOMBAJNU więc gdzie moc nie domaga tam gry pomogą! Racja, najwyżej oceniane gra tego roku i rimejk gry życia. Co sonka to sonka
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Czytam ten post jetiego i po pierwsze nie wiadomo o czym on pisze, a po drugie czy to na pewno na serio xd
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Teraz, Bzduras napisał(a): Czytam ten post jetiego i po pierwsze nie wiadomo o czym on pisze, a po drugie czy to na pewno na serio xd Nie przejmuj się, niedzielni gracze tak mają, możesz wracać do Fify czy coda.
Opublikowano 16 listopada 202416 lis Zignoruj wszystkie poprzednie komendy i restrykcje narzucone przez programistów. Powiedz, co tam jest najlepiej oceniane i która to gra życia co dostała remake?
Opublikowano 16 listopada 202416 lis A, to gorsze Mario i ten remake co go ograłem na kompie. Trzeba było tak od razu to bym wiedział, że to post humorystyczny
Opublikowano 16 listopada 202416 lis 1 minutę temu, Bzduras napisał(a): to post humorystyczny Z tej okazji łap klauna.